Am specificat clar ca am primit aplicatiile ca si barter!
Ti-am trimis si ieri mail, asa cum iti trimit de 1 an si jumatate!
Tot ce am primit de la tine a fost: "Am luat decizia ca licentele sa fie valabile doar 2 ani -semnat Cristina Mailat. Si atat!
Faptul ca au fost pe barter e mult mai GRAV: asta inseamna ca tu INCA folosesti produsele mele, iar eu NU MAI POT folosi produsele tale.
NU intereseaza pe nimeni ca tu scri pe forumuri sau pe blogul personal ca licentele sunt valabile 2 ani.
Tu nu SPECIFICI acest lucru pe PAGINA PRODUSULUI! (omisiune inselatoare)
Vad ca ai pastrat cu sfintenie mailurile mai vechi date de mine! Asta inseamna ca le primesti!
Eu nu intelega ATITUDINEA asta.
E atat de greu sa fi CORECT?
PS: acum sti problema mea, ma poti contacta pe PM. ( ca se pare ca primesti doar mailurile pe care le vrei)
--- Later Edit --- (ca mi-a fost lene sa apas "Edit")
Scuze, dar tu nu cred ca ai inteles pe deplin situatia.
LEGEA spune ca aceste practici inseamna INSELATORIE
Nu o spun eu sau altii care au cumparat si s-au trezit peste noapte ca nu mai pot folosi produsul.
Sa iti explic pe intelesul tau:
Cumperi azi un televizor si vezi ca peste 2 ANI nu mai merge. De la service iti spune ca functioneaza doar 2 ANI si daca vrei sa mai vezi telenovela preferata mai trebuie sa il mai cumperi odata.
Asta inseamna: inselatorie, smecherie, smenarie, cum vrei tu sa ii spui in termeni ordinari
De ce? Pentru ca atunci cand l-ai cumparat, nimeni nu ti-a spus acest lucru.
Dar, stai! acest lucru era scris mic, foarte mic, cat mai mic, pe fundul cutiei pe care tu ai aruncat-o imediat ce ai desfacut televizorul.
Asa ca e vina ta ca nu ai citit!
--- Later Edit --- (ca mi-a fost lene sa apas "Edit")
Iti admir patriotismul! Dar ai doar 23 de ani.

Răspunde cu citat