Pagina 4 din 6 PrimulPrimul ... 23456 UltimulUltimul
Rezultate 31 la 40 din 51

Subiect: Care este cel mai bun rezultat al tau in materie de SEO?

Dan
    Dan este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    111
    Data înscrierii
    17th November 2004
    Locaţie
    Cluj
    Posturi
    3.358
    Putere Rep
    111

Implicit

Citat Postat în original de clipsy68 Vezi Post
    In subiect nu am cerut RETETA SUCCESULUI ca dezbarere.
    Pai pentru orice om care citeste cateva topicuri pe seopedia si intelege despre ce e vorba, e relativ usor sa descopere "reteta succesului" pe o nisa oarecare. Alege tu ce nisa vrei si o sa ma comport ca si cum as detine site-ul ce ocupa prima pozitie. Sa vedem ce discutii elevate o sa avem
    Trust, but verify.

haos este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    63
    Data înscrierii
    19th February 2008
    Locaţie
    Craiova
    Posturi
    2.239
    Putere Rep
    63

Implicit

Sunt curios care sunt cele mai bune rezultate in materie de SEO ale membrilor acestui forum. In felul acesta, imi pot da seama de la cine, ce fel de sfaturi pot urma, sau cu cine pot colabora in acest domeniu
    Raspuns general valabil: cel mai bun rezultat al membrilor acestui forum in materie de SEO este ocuparea pozitiilor fruntase in motoarele de cautare.

Acum ca am lamurit asta, putem sa trecem mai departe, si anume la discutiile despre cum se pot mentine acele pozitii fruntase pe termen cat mai lung (sau discutii despre probleme, cum le numesti tu)?
    Citeste primul meu curs SEO - principii de baza. Vezi oferta mea de advertoriale PR5.

Tom
    Tom este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    131
    Data înscrierii
    25th September 2010
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    48
    Posturi
    3.169
    Putere Rep
    131

5 out of 5 members found this post helpful.

Implicit

Citat Postat în original de Dan Vezi Post
    Metodele sunt foarte usor de copiat, de aia n-o sa isi puna nimeni rezultatele cele mai bune aci. Si de aia se discuta numai problemele, pentru c ain rest fiecare face cum il taie capul.
    Pe seopedia se copiaza idei, nise, implementare, metode seo, linkuri, se copiaza tot.

Deci daca eu descopar faptul ca pot fi primul pe o nisa profitabila, daca imi pun rezultatele aici, o sa apara in ordine:
    - doua site-uri identice cu al meu
    - spam in locurile unde am eu link
    - medota de optimizare preluata si folosita pe cel putin 10 nise asemanatoare, plus 5 fix pe nisa mea

In plus, cu ce te ajuta sa stii ca sunt / am fost / e un coleg primul pe expresia "haine online"? Sau pe "o lada de bere"?
    @clipsy.

Raspunsul lui Dan este fix ce trebuie sa intelegi.

Seo este un serviciu oferit gratuit (forum) sau contra cost (site-uri personale/firme).

Daca vrei sa-ti optimizezi singur site-ul, trebuie sa inveti sa o faci. Cu siguranta o sa pierzi cateva site-uri si mii de ore pentru asta. Daca vrei sa-ti repari masina sau sa-i faci tunning (singur) este acelasi lucru. O sa strici cate ceva, o sa repari altele, o sa pierzi timp si la final tragi o concluzie simpla. Era ok sa o repare un mecanic? Daca da, inseamna ca trebuie sa lasi un mecanic sa se ocupe de masina, daca nu, inseamna ca e mai rentabil pentru tine sa ti-o repari singur. Simplu!

Foarte putini dintre noi sunt dispusi sa explice exact ce au facut pentru a ranka (pozitiona) un site pe locul 1,2,3,5, 50. (pt 100+ sunt multi ) Exact din motivele expuse de Dan mai sus si multe altele.

Dar cand o facem, o parte aprecieaza, altii considera ca avem un ton superior! Fiecare trebuie sa citeasca printre randuri, numai eu am postat sute de posturi ok, atat pt juniori cat si pentru avansati.

Daca vrei sa cumperi servicii, trebuie sa stii ceea ce cumperi. Pentru asta este seopedia, sa inveti macar basic. Cum, ce si cand functioneaza. Dupa, incepi sa cumperi, ceri oferte, recomandari, etc.

-------------------
    Sa presupunem ca eu iti dau un exemplu. Site-ul x rankeaza pe loc 1 pt cautarile a,b,c,d.

Ghici ce urmeaza?

Ce ai facut sa rankeze?

Am facut abcde. De ce? Pentru ca abcde. Pai de ce abc, si de ce nu dcef? Pentru ca ....? Dar de ce asa si nu asa? .... Aha, am inteles, dar asta cum se face? .... Iar dupa 2 luni, o luam de la capat, cu tine, cu altu', cu altu' si cu altu', forever! (+ ce zice dan)

-----------------------
    Tehnicile se schimba, regulile se schimba, lumea evolueaza zi de zi. Seo este un serviciu sensibil, care te face sau te desface Eu sunt unul ca tine, am ajuns pe forum acum aprox 2 ani, sa invat. Am pierdut sute de ore ( costa), peste 40.000 euro (platiti), ca sa invat pe "carca" mea ce merge si ce nu.

De ce? Pentru ca mi-am propus sa fac din asta o afacere, sa ofer servicii seo, maine, peste un an, cinci, zece, iar pentru asta am nevoie de investitie + experienta si expertiza. Ca business si nu for fun!

Daca ti-ai propus sa faci o afacere din asta, poti sa citesti forumul, sa incepi sa testezi, sa evoluezi. Daca nu, atunci invata basic seo (cum se face un site, ce inseamna content, ce inseamna link bun, etc) si cere oferte pe baza lor.

--------------------------

E foarte importat cum iti optimizezi site-ul, asa ca e o decizie foarte grea. Dar ca orice decizie in viata, este a ta si trebuie sa ti-o asumi.
    Ultima modificare făcută de Tom; 7th November 2013 la 16:50.
    Nu trimite PM cu intrebari, posteaza pe forum! Nu ofer sfaturi, audit sau raspunsuri pe PM.

florian g este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    29
    Data înscrierii
    5th July 2011
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    48
    Posturi
    200
    Putere Rep
    29

Implicit

Citat Postat în original de avram Vezi Post
    n-o sa-ti dea nimeni...
    Cam asta e si parerea mea. Cel mult o sa-ti spuna ca a obtinut locul 1 pe nisa "x" dar mai multe detalii nu cred ca o sa primesti.
    Personal am fost pe primul loc la mai multe cautari pe o nisa slaba.

PS. Cand am raspuns era doar postul lui Avram (ramasese pagina deschisa si nu am dat refresh) dar vad ca am avut dreptate amandoi.
    Am citit acum cele 4 pagini si ghici ce: n-a zis nimeni ceva concret. Era de asteptat.
    Totusi ai primit doua raspunsuri elocvente. Cel al lui Dan si al lui Tom.
    Ultima modificare făcută de florian g; 7th November 2013 la 16:54.

clipsy68 este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    15th August 2013
    Vârstă
    44
    Posturi
    24
    Putere Rep
    0

Implicit

Citat Postat în original de florian g Vezi Post
    Cam asta e si parerea mea. Cel mult o sa-ti spuna ca a obtinut locul 1 pe nisa "x" dar mai multe detalii nu cred ca o sa primesti.
    Personal am fost pe primul loc la mai multe cautari pe o nisa slaba.
    Cred ca esti singurul care a inteles ce am cerut. Desi esti si tu timid sa raspunzi :p
    A..si Tom a inteles.
    @Tom: Ai anticipat gresit. Nu ma interezeaza dupa raspunsul "Site-ul x rankeaza pe loc 1 pt cautarile a,b,c,d." niciun detaliu. Ma intereseaza doar daca cineva are rezultate cu care se poate mandri

Dan
    Dan este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    111
    Data înscrierii
    17th November 2004
    Locaţie
    Cluj
    Posturi
    3.358
    Putere Rep
    111

Implicit

Pai cred ca fiecare se poate mandri cu ceva rezultate. Dar fara detalii nu stiu cum ai putea sa evaluezi "succesul".
    Iti dau un exemplu: sunt primul pe o cautare de 2k unici / zi.

Ee ok? Pe ro o fi, dar fara detalii suplimentare de unde stii ca nu e pe .com, pe .co.uk sau pe .com.br?
    E competitie adsense pe nisa respectiva, sau toata lumea se bate SEO? E spam pe nisa?
    E monetizabila nisa, sau e despre bosoni higgins?

Fa un "cap de tabel" cu info si probabil o sa primesti ceva.
    Trust, but verify.

haos este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    63
    Data înscrierii
    19th February 2008
    Locaţie
    Craiova
    Posturi
    2.239
    Putere Rep
    63

1 out of 1 members found this post helpful.

Implicit

Nu ma interezeaza dupa raspunsul "Site-ul x rankeaza pe loc 1 pt cautarile a,b,c,d." niciun detaliu. Ma intereseaza doar daca cineva are rezultate cu care se poate mandri
    Iti mai atrag atentia inca odata ca ai o eroare de logica, apoi daca continui in acelasi fel inseamna ca eu te incurc.

Raspunsul la aceasta intrebare este: TOTI membrii acestui forum care detin un site, rankeaza pe locul 1 pe cel putin un cuvant cheie. Garantat! Si cu asta am rezolvat intrebarea ta initiala.

Ca sa-i diferentiezei, trebuie sa intrebi "pe ce cautari rankeaza?" iar tu spunand ca nu te intereseaza acest lucru, inseamna ca esti multumit cu raspunsul de mai sus. Asa ca, ori accepti raspunsul de mai sus si se incheie topicul, ori iti schimbi intrebarea in "Cine si pe ce cautari rankeaza pe locul 1?". Aici sunt chiar si eu curios cine ti-o raspunde
    Citeste primul meu curs SEO - principii de baza. Vezi oferta mea de advertoriale PR5.

Tom
    Tom este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    131
    Data înscrierii
    25th September 2010
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    48
    Posturi
    3.169
    Putere Rep
    131

1 out of 1 members found this post helpful.

Implicit

Cred ca esti singurul care a inteles ce am cerut. Desi esti si tu timid sa raspunzi :p
    A..si Tom a inteles.
    @Tom: Ai anticipat gresit. Nu ma interezeaza dupa raspunsul "Site-ul x rankeaza pe loc 1 pt cautarile a,b,c,d." niciun detaliu. Ma intereseaza doar daca cineva are rezultate cu care se poate mandri
    Hai sa facem asa, iti cateva exemple care cred ca ar trebui sa fie elocvente:

1. Eu am avut 4 site-uri in top 10 pe cautarea "rca ieftin", timp de 6 luni, pe pozitii variabile intre 2-10, niciodata 1. Cautare la vremea respectiva cu 49.000 lunar. Investitie? Majora. Munca multa. Monetizare? Faliment! Conversie mica, trafic mare. De ce? Pentru ca fiecare nisa are particularitatile ei. Aici de ex > 50% din cautari sunt facute de brokeri fara web service, care se folosesc de site-urile respecitive, pentru a obtine preturi si vand mai departe.

Este asta o mandrie, ca am pierdut multi bani si timp? Eu zic ca NU.

Care e rostul unui site? Sa monetizeze. Prin generare de leaduri, vanzari, clienti, comenzi, ... brand awarness, etc. Fiecare site are un (sau mai multe) tipuri de monetizare. Nici un site nu este identic cu altul, cum nici o nisa nu este identica cu alta.

In exemplul de mai sus, site-ul cel mai slab pozitionat genera cele mai multe conversii. De ce? Pentru ca asa e nisa, unii se plictisesc si comanda de la ultimul.

2. Locul 1 este locul 4 (3 adwods). Pe multe nise locul 2 este mai bun ca loc 1. Eu de ex prefer de cele mai multe ori loc 2 sau 3 (chiar 5-10). Este mai usor de obtinut (costuri) si are o conversie mai mare. De ce? pentru ca vreau ca potentialii clienti sa ajunga si la concurenta mai intai, ca sa poata "compara". Asta pentru ca prefer sa cred ca ofer servicii de calitate prin site-uri de calitate.

Este asta o mandrie?

3. Pe diverse nise adwords rulls. Nise unde oameni comanda (suna) la primul site (adwords) si ies. Ai nevoie de seo? Cu siguranta, pentru ca seo nu inseamna numai pozitii, seo inseamna sa ai un business online bine gandit si structurat, care sa genereze conversii. Asa ca indiferent ca esti loc 1 in adwords, sau 5 pe organic, seo corect iti ofera liniste pentru afacerea ta.

Este asta o mandrie?

----------------------------

Iti mai pot da zeci de exemple, dar daca ai timp sa citesti forumul le gasesti.

Ce este oare mandria in seo? Locul 1? Veniturile? Faptul ca pot ranka 1 site loc 1,2,3,4 cu 1 link? Faptul ca stau 5 luni pe locul 1 si dupa 5 ani penalizat? etc.

Sunt atat de multe detalii de finete, incat este imposibil de explicat ce inseamna cu adevarat o strategie seo perfecta. Este imposibil, pentru ca este unica pt fiecare site.
    Ultima modificare făcută de Tom; 7th November 2013 la 18:25.
    Nu trimite PM cu intrebari, posteaza pe forum! Nu ofer sfaturi, audit sau raspunsuri pe PM.

Marius Cristian este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    53
    Data înscrierii
    14th January 2007
    Locaţie
    Bucuresti, Romania
    Posturi
    1.519
    Putere Rep
    53

Implicit

Una din cele mai mari realizari: am reusit sa ajung, dupa indelungi eforturi, sa ajung in top5 in romania pe un cuvant pentru care nimeni "nu face seo" (adica nimeni n-are vreun proiect/site/pagina catre care sa "puna linkuri" prin metodele binecunoscute: schimb, achizitie, parteneriate, mila/cersit, hacking, platit persoane ptr "free links" etc.).
    La un moment dat nu mai credeam ca o sa reusesc vreodata. Suna ciudat, bizar si dubios? PM daca nu credeti.

lovelife este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    103
    Data înscrierii
    8th July 2006
    Locaţie
    Galati
    Vârstă
    49
    Posturi
    5.993
    Putere Rep
    103

2 out of 2 members found this post helpful.

Implicit

Eu am reusit sa iau un site care era pe pozitia 1 si sa il duc in pagina 3 in 2 saptamani. Eu zic ca sunt bun. am mai avut un site care era pe prima pozitie dar doar consuma dar cum l-am inchis (imi este lene sa il repar), il ai in seamnatura.
    PS: Nu prestez servicii de SEO pentru ca nu ma pricep
    Nu ma pricep la SEO dar ma bag in seama

Pagina 4 din 6 PrimulPrimul ... 23456 UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Recorduri nationale in materie de SEO
    De haos în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 26
    Ultimul Post: 9th April 2013, 22:49
  2. Care este diferenta?
    De piciu1993 în forumul Metode de promovare, Analiza trafic.
    Răspunsuri: 6
    Ultimul Post: 29th September 2011, 07:37
  3. Răspunsuri: 3
    Ultimul Post: 21st December 2008, 09:09
  4. Răspunsuri: 1
    Ultimul Post: 19th June 2007, 22:31
  5. Comori.ro campionul absolut in materie
    De Marius Ciocan în forumul Plagiat
    Răspunsuri: 37
    Ultimul Post: 8th August 2006, 09:33

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.