si sa ramana pentru posteritate, la mine e vorba de mycloset.
Versiune printabilă
si sa ramana pentru posteritate, la mine e vorba de mycloset.
Probabil asa o fi, nu cred totusi ca au termen 3 luni ca nu le convine nici celor de la 2p.
Nu m-ar deranja daca dureaza 3 luni dar mi se pare normal sa stim si noi.
promovati anvelopeX ? sunteti multumiti? eu am trimis 1000 clickuri targetate si nimic...
Va rog sa admirati site-ul sanatatesexuala.ro care tocmai a intrat in 2 Parale.
Incepand cu designul site-ului si terminand cu modul deosebit de original de comanda online dupa ce esti somat de 7 ori sa suni sau sa trimiti mail.
Ma crucesc cu 2 maini. Ce parere aveti? Credeti ca merita promovat?
Asa mizerie nu am mai vazut in viata mea. Ce putem sa spunem, 2parale are nevoie de bani... Mai exista cateva petarde in sistem dar parca nici asa.
Mihai Petroff, cand vrei sa gandesti pe termen lung, cand vrei sa oferi calitate si cand vrei sa fii corect fata de afiliatii tai, nu aprobi asemenea siteuri. Siteul asta e o capcana sigura pentru afiliati.
Despre cele doua siteuri enumerate de tine nici nu am auzit, nu ma intereseaza.
Spre deosebire de affiliation sau piata digitala, care nu au nevoie de bani...
--- Later Edit --- (ca mi-a fost lene sa apas "Edit")
Din cate vad, nu te numeri printre cei prinsi in capcana. O "capcana sigura" ar fi un site care sa para perfect care insa sa nu inregistreze comisioanele.
Iar despre cele doua site-uri mentionate de mine, google them sau intreaba o prietena.
referire la noii advertiseri: intelegeam nelinistea asta daca erai bagat automat in campanie si nu trebuia sa aplici tu, dar asa chiar nu ma prind unde-i problema. 2p e un business si ca orice business vrea bani, dar nu vad sa ne bage ceva pe gat sau sa ne stranga cu usa.
dupa vreo 4 ani de afiliere in ro cred ca nu mai avem scuze cand alegem prost si e timpul sa ne mai recunoastem si greselile nostre cand le facem.
probabil sunt multi care au intrat in afiliere cand deja a inceput sa se contureze bine, cand nr de advertiseri a devenit unul important, dar eu si altii(care-si amintesc) am prins fenomenul mai la inceput cand erau poate 10% din nr de advertiseri prezenti azi si informatia in .ro despre afiliere tindea sper zero. stiam mult mai putin dar parca munceam mai mult si in afara de dezamagirea comisioanelor respinse nu-mi amintesc sa ma fi deranjat ceva. acum cu atata informatie si libertate de alegere ne plangem mai mult si lucram mai putin. trist
@Marius Morariu: nu ma nelinisteam de noii advertiseri, dar mi se pare foarte tras de par sa accepti un site care este orientat spre comenzi telefonice/email intr-o retea de afiliere online. Nu cred ca da bine la imagine si la incredere. Nu judec cu nimic nevoia de bani a unuia sau altuia, nu e treaba mea. Just my 2 cents.