Pagina 237 din 577 PrimulPrimul ... 137187227235236237238239247287337 ... UltimulUltimul
Rezultate 2.361 la 2.370 din 5770

Subiect: 2parale, afiliatii si marketingul afiliat

iuddavali este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    31
    Data înscrierii
    4th May 2011
    Vârstă
    45
    Posturi
    406
    Putere Rep
    31

Implicit

Salut. Nu vad categoriile blogului si nici nu pot sa adaug altele cand vreau sa adaug produse prin optiunea "Add from feed". Cum se rezolva aceasta problema? Valabil pe mai multe hostinguri si domenii. Problema e mai veche, nu doar acum. Nu vreau sa folosesc inserarea/publicarea prin WYSIWYG ca varianta "de scapare".
    Ultima modificare făcută de iuddavali; 1st March 2013 la 14:24.
    "Modul in care gandesti atunci cand pierzi, determina cat mai ai de asteptat pana vei castiga" David Schwartz

Calin B este deconectat Banned
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    18th June 2011
    Locaţie
    Arad
    Vârstă
    35
    Posturi
    420
    Putere Rep
    0

Implicit

Vreau sa aduc laude campaniei Provident (dupa ce i-am criticat destul de urat in trecut) din 2parale.

Dupa multe alte probleme, se pare ca au ajuns unul dintre cei mai ok advertiseri pe care ii promovez.

Acceptarea comisioanelor dureaza maxim 15 zile, plata acestora maxim 30 zile. Ceva s-a schimbat la ei cred, in echipa de marketing! Jos palaria provident.

Marius Morariu este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    47
    Data înscrierii
    29th September 2011
    Posturi
    759
    Putere Rep
    47

Implicit

@Tom am avut un pic de timp si am zis sa-ti caut programele de afiliere care tu credeai ca nu exista: Apple, Dell

@all scuzati offtopicul

Tom
    Tom este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    131
    Data înscrierii
    25th September 2010
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    48
    Posturi
    3.169
    Putere Rep
    131

Implicit

Citat Postat în original de Marius Morariu Vezi Post
    @Tom am avut un pic de timp si am zis sa-ti caut programele de afiliere care tu credeai ca nu exista: Apple, Dell

@all scuzati offtopicul
    @ Marius, nu te mai deranja cu ce spun eu, pierzi vremea

Ambele duc la cj.com

Deci NU AU programul propriu de afiliere.

Tema pentru data viitoare este: Crezi ca te accepta Apple? Sau Dell? Dar Ralph lauren? .... Intrebarea este on-topic, pentru ca acolo o sa ajungem si noi. Nu o sa fie toti acceptati ca affiliati in curand.
    Nu trimite PM cu intrebari, posteaza pe forum! Nu ofer sfaturi, audit sau raspunsuri pe PM.

croif este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    36
    Data înscrierii
    18th February 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    45
    Posturi
    168
    Putere Rep
    36

Implicit

Eu am aplicat la programul de afiliere iTunes prin linkshare si m-au acceptat, desi site-ul meu era abia facut, nu stralucit si cu 0 trafic.

Reputatie:
    47
    Data înscrierii
    29th September 2011
    Posturi
    759
    Putere Rep
    47

Implicit

@Tom nu pot tine pasul cu tine. Initial am inteles ca ai zis de bradurile astea ca nu fac afiliere, ca n-au nevoie. Acum zici ca n-au programe proprii. Prea multe variabile.

Nu-i ok sa continuam discutia asta aici, poate daca faci un topic separat, dar si asa mai mult ne pierdem timpul pentru ca nici eu si probabil nici tu nu planuim ceva pentru brandurile respective.

Tom
    Tom este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    131
    Data înscrierii
    25th September 2010
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    48
    Posturi
    3.169
    Putere Rep
    131

Implicit

Citat Postat în original de Tom Vezi Post
    Marketingul Afiliat e foarte bun, si util (atata timp cat aduce plus valoare), dar nu pentru oricine. Si repet, nisa de it&c, e foarte sensibila la afiliere. Eu cred ca si 3% e mult, si afiliatii trebuie sa fie "cineva" ca sa poata obtine acei 3%. Cum e si in state. Cate magazine au propriul sistem de afiliere? De ce ai nevoie de sistem inhouse?
    Brandurile au foarte putini afiliati, si selectati cu mare atentie. Si NU au nevoie de sistemul propriu de afiliere, ci doar de cerinte clare ca sa-si mentina "brandul".

Cati afiliati are Ralph Lauren? Dar Apple? Dar Dell? Dar Target? Dar Wallmart? Victoria Secret? Coach?...........si NU, nu au program propriu de afiliere!
    @ Marius, Dintre brandurile de mai sus nici unul NU are program propriu de afiliere. Sunt mult mai multe, dar nu are rost sa le insir.

Asta ar trebuie sa ridice un semn de intrebare.

Nu ne comparam cu america? Da, nu ne comparam, suntem ceva ani in urma, dar de obicei copiezi de la cei mai buni, decat sa dai singur cu capul, si sa ramai ani in urma.

Citat Postat în original de Marius Morariu Vezi Post
    @Tom nu pot tine pasul cu tine. Initial am inteles ca ai zis de bradurile astea ca nu fac afiliere, ca n-au nevoie. Acum zici ca n-au programe proprii. Prea multe variabile.

Nu-i ok sa continuam discutia asta aici, poate daca faci un topic separat, dar si asa mai mult ne pierdem timpul pentru ca nici eu si probabil nici tu nu planuim ceva pentru brandurile respective.
    O sa incerc sa ma exprim mai bine, dar incearca sa nu deschizi o polemica cu mine, ca nu cred ca asta vrei.

Eu am invatat pe "carca mea" ca NU te accepta, pentru ca nu accepta pe oricine. In felul asta am observat ca nu au program propriu de afiliere.
    Eu fac tot posibilul sa ma accepte, acum , peste 5 luni sau 5 ani, pentru ca vb de produse care se vand, si nu de balarii.

Nu vreau sa-ti dai cu parerea despre mine, pentru ca nu ma cunosti. Poti sa-ti dai cu parerea despre ceea ce spun, cu greselile aferente, pentru ca accept fara sa ma deranjeze. Suntem oameni, mai gresim.
    Dar nu despre mine personal, pana nu bem o bere sau un ceai impreuna. Faci deja afirmatii la adresa mea, care ma deranjeaza, fara sa stii daca sunt corecte sau nu.

Tot ceea ce am scris e ontopic. " 2parale, afiliatii si marketingul afiliat", e titlul topicului. Eu zic ca orice discutie referitoare la afiliere, e ontopic. Fie ea in romania sau afara, tot afiliere este.
    Nu trimite PM cu intrebari, posteaza pe forum! Nu ofer sfaturi, audit sau raspunsuri pe PM.

Popa Mihai este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    31
    Data înscrierii
    21st November 2010
    Locaţie
    Germania
    Vârstă
    36
    Posturi
    877
    Putere Rep
    31

Implicit

Citat Postat în original de croif Vezi Post
    Eu am aplicat la programul de afiliere iTunes prin linkshare si m-au acceptat, desi site-ul meu era abia facut, nu stralucit si cu 0 trafic.
    Si ce fel de site ai facut? Pui muzica de la ei si lumea cumpara daca vrea sau cum?

Reputatie:
    47
    Data înscrierii
    29th September 2011
    Posturi
    759
    Putere Rep
    47

Implicit

Citat Postat în original de Tom Vezi Post
    Nu vreau sa-ti dai cu parerea despre mine, pentru ca nu ma cunosti. Poti sa-ti dai cu parerea despre ceea ce spun, cu greselile aferente, pentru ca accept fara sa ma deranjeze.
    Suntem oameni, mai gresim.
    Dar nu despre mine personal, pana nu bem o bere sau un ceai impreuna. Faci deja afirmatii la adresa mea, care ma deranjeaza, fara sa stii daca sunt corecte sau nu.

Tot ceea ce am scris e ontopic. " 2parale, afiliatii si marketingul afiliat", e titlul topicului. Eu zic ca orice discutie referitoare la afiliere, e ontopic. Fie ea in romania sau afara, tot afiliere este.
    Relax omule ca nu te atacam deloc. Exagerezi acum si nu-i cazul. Discutam cat se poate de lejer problema ridicata de tine si nimic mai mult. Spre sa intelegi..

Mihai_Is este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    12th February 2013
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    525
    Putere Rep
    0

1 out of 1 members found this post helpful.

Implicit

Postez o problema legata de modul in care unele magazine din Ro "inteleg" afilierea, cu speranta ca poate se va remedia acest lucru.
    Toti de aici stiu ce inseamna volumul de munca pentru un afiliat, scopul fiind o colaborare magazin-afiliat cat mai profitabila pentru amandoua parti. Magazinele cer corectitudine din partea afiliatilor si mi se pare firesc sa ofere acelasi lucru.
    Observ magazine cu butoane foarte vizibile pentru comenzi telefonice, gen "Comanda rapid", "Livrare gratuita" etc, afisate pe toate paginile produselor. (Nu am nimic impotriva unor forme de contact telefonic pentru suport, sugestii)
    Atata timp cat aceste butoane nu sunt ascunse pentru traficul generat prin link-urile de afiliere, mi se pare un mod ieftin de a mai obtine vanzari neplatite, pe langa alte metode folosite. Nu se poate seta cookie si presupun ca aceste comenzi telefonice nu sunt contorizate nici de afiliat, nici de platforma(2Parale, PiataDigitala).
    Nu imi dau seama care este ponderea acestor comenzi, dar deoarece consider ca este o practica incorecta, am decis sa nu mai promovez acele magazine si sa trimit email-uri pentru a cere ascunderea acestor butoane.
    Au mai fost afiliati care au incercat astfel de demersuri, eventual au avut si rezultat?

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 3 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 3 vizitatori)

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •