7th November 2013, 13:44
1 out of 2 members found this post helpful.
Care este cel mai bun rezultat al tau in materie de SEO?
Salutare,
Sunt curios care sunt cele mai bune rezultate in materie de SEO ale membrilor acestui forum. In felul acesta, imi pot da seama de la cine, ce fel de sfaturi pot urma, sau cu cine pot colabora in acest domeniu
Sunt interesat doar de rapunsuri concrete bazate pe exemple (site, cautare, rezultat etc.)
Totodata, dau posibilitatea fiecaruia sa se mandreasca cu munca lui. Munca despre care fiecare stim ca nu este usoara, iar rezultatul acestei munci este inteles/apreciat in mare parte doar de catre cunoscatori. Iar pe ei ii intalnim pe forumuri de genul acestuia.
7th November 2013, 15:34
1 out of 1 members found this post helpful.
De fapt ce vrei tu sa afli de fapt? Ca sincer nu imi este foarte clar ....
Poftim, eu am rezultate bune, pe nisele unde activez. Tom, deasemenea pe nisele lui, Krumel e tatic in seo, Dan, lovelife si multi alti colegi, imi cer scuze celor pe care i-am omis. Cu ce te ajuta pe tine acest lucru?
Crezi ca este cineva Dumnezeul SEO-ului? Fiecare dintre noi gresim, fiecare dintre noi am avut proiecte mai mult sau mai putin nereusite.
Ultima modificare făcută de Robert; 7th November 2013 la 15:42.
Daca te pot ajuta cu un sfat sau daca doresti o oferta de optimizare pentru siteul tau, da-mi un mesaj!
7th November 2013, 15:48
1 out of 1 members found this post helpful.
Postat în original de
clipsy68
In felul acesta, imi pot da seama de la cine, ce fel de sfaturi pot urma, sau cu cine pot colabora in acest domeniu
Sunt interesat doar de rapunsuri concrete bazate pe exemple (site, cautare, rezultat etc.)
Este gresita logica ta, sau mai bine zis, imatura. Spui ca vrei sa-ti dai seama de la cine poti urma sfaturi in functie de cum se lauda fiecare. Chiar si cu "raspunsuri concrete bazate pe exemple" si tot nu se poate trage o asemenea concluzie.
In consecinta, mai bine faci acelasi lucru ca si ceilalti useri de pe forum: urmaresti discutiile si tragi singur concluziile.
Nu prea se poate face un top exact pentru ca totul este intr-o dinamica continua. La momentul incheierii concursului "O lada de bere", TOM nu era primul, insa pe termen lung strategia lui l-a mentinut cel mai mult pe primul loc, chiar daca acela nu este siteul lui.