Pagina 2 din 6 PrimulPrimul 1234 ... UltimulUltimul
Rezultate 11 la 20 din 51

Subiect: Care este cel mai bun rezultat al tau in materie de SEO?

Robert este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    95
    Data înscrierii
    7th August 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    46
    Posturi
    4.027
    Putere Rep
    95

Implicit

Citat Postat în original de clipsy68 Vezi Post
    Concret, robyroy, care sunt nisele respective, siturile si ce rezultate ai avut. Nu-ti cer sa-mi spui tot, doar un rezultat foate bun. Unul de care esti foarte mandru in momentul acesta. (ex. am realizat un magazin online care vinde cosmetice si l-am adus pe primul loc dupa cautarea "cosmetice ieftine" - asta mi-am propus si asta am realizat.)
    Si ma rog pentru ce as face treaba aceasta? Sau de ce ar face cineva dintre colegi asa ceva? Nu suntem la vreun concurs aici. Si nu cred ca avem nimic de demonstrat
    Daca te pot ajuta cu un sfat sau daca doresti o oferta de optimizare pentru siteul tau, da-mi un mesaj!

Catalin C. este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    42
    Data înscrierii
    5th April 2013
    Locaţie
    retired
    Posturi
    1.035
    Putere Rep
    42

Implicit

Sunt convins ca sunt multi colegi cu situri pe primul loc pe cate-o nisa. Sunt si mai multi cu ele pe-acolo, pe sus pe undeva.

Zicea bine tony ce zicea, multi au picat mancati de panda, de pinguin, de vreun ba seo, de vreun report prietenesc, din black hat, din greseli, ca suntem oameni. Si au picat de sus. Nu-i vrei pe-aia, ii vrei pe cei de sus azi, dar ei pot fi cei ce pica maine. Cei picati erau ceea ce cautai , daca ii cautai in alt "azi".

Revenind, daca te astepti sa ne laudam fiecare cu ce situri avem si cum sunt plasate (ca doar nu vrei recomandari), o sa fie cam gol topicul.

Multa bafta!
    Retired

clipsy68 este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    15th August 2013
    Vârstă
    42
    Posturi
    24
    Putere Rep
    0

Implicit

Citat Postat în original de haos Vezi Post
    Este gresita logica ta, sau mai bine zis, imatura. Spui ca vrei sa-ti dai seama de la cine poti urma sfaturi in functie de cum se lauda fiecare. Chiar si cu "raspunsuri concrete bazate pe exemple" si tot nu se poate trage o asemenea concluzie.
    Daca la avatarul meu scrie Junior Seopedia, asta nu inseamna ca trebuie sa-mi subestimezi logica. Nu vreau sa fac un clasament/top. Vreau doar sa vad daca cei cu care discut si ma sfatuiesc au si ei rezultate. Discutiile pe care le-am urmarit pana acum pe forum se termina in contradictie sau fara concluzie.

Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    15th August 2013
    Vârstă
    42
    Posturi
    24
    Putere Rep
    0

Implicit

Citat Postat în original de robyroy Vezi Post
    Si ma rog pentru ce as face treaba aceasta? Sau de ce ar face cineva dintre colegi asa ceva? Nu suntem la vreun concurs aici. Si nu cred ca avem nimic de demonstrat
    Normal ca nu suntem la concurs. Suntem la discutii libere (pe un forum). Daca nu sunt premii nu poti impartasi o realizare de a ta?

Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    15th August 2013
    Vârstă
    42
    Posturi
    24
    Putere Rep
    0

Implicit

Citat Postat în original de Catalin Cerga Vezi Post
    Sunt convins ca sunt multi colegi cu situri pe primul loc pe cate-o nisa. Sunt si mai multi cu ele pe-acolo, pe sus pe undeva.

Zicea bine tony ce zicea, multi au picat mancati de panda, de pinguin, de vreun ba seo, de vreun report prietenesc, din black hat, din greseli, ca suntem oameni. Si au picat de sus. Nu-i vrei pe-aia, ii vrei pe cei de sus azi, dar ei pot fi cei ce pica maine. Cei picati erau ceea ce cautai , daca ii cautai in alt "azi".

Revenind, daca te astepti sa ne laudam fiecare cu ce situri avem si cum sunt plasate (ca doar nu vrei recomandari), o sa fie cam gol topicul.

Multa bafta!
    Si eu ma aflu printre cei picati. Si am picat de foarte sus , dar nu am deschis un subiect pentru a ma vaita despre cat de nedrept si sucit este google..

matei este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    41
    Data înscrierii
    6th October 2010
    Vârstă
    35
    Posturi
    888
    Putere Rep
    41

Implicit

Nice try, Matt Cutts!
    Ma ocup si cu testare manuala/automata.
    PS:Vand advertoriale ieftine pe site cu profil medical.

Robert este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    95
    Data înscrierii
    7th August 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    46
    Posturi
    4.027
    Putere Rep
    95

Implicit

Normal ca nu suntem la concurs. Suntem la discutii libere (pe un forum). Daca nu sunt premii nu poti impartasi o realizare de a ta?
    Nu consider acest lucru relevant. Si personal, nici nu imi place sa fac caz de aceste lucruri. SI cred ca sunt in asentimentul tuturor colegilor. Daca nu iti prezint un portofoliu, sa inteleg ca nu sunt demn de atentia ta? Sa inteleg ca vei refuza sa discuti cu mine pe vreun topic viitor ?
    Daca te pot ajuta cu un sfat sau daca doresti o oferta de optimizare pentru siteul tau, da-mi un mesaj!

Bogdan Calin este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    46
    Data înscrierii
    14th February 2011
    Locaţie
    Timisoara
    Vârstă
    37
    Posturi
    3.116
    Putere Rep
    46

Implicit

Daca cineva o sa considere vreodata ca e nevoie sa se laude, cu vreo realizare, o va face, fara ca nimeni sa-l indemne.

Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    15th August 2013
    Vârstă
    42
    Posturi
    24
    Putere Rep
    0

Implicit

Citat Postat în original de robyroy Vezi Post
    Nu consider acest lucru relevant. Si personal, nici nu imi place sa fac caz de aceste lucruri. SI cred ca sunt in asentimentul tuturor colegilor. Daca nu iti prezint un portofoliu, sa inteleg ca nu sunt demn de atentia ta? Sa inteleg ca vei refuza sa discuti cu mine pe vreun topic viitor ?
    Nu am cerut nimanui sa imi prezinte portofoliu. Ai deviat mult de la topic (pe care, sincer, cred ca nici nu l-ai citit)

Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    15th August 2013
    Vârstă
    42
    Posturi
    24
    Putere Rep
    0

1 out of 1 members found this post helpful.

Implicit

Citat Postat în original de Bogdan Calin Vezi Post
    Daca cineva o sa considere vreodata ca e nevoie sa se laude, cu vreo realizare, o va face, fara ca nimeni sa-l indemne.
    Si pana atunci ce facem? Discutam doar despre PROBLEME? Eu cred ca trebuie incurajate si discutiile despre reusite

Pagina 2 din 6 PrimulPrimul 1234 ... UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Recorduri nationale in materie de SEO
    De haos în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 26
    Ultimul Post: 9th April 2013, 23:49
  2. Care este diferenta?
    De piciu1993 în forumul Metode de promovare, Analiza trafic.
    Răspunsuri: 6
    Ultimul Post: 29th September 2011, 08:37
  3. Răspunsuri: 3
    Ultimul Post: 21st December 2008, 10:09
  4. Răspunsuri: 1
    Ultimul Post: 19th June 2007, 23:31
  5. Comori.ro campionul absolut in materie
    De Marius Ciocan în forumul Plagiat
    Răspunsuri: 37
    Ultimul Post: 8th August 2006, 10:33

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.