Pagina 2 din 2 PrimulPrimul 12
Rezultate 11 la 16 din 16

Subiect: Linkurile sitewide sau bannere

GabriELoS este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    15th March 2013
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    202
    Putere Rep
    0

Implicit

Citat Postat în original de Benko Zoltan Vezi Post
    Tocmai asta este intrebarea daca un banner sau link sitewide/footer daca nu are ancora si etichete alt si title care poate duce la idea de manipulare in serp este considerat sau nu SPAM
    Sa mai asteptam un pic interventia power-userilor cu experienta mai mare in SEO. Cerem un sfat

Lupanu este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    32
    Data înscrierii
    16th January 2009
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    35
    Posturi
    633
    Putere Rep
    32

Implicit

Tocmai asta este intrebarea daca un banner sau link sitewide/footer daca nu are ancora si etichete alt si title care poate duce la idea de manipulare in serp este considerat sau nu SPAM
    Eu am scris observatiile in legatura cu aceasta tema dar nu sunt sigur daca sunt cele mai bune. Poate altii au alte observatii. In mod sigur linkurile si bannerele ajuta, asta deja am observat, dar exista si posibilitatea sa fi penalizat mai ales daca sunt pe un cuvant cheie sau bannerul are etichetele alt si title un cuvant cheie.
    Eu iti ziceam ca INFO ca sunt mult mai ok decat linkurile sitewide/ footer sau banner
    Scriu pe blogul personal si administrez un blog cu reduceri pentru utilizatorii cumparatori din Romania

Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    15th March 2013
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    202
    Putere Rep
    0

Implicit

eu inca astept un raspuns concret de la tom sau lovelife par useri cu o experienta vasta asa ca ii rugam sa ne ajute.

Tom
    Tom este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    129
    Data înscrierii
    25th September 2010
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    47
    Posturi
    3.169
    Putere Rep
    129

1 out of 1 members found this post helpful.

Implicit

Citat Postat în original de GabriELoS Vezi Post
    eu inca astept un raspuns concret de la tom sau lovelife par useri cu o experienta vasta asa ca ii rugam sa ne ajute.
    Cu toti stim despre penalizarile pe linkurile sitewide totusi am vazut ca unele siteuri care sunt acum in primele pozitii in google la anumite cuvinte cheie au si astfel de linkuri fara ancora pe nume de domeniu, primind astfel un plus de link juice de la alte siteuri. Am mai observat linkuri de pe bannere care sunt pe toate paginile siteului care le face reclama, dar sunt fara eticheta alt sau titlu ca sa nu aiba efect asupra pozitionarii in serp si totusi sa transmita link juice si sa ajute in autoritate. As vrea sa intreb daca astfel de tehnici de intarire a siteurilor sunt sau nu benefice sau daca pot sau nu sa atraga penalizari.
    De la primul penguin, motivul principal de penalizare este "money keyword". Google stie despre ce e site-ul, nu are nevoie de anchore. Practic, un site cu linkuri naturale, nu primeste links pe anchora. Nu-si mai au utilitate. Asa ca raspunsul este: este o tehnica benefica = links fara anchora "money keyword".

Iar de curand, face ceva si mai ciudat. Isi alege singur pagina relevanta pentru cautare. Am de ex un client optimizat pe root (pentru o anumita cautare) si de la penguin 2.1 google a schimbat pagina cu una fara links si cu title generat automat. Ciudat sau nu, nu am optimizat pagina deloc, dar este mai relevanta ca index Stie google ce stie!

(in cazul de fata: nu il intereseaza de linkuri, de title, de descriere, de continut, cat pur si simplu stie ca pagina respectiva e mai relevanta (nu din text) pentru user. Cum face? treaba lui, dar face bine )

Link-urile din imagini sunt de obicei cele din banners. Ai banner cand faci reclama, fapt acceptat de google. Ca sa faci spam, pe imagine, adaugi alt, anchora, etc. Daca nu adaugi, iti faci doar reclama, iar link-ul este "naked". Este foarte ok sa ai link din bannere, iar in functie de % de money keywords pe care il ai, iti poti pune alt (title) sau nu.

Natural un site primeste si links "text" dar si "imagini". In ambele variante de mai sus, link-urile sunt ok si sunt destul de "naturale".

Devin daunatoare doar in cazul in care site-ul de unde cumperi, este penalizat pentru vanzare de links, si atunci ori iti vine mail sa le scoti, ori le anuleaza valoarea si devin inutile, fara ca tu sa stii. Oricum, asta urmeaza, a ramas singura problema in lupta contra spam-ului = penalizarea pentru vanzare.
    Ultima modificare făcută de Tom; 17th October 2013 la 01:45.
    Nu trimite PM cu intrebari, posteaza pe forum! Nu ofer sfaturi, audit sau raspunsuri pe PM.

Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    15th March 2013
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    202
    Putere Rep
    0

Implicit

Citat Postat în original de Tom Vezi Post
    Link-urile din imagini sunt de obicei cele din banners. Ai banner cand faci reclama, fapt acceptat de google. Ca sa faci spam, pe imagine, adaugi alt, anchora, etc. Daca nu adaugi, iti faci doar reclama, iar link-ul este "naked". Este foarte ok sa ai link din bannere, iar in functie de % de money keywords pe care il ai, iti poti pune alt (title) sau nu.

Natural un site primeste si links "text" dar si "imagini". In ambele variante de mai sus, link-urile sunt ok si sunt destul de "naturale".
    In primul rand multumesc pentru acest raspuns complet
    Din ce inteleg eu din "un site primeste si links "text" dar si "imagini" este ca e bine sa ai si link din imagini dar si de genul de linkuri clasice (cu ancora sau fara). Totusi sa avem grija la cantitatea lor.

Citeam intr-un post anterior, ca mai functioneaza inca linkurile din advertoriale. Sa fie cu ancora sau nu?

Devin daunatoare doar in cazul in care site-ul de unde cumperi, este penalizat pentru vanzare de links, si atunci ori iti vine mail sa le scoti, ori le anuleaza valoarea si devin inutile, fara ca tu sa stii. Oricum, asta urmeaza, a ramas singura problema in lupta contra spam-ului = penalizarea pentru vanzare.
    Eu nu stiu si din cazua asta intreb: inainte de a cumpara un link poti afla daca site-ul respectiv este penalizat?

Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    15th March 2013
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    202
    Putere Rep
    0

Implicit

Iar de curand, face ceva si mai ciudat. Isi alege singur pagina relevanta pentru cautare. Am de ex un client optimizat pe root (pentru o anumita cautare) si de la penguin 2.1 google a schimbat pagina cu una fara links si cu title generat automat. Ciudat sau nu, nu am optimizat pagina deloc, dar este mai relevanta ca index Stie google ce stie!
    Te referi cumva la co-citation?

Pagina 2 din 2 PrimulPrimul 12

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Sitewide Links
    De maki în forumul Link Building
    Răspunsuri: 15
    Ultimul Post: 20th January 2011, 15:47
  2. Sitewide Links
    De maki în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 2
    Ultimul Post: 18th January 2011, 15:11
  3. Cumpar linkuri sitewide PR3 +
    De Mar în forumul Link/banner exchange
    Răspunsuri: 0
    Ultimul Post: 24th October 2009, 11:18
  4. vanzare link sitewide, pagini PR3
    De Hetzenauer în forumul Link-uri/Bannere
    Răspunsuri: 0
    Ultimul Post: 29th September 2008, 17:12
  5. Root vs. Sitewide vs. Reciprocal
    De sobolanu în forumul Google