Postat în original de
Dan
Eu ti-am explicat ce ar trebui s aintelegi din "content is king".
Iar faptul ca exista exceptii nu explica de fapt decat ca algoritmul nu e perfect. In 99,9999% din cautari nu apar genul de pagini despre care spui tu.
Ti-am mai spus, nu iti poti baza regulile pe niste exceptii.
Urmand aceeasi logica, e OK spamul cu xrummer, se rankeaza beton daca il folosesti, am io vreo 3 exemple. Il folosim toti?
Da, "jocuri" e o cautare aiurea, foarte putine cautari lunare: 1.500.000, asa ca se face o exceptie. Deci jocuri, constructii sunt o exceptie, dar mai sunt si altele, de ex:
info: mi-a sarit in ochi, din greseala, eram curios cate cautari sunt lunar pe jocuri.
Acum sincer. Site-ul de constructii este creat prost de cei care l-au facut, de aceea este o exceptie, dar google nu trebuia sa-l rankeze. Face google o exceptie? Cu siguranta NU, este un bug.
Site-ul de jocuri este arta, acolo e alta discutie, el a inteles "duda" si profita pe deplin.
Eu zic ca exceptia o face google, nu cautarile respective, pentru ca sincer, 0.001% sunt site-uri care apar cu noindex sau blocate din robots.txt.
Ultima modificare făcută de Tom; 31st January 2014 la 17:49.
Nu trimite PM cu intrebari, posteaza pe forum! Nu ofer sfaturi, audit sau raspunsuri pe PM.