Sunt convins ca sunt multi colegi cu situri pe primul loc pe cate-o nisa. Sunt si mai multi cu ele pe-acolo, pe sus pe undeva.
Zicea bine tony ce zicea, multi au picat mancati de panda, de pinguin, de vreun ba seo, de vreun report prietenesc, din black hat, din greseli, ca suntem oameni. Si au picat de sus. Nu-i vrei pe-aia, ii vrei pe cei de sus azi, dar ei pot fi cei ce pica maine. Cei picati erau ceea ce cautai , daca ii cautai in alt "azi".
Revenind, daca te astepti sa ne laudam fiecare cu ce situri avem si cum sunt plasate (ca doar nu vrei recomandari), o sa fie cam gol topicul.
Multa bafta!
Retired
Daca la avatarul meu scrie Junior Seopedia, asta nu inseamna ca trebuie sa-mi subestimezi logica. Nu vreau sa fac un clasament/top. Vreau doar sa vad daca cei cu care discut si ma sfatuiesc au si ei rezultate. Discutiile pe care le-am urmarit pana acum pe forum se termina in contradictie sau fara concluzie.
Nice try, Matt Cutts!
Ma ocup si cu testare manuala/automata.
PS:Vand advertoriale ieftine pe site cu profil medical.
Nu consider acest lucru relevant. Si personal, nici nu imi place sa fac caz de aceste lucruri. SI cred ca sunt in asentimentul tuturor colegilor. Daca nu iti prezint un portofoliu, sa inteleg ca nu sunt demn de atentia ta? Sa inteleg ca vei refuza sa discuti cu mine pe vreun topic viitor ?
Daca te pot ajuta cu un sfat sau daca doresti o oferta de optimizare pentru siteul tau, da-mi un mesaj!
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)