Pagina 5 din 6 PrimulPrimul ... 3456 UltimulUltimul
Rezultate 41 la 50 din 51

Subiect: Care este cel mai bun rezultat al tau in materie de SEO?

Prometeu este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    39
    Data înscrierii
    27th October 2007
    Posturi
    1.434
    Putere Rep
    39

Implicit

Nu înțeleg obsesia asta pentru a avea un exemplu. În primul post spui că vrei exemple concrete pentru a-ți da seama cu cine să colaborezi, ce sfaturi să urmezi. Dacă intri pe forum măcar 1 dată la 2 zile îți poți da seama ușor de calitatea unui membru.

Amuzant este că ”Totodata, dau posibilitatea fiecaruia sa se mandreasca cu munca lui”. Noroc de această posibilitate, asta era tot ce aștepta lumea.

Sincer, ai insistat prea mult, te contrazici în afirmații, nu îți faci timp să răspunzi tuturor într-un singur post și cred că vrei doar să ”furi meserie” pe baza unor exemple concrete, încearcă să fii mai direct.

tori7 este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    22
    Data înscrierii
    5th April 2013
    Locaţie
    Galati
    Posturi
    94
    Putere Rep
    22

Implicit

Clipsy68, cred ca era mai ok sa dai tu primul exemple despre rezultatele tale. Si apoi poate iti urmau si altii exemplul...
    Un mic exemplu de la mine: un site de anunturi de nisa, PR1, keyword de pana in 10,000 cautari lunare, organic locul 1 in Google (locul 4 dupa rezultatele adwords), din Adsense maxim 0,50 euro/zi (cu cat sunt mai "intelectuali" vizitatorii cu atat mai putine clickuri), concurenta mare in serp din partea site-urilor mari de anuturi (Mercador si Tocmai).
    Nu ma ocup de el, merge de la sine prin anunturile adaugate.
    Ultima modificare făcută de tori7; 8th November 2013 la 00:30.

djgabor este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    11th February 2011
    Vârstă
    35
    Posturi
    87
    Putere Rep
    0

Implicit

e foarte riscant sa iti publici rezultatele aici .. din multe puncte de vedere . Se stiu ele!! daca te intereseaza doar pentru informatie nu ii vad rostul. Poate faci vreun sondaj de opinie!! Daca vrei sa vezi portofoliu sa alegi cu cine sa lucrezi cere pe privat si ti se va da ! Dar public ... tre sa fii nebun sa faci asta!

Hakuna Matata este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    45
    Data înscrierii
    21st January 2011
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    44
    Posturi
    791
    Putere Rep
    45

Implicit

Eu i-am pus unui site meta name="robots" content="noindex,nofollow , am pus si in robots.txt User-agent: * Disallow: / si incredibil, acesta a urcat pe prima pagina cu un key care are in jur de 500k cautari exacte. Mentionez ca nu am adus back-linkuri deloc, doar am pus content de super-calitate pe el. Variaza intre pozitia 2&3 si sunt convins ca daca mai adaug niste super-text urca primul.

PS - am uitat sa mentionez faptul ca desi este un site nou, inregistrat pe 04.12.2013, acesta a luat PR6 [ATENTIE!!! - Domeniul nu a mai fost inregistrat niciodata de nimeni]
    Ultima modificare făcută de Hakuna Matata; 11th December 2013 la 16:49.

Dragos Nicu este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    41
    Data înscrierii
    20th January 2008
    Locaţie
    Sibiu, RO
    Posturi
    2.011
    Putere Rep
    41

Implicit

Citat Postat în original de Hakuna Matata Vezi Post
    Eu i-am pus unui site meta name="robots" content="noindex,nofollow , am pus si in robots.txt User-agent: * Disallow: / si incredibil, acesta a urcat pe prima pagina cu un key care are in jur de 500k cautari exacte. Mentionez ca nu am adus back-linkuri deloc, doar am pus content de super-calitate pe el. Variaza intre pozitia 2&3 si sunt convins ca daca mai adaug niste super-text urca primul.

PS - am uitat sa mentionez faptul ca desi este un site nou, inregistrat pe 04.12.2013, acesta a luat PR6 [ATENTIE!!! - Domeniul nu a mai fost inregistrat niciodata de nimeni]
    Google bug?!
    Poti sa dai de mine usor, @contact.

Hakuna Matata este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    45
    Data înscrierii
    21st January 2011
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    44
    Posturi
    791
    Putere Rep
    45

Implicit

Nu cred, mai degraba asta

Citat Postat în original de Dragos Nicu Vezi Post
    Google bug?!

Vali D este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    40
    Data înscrierii
    3rd November 2010
    Locaţie
    Orsova
    Vârstă
    37
    Posturi
    1.603
    Putere Rep
    40

Implicit

Acum cativa ani ma puteam lauda, cand blackhat-ul era in floare (nu ca acum n-ar fi, dar nu mai merge la fel). Cand am vazut ca nu mai merge la fel, am lasat-o mai moale.
    In ultimii 2-3 ani, vreo 15-30 site-uri in top din diferite nise, in diferite limbi. Eh, piece of cake.
    Vand Advertoriale (pr 5)

Tom
    Tom este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    128
    Data înscrierii
    25th September 2010
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    47
    Posturi
    3.169
    Putere Rep
    128

Implicit

Citat Postat în original de Hakuna Matata Vezi Post

Cred ca este un bug in algortim, sau google tine cont de mai multe aspecte.

Si eu intampin cateva rezultate foarte ciudate. De ex, la un client, site-ul urca foarte repede, pe cautari "grele" si nu inteleg de ce. Singura modificare din ultima luna este activarea fulgilor de nea, uite aici: Art Implant

E posibil ca google sa vada o imbunatatire majora, daca un site are fulgi de nea in sezon?
    Nu trimite PM cu intrebari, posteaza pe forum! Nu ofer sfaturi, audit sau raspunsuri pe PM.

lovelife este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    100
    Data înscrierii
    8th July 2006
    Locaţie
    Galati
    Vârstă
    47
    Posturi
    5.993
    Putere Rep
    100

Implicit

Sunt bug-uri de algoritm sau poate ceva de random lasat astfel incat sa deruteze seoisti
    Si eu am avut un PR 4 la un site doar cu un link nofollow de pe un site pr 1, apoi la urmatorul update a revenit la PR 0 cum era normal
    Nu ma pricep la SEO dar ma bag in seama

aliens este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    38
    Data înscrierii
    19th October 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    39
    Posturi
    215
    Putere Rep
    38

Implicit

Un rezultat bun l-am avut pentru "competitive link analysis" pe google.com, pozitia 1.

A fost destul de usor, desigur, din moment ce e vorba de un guest post pe Moz, unde efortul principal a fost sa scriu un articol de calitate care sa fie acceptat si apoi chiar promovat pe blogul principal. Am promovat si eu articolul mai departe, insa majoritatea backlinkurilor au venit doar prin prisma faptului ca lumea este abonata la blog (linkuri bune) sau face scraping (linkuri slabe).

Pagina 5 din 6 PrimulPrimul ... 3456 UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Recorduri nationale in materie de SEO
    De haos în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 26
    Ultimul Post: 9th April 2013, 23:49
  2. Care este diferenta?
    De piciu1993 în forumul Metode de promovare, Analiza trafic.
    Răspunsuri: 6
    Ultimul Post: 29th September 2011, 08:37
  3. Răspunsuri: 3
    Ultimul Post: 21st December 2008, 10:09
  4. Răspunsuri: 1
    Ultimul Post: 19th June 2007, 23:31
  5. Comori.ro campionul absolut in materie
    De Marius Ciocan în forumul Plagiat
    Răspunsuri: 37
    Ultimul Post: 8th August 2006, 10:33

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.