Se pare ca din ce in ce mai multi afiliati isi fac de cap: Pret Tableta - Cel mai mic pret pentru cea mai buna tableta!
Nu mai spun de altii care am zis sa-i las in pace ca nu e treaba mea asta pana acum cand am realizat ca datorita lor pierd eu, nu mai spun de cei care stau toata ziua pe retele de socializare sau pe site-uri de gen TPU si fac SPAM la greu aruncand cu link-uri de afiliere profitshare in stanga si-n dreapta fara numar ca la manelisti pe frunte euroii.
@Claudiu - daca eu sau alti afiliati trebuie sa facem si munca voastra si sa cautam afiliatii care incalca regulile zic ca e loc si de un bonus la plata. Serios acum, nu stiu cum ajung astfel de afiliati in sistem, dar mai grav e cum raman facand astfel de prostii. E ca la piata, eu stau si sap pamantul, pun rasaduri, culeg recolta si apoi o vand la piata (deci munces de-mi sar capacele) si altii de la taraba alaturata cumpara mai ieftin din depozit si vand la piata ca si cum le-ar fi cules din gradina proprie. In felul asta imi vine si mie sa las naibi pamentul si sa ma duc la depozit, mai comod si mai simplu.