Am specificat clar ca am primit aplicatiile ca si barter!

Ti-am trimis si ieri mail, asa cum iti trimit de 1 an si jumatate!

Tot ce am primit de la tine a fost: "Am luat decizia ca licentele sa fie valabile doar 2 ani -semnat Cristina Mailat. Si atat!

Faptul ca au fost pe barter e mult mai GRAV: asta inseamna ca tu INCA folosesti produsele mele, iar eu NU MAI POT folosi produsele tale.

NU intereseaza pe nimeni ca tu scri pe forumuri sau pe blogul personal ca licentele sunt valabile 2 ani.

Tu nu SPECIFICI acest lucru pe PAGINA PRODUSULUI! (omisiune inselatoare)

Vad ca ai pastrat cu sfintenie mailurile mai vechi date de mine! Asta inseamna ca le primesti!

Eu nu intelega ATITUDINEA asta.

E atat de greu sa fi CORECT?

PS: acum sti problema mea, ma poti contacta pe PM. ( ca se pare ca primesti doar mailurile pe care le vrei)

Citat Postat în original de Marius Mailat Vezi Post
Buna.

Inca nu am primit mailul de la tine @yorgus.

Aplicatia Website Submitter si cele din Submit Suite sunt valabile pentru 2 ani. Cred ca aici pe Seopedia am scris asta de 20 de ori.

Vezi:
Soft de publicare anunturi
Soft de publicare anunturi

Aplicatia la instalare la eula specifica clar ca este pe 2 luni la fel si pe site la terms.

Aplicatia WS si AS si Anunturi etc este realizata cu ajutorul acestei comunitati. In toate threadurile am specificat clar ca aplicatia este valabila pentru 2 ani si ca cei din comunitate au 25% reducere.

Imi pare un pic ciudat ca doat reducerea de 25% a fost visizibila si nu si limitarile aplicatiei. Am ajuns la pc si am cautat licenta ta Yorguss.

Aplicatiile le-ai primit ca si barter! Tu nu ai platit nici o aplicatie de la Fastlink2.

In 2010 imi scriai:

--- Later Edit --- (ca mi-a fost lene sa apas "Edit")

Scuze, dar tu nu cred ca ai inteles pe deplin situatia.

LEGEA spune ca aceste practici inseamna INSELATORIE

Nu o spun eu sau altii care au cumparat si s-au trezit peste noapte ca nu mai pot folosi produsul.

Sa iti explic pe intelesul tau:

Cumperi azi un televizor si vezi ca peste 2 ANI nu mai merge. De la service iti spune ca functioneaza doar 2 ANI si daca vrei sa mai vezi telenovela preferata mai trebuie sa il mai cumperi odata.

Asta inseamna: inselatorie, smecherie, smenarie, cum vrei tu sa ii spui in termeni ordinari

De ce? Pentru ca atunci cand l-ai cumparat, nimeni nu ti-a spus acest lucru.

Dar, stai! acest lucru era scris mic, foarte mic, cat mai mic, pe fundul cutiei pe care tu ai aruncat-o imediat ce ai desfacut televizorul.

Asa ca e vina ta ca nu ai citit!

Citat Postat în original de Dragos Nicu Vezi Post
Nu iau apararea nimanui, insa mi se pare aberant sa spuna cineva in thread-ul asta ca a luat teapa. Serviciul a fost disponibil atata timp cat scria in termenii si conditiile care le-ati acceptat si platit.

Teapa se numeste in mod popular (nu stau sa iau definitii din dex), atunci cand platesti si nu iti este oferit acel ceva. Mai platiti inca odata suma si mai primiti inca odata serviciul, pentru perioada platita. E simplu, nu e teapa.

Da, smecherie foarte deranjanta e.. insa teapa nicidecum.

--- Later Edit --- (ca mi-a fost lene sa apas "Edit")

Iti admir patriotismul! Dar ai doar 23 de ani.

Citat Postat în original de Cristi Ursut Vezi Post
Pe mine chiar m-a batut gandul sa cumpar aplicatia zilele astea, pentru ca fastIBL nu mai merge momentan, dar acum nici intr-un caz nu o mai cumpar

Problema mea e ca folositi acel "tipic romanesc" (da, e o smecherie, poate acoperita de legi, dar tot smecherie ramane), iar asta ma include si pe mine! Eu iau foarte personal orice jignire generalizata Romaniei, pentru ca sunt roman! Si cu atat mai mult in cazul de fata, fiind oarecum nisa in care activez si eu.