3rd March 2013, 12:22
1 out of 1 members found this post helpful.
Postez o problema legata de modul in care unele magazine din Ro "inteleg" afilierea, cu speranta ca poate se va remedia acest lucru.
Toti de aici stiu ce inseamna volumul de munca pentru un afiliat, scopul fiind o colaborare magazin-afiliat cat mai profitabila pentru amandoua parti. Magazinele cer corectitudine din partea afiliatilor si mi se pare firesc sa ofere acelasi lucru.
Observ magazine cu butoane foarte vizibile pentru comenzi telefonice, gen "Comanda rapid", "Livrare gratuita" etc, afisate pe toate paginile produselor. (Nu am nimic impotriva unor forme de contact telefonic pentru suport, sugestii)
Atata timp cat aceste butoane nu sunt ascunse pentru traficul generat prin link-urile de afiliere, mi se pare un mod ieftin de a mai obtine vanzari neplatite, pe langa alte metode folosite. Nu se poate seta cookie si presupun ca aceste comenzi telefonice nu sunt contorizate nici de afiliat, nici de platforma(2Parale, PiataDigitala).
Nu imi dau seama care este ponderea acestor comenzi, dar deoarece consider ca este o practica incorecta, am decis sa nu mai promovez acele magazine si sa trimit email-uri pentru a cere ascunderea acestor butoane.
Au mai fost afiliati care au incercat astfel de demersuri, eventual au avut si rezultat?