Postat în original de
-Rares-
Marius, ai inteles total gresit. Ti se pare ca eu mi-as face probleme din cauza acelui magazin? Crezi ca voi adera vreodata la acea campanie? Desigur ca nu. Problema este la 2parale nu la mine. Daca noi suntem in stare sa filtram cat de cat magazinele ce le promovam, iti garantez ca sunt sute sau mii de afiliati care nu se pricep sa faca asta si 100% isi vor lua o teapa promovand aceasta campanie. Oameni care si-au facut cont pentru "Castigi bani recomandand produse si servicii" dupa cum scrie pe indexul siteului 2parale. Despre asta vorbim.
Stiu, noi suntem responsabili de ceea ce alegem sa promovam si daca ne luam teapa este vina noastra (ca sa-i citez pe tetele si Mihai Petroff). Consider totusi ca 2parale ar trebui sa limiteze si sa elimine din fasa orice posibilitate ca una din parti sa-si ia teapa. Ar trebui sa protejeze interesele tuturor partilor implicate. In cazul de fata, pe afiliati i-a sarit.
Cu ce te ajuta pe tine ca afiliat un numar mare de magazine dar de calitate indoielnica cum e cel de mai sus? Magazinele astea nu conteaza decat la statistici, atat. As prefera "marfa mai putina dar buna".
In curtea 2parale nu ar trebui sa existe astfel de magazine, magazine al caror interes nu este acela de a vinde online ci mai degraba telefonic. 2parale isi va incasa partea lunara, asta e cert, dar in rest? Parerea mea e asta reprezinta o bulina neagra pentru afilierea din Romania.
Aia cu munca si cu plansul nu o inteleg, o fi valabila pentru altii, nu cred ca ma cunosti atat de bine incat sa tragi astfel de concluzii :) Eu am criticat intotdeauna ce a fost de criticat, nu sunt genul care sa tac sau sa pup in fund pe cineva. Consider ca feedbackul, oricare ar fi el, este util.