Citat Postat în original de RoManiac Vezi Post
Ma indoiesc ca evidentierea brandului pe banere in mod cum zici tu excesiv duce la o conversie mai buna si poate fi in avantajul afiliatului. Fie chiar si in cazul Emagului.
La Emag e alta treaba. Conversia se datoreaza in primul rand unui foarte bun serviciu acordat clientului si cel mai probabil acest lucru a avut loc anterior. In cam tot ceea ce face Emag se simte foarte puternic influenta Amazonului si politicile lui Jeff Bezos. Pentru afiliat Emagul este profitabil pentru ca acesta a reusit sa castige increderea clientului ceea ce si pentru Amazon a fost in capul listei de prioritati intotdeauna.
Exista o problema la emag, totusi: raspunsul la mail-uri. Am trimis un mail - referitor la o problema la care cei de la suport(telefonic) nu au stiut sa-mi raspunda- acum 2 saptamani si inca nu am primit raspuns. Din punctul meu de vedere, e inadmisibil asa ceva pentru un magazin de profil de talia emag-ului.
Din moment ce sunt atatia afiliati pe piata, chiar nu inteleg de ce nu exista si un numar de telefon la care sa raspunda cineva specializat pe Profitshare...