Pagina 1 din 4 123 ... UltimulUltimul
Rezultate 1 la 10 din 38

Subiect: Comori.ro campionul absolut in materie

Marius Ciocan este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    37
    Data înscrierii
    7th September 2005
    Locaţie
    Melbourne
    Vârstă
    48
    Posturi
    408
    Putere Rep
    37

Implicit Comori.ro campionul absolut in materie

Se presupune ca atunci cand copiezi ceva (sau chiar cand bei un pahar cu apa) ai nevoie de oaresce dram de inteligenta.

De la premiza asta plecam cu totii... si totusi sunt unii indivizi (am ocolit intentionat cuvantul oameni) care nu inceteaza sa ne mire.

Inculpat: www.comori.ro - site de comert electronic ce vinde cadouri.
    Concurent direct cu FunGift.ro... sa fie primit.

Fapta savarsita: copie ordinara a textelor www.FunGift.ro

Circumstante atenuante: lipsa totala de inteligenta. Sau cu alte cuvinte, prostie maxima. Pentru a-mi sustine afirmatia va rog sa va uitati la pagina FAQ de pe comori.ro si sa cititi:
    "1.1 Cine este comori.ro?
    Magazin online de cadouri dezvoltat de echipa ce a creat si cel mai bun site de divertisment din .ro - Resursa de Fun.ro. Un simplu magazin online si mai mult decat atat. comori.ro a castigat sectiunea comert electronic a festivalului de comunicare digitata Internetics 2005. Suntem o echipa decisa si motivata sa oferim un plus de valoare comertului online. Suntem constant si continuu in cautarea calitatii in tot ceea ce intreprindem fata de acest magazin - suntem primii si singurii dintre magazinele online de cadouri din Romania care oferim "next day delivery - door to door delivery". Suntem responsabili fata de comunitate alegand produse ce au fost fabricate cu grija fata de mediu. Suntem implicati activ in ajutorarea persoanelor cu nevoi speciale - parte din ambalajele de carton sunt produse manual de catre Cooperativa de nevazatori.
    Suntem un magazin online...dar mai mult decat atat!
    comori.ro este operat de SC Creative Consulting & Communications SRL, CUI 14805124, cu sediul in Constanta, str. E. Vacarescu, nr.6., cont bancar RO86BNRB120000029488RO01 deschis la Banca ROBANK SA – sucursala Constanţa, inregistrata la Oficiul Comertului sub numarul J13/1733/2002."

TOT acest text (toata pagina defapt, dar hai sa ne concentram numai pe acest text) este copiat cuvant cu cuvant din FAQ-ul FunGift.ro. Inclusiv datele si numele societatii, castigarea Internetics-ului, despre Resursa de Fun.ro, colaborarea noastra cu Cooperativa de nevazatori.... TOT!

Daca pagina respectiva dispare (caci va dispare) puteti sa admirati un printscreen aici.

Cititi toata povestea pe blog-ul FunGift.ro.
    Interesat in linkuri quality din siteuri in engleza cat si in acces in PBN.uri non publice. Please PM.

necropsique este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    36
    Data înscrierii
    28th June 2005
    Locaţie
    Iasi
    Vârstă
    43
    Posturi
    374
    Putere Rep
    36

Implicit

clar, individul care a facut site-ul e cu adevarat sinistru

Lordys este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    6th August 2006
    Vârstă
    44
    Posturi
    12
    Putere Rep
    0

Implicit

Bun .. a gresit baiatu Acuma Marius nu fi asa de rau .. nu cauta greselile sau copiile numai de la concurenta ta gaseste si alte site-uri .. parerea mea .. da a copiat .. nu e bine spunei sa modifice si in pagina lui in sigla mai vad o poza care daca nu ma insel eu .. este luata tot de al un site care se ocupa cu asa ceva ... Pacat putea sa se inspire si el dar nu sa copieze identic .. Si una la mana vad ca majoritatea posturilor sunt critici asupra concurentei .. eu unu cred ca nu este bine nici pentru imaginea Dvs nici pentru imaginea acestui forum .. (parerea mea) sa imi aduc aminte ca daca dau o cautare sunt forumuri pe care sunt multe critici asupra dvs Domnule .. insa eu nu le iau pe acelea in considerare .. ca poate sunt regizate
    Ultima modificare făcută de Lordys; 7th August 2006 la 15:05.

Reputatie:
    37
    Data înscrierii
    7th September 2005
    Locaţie
    Melbourne
    Vârstă
    48
    Posturi
    408
    Putere Rep
    37

Arrow

Lordys: esti incoerent.
    Interesat in linkuri quality din siteuri in engleza cat si in acces in PBN.uri non publice. Please PM.

Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    6th August 2006
    Vârstă
    44
    Posturi
    12
    Putere Rep
    0

Implicit

Bine ca sunt .. ... Sau mai bine tu pentru ca esti detinatorul unui magazin virtual sa nu mai tot comentezi atat la adresa concurentei .. sa stai in banca ta si sa faci afacerile tale sa mearga bine .. ca daca merg bine afacerile nu stiu ce te mai intereseaza ce face concurenta
    Ultima modificare făcută de Lordys; 7th August 2006 la 16:42.

Reputatie:
    37
    Data înscrierii
    7th September 2005
    Locaţie
    Melbourne
    Vârstă
    48
    Posturi
    408
    Putere Rep
    37

Implicit

Deci ar trebui sa tac din gura cand vad ca altul imi foloseste numele? Cand imi foloseste munca?

Nu exista nici o legatura intre cum imi merg mie afacerile si ce fac alti idioti. Persoanele de fata NU se exclud.

Ben Boingeanu este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    44
    Data înscrierii
    12th July 2004
    Locaţie
    Suceava
    Posturi
    1.722
    Putere Rep
    44

Implicit

Citat Postat în original de Lordys
    Bine ca sunt .. ... Sau mai bine tu pentru ca esti detinatorul unui magazin virtual sa nu mai tot comentezi atat la adresa concurentei .. sa stai in banca ta si sa faci afacerile tale sa mearga bine .. ca daca merg bine afacerile nu stiu ce te mai intereseaza ce face concurenta
    Atata timp cat concurenta joaca prost, trebuie sa se ocupe cineva sa o potoleasca. Lordys, concurenta?

Se vede clar ca e plagiat si trebuie sanctionat. Marius, succes la proces, poate asa se potolesc si "ceilalti".
    Boingeanu Ben

Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    6th August 2006
    Vârstă
    44
    Posturi
    12
    Putere Rep
    0

Implicit

Nop nu am nici o treaba deocamdata ... poate mai sti .. pe mine ma intereseaza afacerea mea si nu ma intereseaza ca vecinu .. meu triseaza ....

Marius .. sa ai bafta .. in procesul .. de ... oricum .. spamu si celelate chesti nu o sa poti sa le scoti ... si nici pe google nu ii va interesa asa de mult reclamatiile ... romanilor lasa spunetii celui de la comori.ro sa vina sa ii dau eu avocatu meu de la firma Marius de acord acuma trebuie sa iti aperi munca .. dar am vazut ca .. alt site nu a furat nimik din munca ta .. si te zgandara ca are linkuri cu redirect .. sa ii contesti la google .. ce te interesa pe tine asta ca oricum pagina ta era destul in top google ..
    Ultima modificare făcută de Lordys; 7th August 2006 la 17:07.

Ciprian Sorlea este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    38
    Data înscrierii
    5th September 2005
    Locaţie
    Cluj Napoca, Romania
    Vârstă
    43
    Posturi
    885
    Putere Rep
    38

Implicit

@offtopic: Lordys... cum stai cu klingoniana?
    Scriem pe blog despre Optimizare site-uri.
    Avem pentru voi peste 20 de Unelte SEO.

Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    6th August 2006
    Vârstă
    44
    Posturi
    12
    Putere Rep
    0

Implicit

Nu le am ca nu am jucat in Star Trek oricum vad ca ma-m luat de cineva si ma luat tot forumu peste picior .. pacat

Pagina 1 din 4 123 ... UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Link absolut?
    De suMMer în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 3
    Ultimul Post: 3rd March 2010, 20:54

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •