Pagina 1 din 2 12 UltimulUltimul
Rezultate 1 la 10 din 11

Subiect: link reciproc de pe index sau de pe toate paginile

Mihai_Is este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    12th February 2013
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    525
    Putere Rep
    0

Implicit link reciproc de pe index sau de pe toate paginile

Salut,
    Cum preferati sa primiti linkback de la un site? Doar de pe pagina de index sau de pe toate paginile site-ului de la care primesti?
    In special la blog-uri link-ul reciproc se pune de obicei in sidebar si de cele mai multe ori apare in toate posturile blog-ului de la care primesti.

tymbark este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    47
    Data înscrierii
    5th November 2010
    Locaţie
    Iasi
    Posturi
    1.355
    Putere Rep
    47

Implicit

In primul rand, un link reciproc nu prea mai ajuta, eventual incearca un schimb 3-way. Tu pui de pe site-ul tau (site A) link spre un alt site de-al persoanei respective (site B) si el pune link spre tine de pe un alt site de-al lui (site C).

Trecand peste, link-urile sitewide au inceput sa-si piarda din valoare de ceva vreme, unii spun chiar ca poti fi penalizat pt astfel de link-uri, desi raman la parerea ca nu conteaza daca ai link sitewide de pe un site, daca site-ul tau are sute, mii de link-uri, sa zicem. Diversitatea e cheia si sunt in continuare site-uri care ofera natural link in sidebar, deci...

Si trecand si peste asta, strict ce intrebi tu, eu personal prefer link doar de pe homepage. De vreun an nu mai pun link-uri sitewide, pun doar de pe homepage si pare sa mearga ok. Deci, evita, pe cat posibil, link-urile sitewide. De preferat, sa fie link-ul inconjurat si de ceva text related, ar fi ideal. Se mai practica, unii, in loc sa puna doar link-ul direct, pun o propozitie cu link-ul inauntru.
    Signatura lipsa

Mihai_Is este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    12th February 2013
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    525
    Putere Rep
    0

Implicit

In primul rand, un link reciproc nu prea mai ajuta, eventual incearca un schimb 3-way.
    Nu ma refeream la link-ul recirpoc direct, nici nu intra in discutie. Nici macar 3-way; era un link cumparat catre un site.
    Personal prefer doar link de pe index(homepage) daca ma interese strict SEO, dar in cazul de fata ma intereseaza si traficul, iar pe toate paginile (sidebar) traficul va fi mai mare.
    Nu imi dau seama cat de mult va influenta SEO daca link-ul va fi pus in sidebar.

tymbark este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    47
    Data înscrierii
    5th November 2010
    Locaţie
    Iasi
    Posturi
    1.355
    Putere Rep
    47

Implicit

Pai n-ai specificat chestia asta. Fiind topicul asta in subforumul de SEO, am zis ca e vb de un link cumparat pt SEO. Iar pt ca in titlul ai mentionat link reciproc, am crezut ca.... e vb de link reciproc, normal

Deci, daca e pt SEO, pune-l doar pe homepage si chiar daca-i in sidebar, ajuta, crede-ma. Am pus acu 2 sapt 2 link-uri in sidebar doar pe homepage de pe 2 site-uri PR 3 si PR 4 spre un site pe o competitie mica, a urcat de pe 16 pe 4. Deci, nu asculta tot ce zice lumea, testeaza si tu si ai sa vezi ce merge si ce nu.

Legat de trafic, nu stiu daca-i cea mai buna solutie un link in sidebar. Eu as prefera mai bine un guest post, advertorial.
    Signatura lipsa

Benko Zoltan este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    23
    Data înscrierii
    18th March 2013
    Vârstă
    51
    Posturi
    359
    Putere Rep
    23

Implicit

Citat Postat în original de tymbark Vezi Post
    Trecand peste, link-urile sitewide au inceput sa-si piarda din valoare de ceva vreme, unii spun chiar ca poti fi penalizat pt astfel de link-uri, desi raman la parerea ca nu conteaza daca ai link sitewide de pe un site, daca site-ul tau are sute, mii de link-uri, sa zicem. Diversitatea e cheia si sunt in continuare site-uri care ofera natural link in sidebar, deci...
    Asa am stiu si eu, am scos linkurile sitewide iar siteurile au inceput sa scada in pozitii cea ce este normal pentru ca a scazut autoritatea. Eu nu mai utilizez linkuri sitewide dar am observat ca unele siteuri mari care sunt in pozitionari foarte bune inca mai utilizeaza aceste linkuri sitewide pentru intarirea autoritatii sub forma de link naked fara ancora/alt/title sau imagine/banner. Sincer nu mai stiu ce sa cred, este posibil ca daca se utilizeaza aceste linkuri naked atunci sunt acceptate dar eu nu le folosesc de frica sa nu fiu penalizat.

Anul trecut in octombrie am discutat problema linkurilor sitewide intr-un alt post si unde Tom a avut o postare foarte buna referitor la aceste linkuri, nu stiu daca de atunci s-a schimbat sau nu ceva.
    Linkurile sitewide sau bannere

CalinB este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    23
    Data înscrierii
    20th January 2014
    Posturi
    437
    Putere Rep
    23

Implicit

O intrebare, un backlink sitewide, pe toate paginile, de la un related site(site din acelasi domeniu), este mai folositor decat doar de pe homepage(de la acelasi related site)?

John este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    34
    Data înscrierii
    30th March 2011
    Posturi
    942
    Putere Rep
    34

Implicit

Citat Postat în original de CalinB Vezi Post
    O intrebare, un backlink sitewide, pe toate paginile, de la un related site(site din acelasi domeniu), este mai folositor decat doar de pe homepage(de la acelasi related site)?
    E valabil raspunsul dat de @tymbark, cu mentiunea ca si in cazul unui site mare, e destul de riscant si personal nu m-as mai aventura in a obtine link sitewide dupa ultimele schimbari de algoritm.

Citat Postat în original de tymbark Vezi Post
    Trecand peste, link-urile sitewide au inceput sa-si piarda din valoare de ceva vreme, unii spun chiar ca poti fi penalizat pt astfel de link-uri, desi raman la parerea ca nu conteaza daca ai link sitewide de pe un site, daca site-ul tau are sute, mii de link-uri, sa zicem.

CalinB este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    23
    Data înscrierii
    20th January 2014
    Posturi
    437
    Putere Rep
    23

Implicit

La mine, doar asta functioneaza. Nu inregistrez cresteri cu advertoriale, doar cu linkuri de la site uri pe acelasi profil

lovelife este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    100
    Data înscrierii
    8th July 2006
    Locaţie
    Galati
    Vârstă
    47
    Posturi
    5.993
    Putere Rep
    100

1 out of 1 members found this post helpful.

Implicit

Conteaza foarte mult tot profilul de link-uri, daca depasesti un anumit procent cu link-uri site-wide sau only home page ai sanse mari de penalizare, mai ales daca cel only home page nu sunt incluse intr-un text relavant "natural"

Cand ai link site-wide este de preferat sa pui link pe o imagine, daca nu se poate asa, atunci pui o ancora brand, in nici un caz nu folosesti ancora, cu exceptia cazurilor in care ai un procent foarte mic de link-uri site-wide si este singurul link site-wide cu acea ancora
    stiu site-uri care au scapat de pingui si cu 50& din link-uri site-wide si pe cuvinte cheie, dar alea sunt exceptii, probabil bug-uri ale google.

Cand analizati un brand nu va uitati doar la link-urile site-wide, uitati-va la tot profilul de link-uri, de exemplu si numarul de deep link, cate pagini interne primesc link si calitatea surselor de link-uri, brand, mentionari de brand fara link, cat de cautati sunt ca brand, etc.
    Nu va comparati cu ei daca nu poti sustine o strategie SEO in acelasi fel
    Nu ma pricep la SEO dar ma bag in seama

BOG
    BOG este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    2nd April 2009
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    2
    Putere Rep
    0

Implicit

Salut. Eu am un site catre care am vreo 2000 de link-uri, dar printre acestea am cam 800 dintr-un forum (prin semnatura) si inca 700 dintr-un blog (sitewide). Site-ul are putin peste un an vechime si abia a ajuns la PR1, traficul crescand constant pana prin septembrie 2013, iar de atunci pana acum stagneaza pe la 350 de unici pe zi (din cauza unor articole care au audienta doar vara).

Credeti ca ar fi mai bine daca as scoate acele link-uri? Multumesc!

Pagina 1 din 2 12 UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Răspunsuri: 7
    Ultimul Post: 10th February 2010, 00:11
  2. Efect alt imagini footer care se repeta in toate paginile
    De mindsoul în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 0
    Ultimul Post: 27th December 2009, 18:04
  3. Cum sa imi viziteze google toate paginile din site?
    De goguaremere în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 5
    Ultimul Post: 18th October 2008, 15:53
  4. Pozitii foarte scazute pentru toate paginile!
    De deadworldisee în forumul Google
    Răspunsuri: 7
    Ultimul Post: 26th May 2008, 18:12

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •