Metodele sunt foarte usor de copiat, de aia n-o sa isi puna nimeni rezultatele cele mai bune aci. Si de aia se discuta numai problemele, pentru c ain rest fiecare face cum il taie capul.
Pe seopedia se copiaza idei, nise, implementare, metode seo, linkuri, se copiaza tot.
Deci daca eu descopar faptul ca pot fi primul pe o nisa profitabila, daca imi pun rezultatele aici, o sa apara in ordine:
- doua site-uri identice cu al meu
- spam in locurile unde am eu link
- medota de optimizare preluata si folosita pe cel putin 10 nise asemanatoare, plus 5 fix pe nisa mea
In plus, cu ce te ajuta sa stii ca sunt / am fost / e un coleg primul pe expresia "haine online"? Sau pe "o lada de bere"?
Trust, but verify.
E un forum, poti dezbate ce vrei. Ce incerc sa-ti explic tocmai ti-am explicat
Atata timp cat forumul e public, adica pot citi si cei care n-au cont, ma indoiesc ca va da cineva "pe post" reteta succesului personal.
Nu stiu ce inseamna "oameni ca tine" si nu cred ca e relevant pentru cineva cine esti. Cel putin asa s-a format obiceiul pe seopedia din cate am observat. Conteaza ce spui intr-o oarecare dezbatere, nu ca esti barbat/femeie tanar/batran ca esti irakian sau roman, angajat/patron etc.
Trust, but verify.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)