Pagina 5 din 9 PrimulPrimul ... 34567 ... UltimulUltimul
Rezultate 41 la 50 din 88

Subiect: Discutii licente Submit Suite

Dragos Nicu este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    44
    Data înscrierii
    20th January 2008
    Locaţie
    Sibiu, RO
    Posturi
    2.011
    Putere Rep
    44

Implicit

Nu iau apararea nimanui, insa mi se pare aberant sa spuna cineva in thread-ul asta ca a luat teapa. Serviciul a fost disponibil atata timp cat scria in termenii si conditiile care le-ati acceptat si platit.

Teapa se numeste in mod popular (nu stau sa iau definitii din dex), atunci cand platesti si nu iti este oferit acel ceva. Mai platiti inca odata suma si mai primiti inca odata serviciul, pentru perioada platita. E simplu, nu e teapa.

(da, e o smecherie, poate acoperita de legi, dar tot smecherie ramane)
    Da, smecherie foarte deranjanta e.. insa teapa nicidecum.
    Poti sa dai de mine usor, @contact.

Cristi U este deconectat Super Moderator
    Reputatie:
    53
    Data înscrierii
    26th January 2008
    Locaţie
    Oradea
    Vârstă
    38
    Posturi
    3.172
    Putere Rep
    53

Implicit

Citat Postat în original de 1nesco Vezi Post
    Scuze de offtopic dar ma provocasi: Esti dac toata ziua oradene Cu ceva timp in urma au venit neste tipi din actuala Italie si ai ajuns ce ai ajuns. Daca stateau mai mult turcii prin Timisoara (fostul pasalac)... ghici ce erai
    Nu roman de la Roma, ci roman din Romania (roman cu diacritica ).
    Mai dau cate-un sfat juridic aici, uneori chiar despre online. Nu-l rata! :) Vezi și sfaturi de nutritie.

Consumatorul este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    38
    Data înscrierii
    4th February 2008
    Locaţie
    Romania
    Posturi
    713
    Putere Rep
    38

Implicit

Am specificat clar ca am primit aplicatiile ca si barter!

Ti-am trimis si ieri mail, asa cum iti trimit de 1 an si jumatate!

Tot ce am primit de la tine a fost: "Am luat decizia ca licentele sa fie valabile doar 2 ani -semnat Cristina Mailat. Si atat!

Faptul ca au fost pe barter e mult mai GRAV: asta inseamna ca tu INCA folosesti produsele mele, iar eu NU MAI POT folosi produsele tale.

NU intereseaza pe nimeni ca tu scri pe forumuri sau pe blogul personal ca licentele sunt valabile 2 ani.

Tu nu SPECIFICI acest lucru pe PAGINA PRODUSULUI! (omisiune inselatoare)

Vad ca ai pastrat cu sfintenie mailurile mai vechi date de mine! Asta inseamna ca le primesti!

Eu nu intelega ATITUDINEA asta.

E atat de greu sa fi CORECT?

PS: acum sti problema mea, ma poti contacta pe PM. ( ca se pare ca primesti doar mailurile pe care le vrei)

Citat Postat în original de Marius Mailat Vezi Post
    Buna.

Inca nu am primit mailul de la tine @yorgus.

Aplicatia Website Submitter si cele din Submit Suite sunt valabile pentru 2 ani. Cred ca aici pe Seopedia am scris asta de 20 de ori.

Vezi:
    Soft de publicare anunturi
    Soft de publicare anunturi

Aplicatia la instalare la eula specifica clar ca este pe 2 luni la fel si pe site la terms.

Aplicatia WS si AS si Anunturi etc este realizata cu ajutorul acestei comunitati. In toate threadurile am specificat clar ca aplicatia este valabila pentru 2 ani si ca cei din comunitate au 25% reducere.

Imi pare un pic ciudat ca doat reducerea de 25% a fost visizibila si nu si limitarile aplicatiei. Am ajuns la pc si am cautat licenta ta Yorguss.

Aplicatiile le-ai primit ca si barter! Tu nu ai platit nici o aplicatie de la Fastlink2.

In 2010 imi scriai:

--- Later Edit --- (ca mi-a fost lene sa apas "Edit")

Scuze, dar tu nu cred ca ai inteles pe deplin situatia.

LEGEA spune ca aceste practici inseamna INSELATORIE

Nu o spun eu sau altii care au cumparat si s-au trezit peste noapte ca nu mai pot folosi produsul.

Sa iti explic pe intelesul tau:

Cumperi azi un televizor si vezi ca peste 2 ANI nu mai merge. De la service iti spune ca functioneaza doar 2 ANI si daca vrei sa mai vezi telenovela preferata mai trebuie sa il mai cumperi odata.

Asta inseamna: inselatorie, smecherie, smenarie, cum vrei tu sa ii spui in termeni ordinari

De ce? Pentru ca atunci cand l-ai cumparat, nimeni nu ti-a spus acest lucru.

Dar, stai! acest lucru era scris mic, foarte mic, cat mai mic, pe fundul cutiei pe care tu ai aruncat-o imediat ce ai desfacut televizorul.

Asa ca e vina ta ca nu ai citit!

Citat Postat în original de Dragos Nicu Vezi Post
    Nu iau apararea nimanui, insa mi se pare aberant sa spuna cineva in thread-ul asta ca a luat teapa. Serviciul a fost disponibil atata timp cat scria in termenii si conditiile care le-ati acceptat si platit.

Teapa se numeste in mod popular (nu stau sa iau definitii din dex), atunci cand platesti si nu iti este oferit acel ceva. Mai platiti inca odata suma si mai primiti inca odata serviciul, pentru perioada platita. E simplu, nu e teapa.

Da, smecherie foarte deranjanta e.. insa teapa nicidecum.

--- Later Edit --- (ca mi-a fost lene sa apas "Edit")

Iti admir patriotismul! Dar ai doar 23 de ani.

Citat Postat în original de Cristi Ursut Vezi Post
    Pe mine chiar m-a batut gandul sa cumpar aplicatia zilele astea, pentru ca fastIBL nu mai merge momentan, dar acum nici intr-un caz nu o mai cumpar

Problema mea e ca folositi acel "tipic romanesc" (da, e o smecherie, poate acoperita de legi, dar tot smecherie ramane), iar asta ma include si pe mine! Eu iau foarte personal orice jignire generalizata Romaniei, pentru ca sunt roman! Si cu atat mai mult in cazul de fata, fiind oarecum nisa in care activez si eu.

lovelife este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    103
    Data înscrierii
    8th July 2006
    Locaţie
    Galati
    Vârstă
    49
    Posturi
    5.993
    Putere Rep
    103

Implicit

Citat Postat în original de Yorguss Vezi Post
    Iti admir patriotismul! Dar ai doar 23 de ani.
    Eu am 35, crezi ca sta tine de varsta? Eu mi-am dat seama ca nu suntem mai prosti decat sau mai hoti decat alte natii dupa ce am calatorit prin lume, si am vazut si realitatea de acolo, si uneori chiar multumesc lui Dumnezeu ca m-am nascut aici si nu prin unele tari
    Nu ma pricep la SEO dar ma bag in seama

Reputatie:
    38
    Data înscrierii
    4th February 2008
    Locaţie
    Romania
    Posturi
    713
    Putere Rep
    38

Implicit

Citat Postat în original de lovelife Vezi Post
    Eu am 35, crezi ca sta tine de varsta? Eu mi-am dat seama ca nu suntem mai prosti decat sau mai hoti decat alte natii dupa ce am calatorit prin lume, si am vazut si realitatea de acolo, si uneori chiar multumesc lui Dumnezeu ca m-am nascut aici si nu prin unele tari
    Si eu sunt roman, dar cand ma duc fie in Franta, fie in Italia, chiar si in Ungaria, mi-e rusine sa recunosc asta, sincer.
    Si asta fiindca unii dintre noi nu fac cinste acestei tari.

Dar sa nu divagam.

Problema principala ramane cum, cativa dintre noi, si multi altii care vor mai cumpara aceste produse, am fost si vor fi un pic inselati.

Iar scopul nostru e sa oprim aceste practici si sa-l facem pe domnul Mailat sa inteleaga asta!

Krumel este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    72
    Data înscrierii
    15th November 2004
    Locaţie
    Iasi
    Vârstă
    48
    Posturi
    6.261
    Putere Rep
    72

Implicit

Trecand peste problemele de patriotism, punctul meu de vedere e urmatorul: Marius are specificat aici pe site faptul ca licenta e pe 2 ani. Lucru care nu e indeajuns, ar trebui sa fie si pe site. Marius ar trebui sa rezolvi problema asta daca softul si vanzarea lui te mai intereseaza. Tu pari "acoperit" cu termenii si conditiile pe care le ai, dar oamenii de pe site au crezut ca iau o licenta intreaga, nu pe 2 ani. Faptul ca nu specifici la cumparare nu e prea ok. (idee a e ca trebuie sa specifici clar daca licenta nu e pe viata si e limitata, tendinta e de a crede ca e pe viata)

Daca unii dintre voi se considera inselati cred ca cel mai ok e sa mergeti si sa va judecati in tribunal, daca lucrul asta se poate. E cea mai buna cale, balacareala pe forum nu ajuta decat orgoliul.

Cred ca era cineva pe aici care oferea gratuit consultanta juridica, ati putea sa vb cu el daca exista o perspectiva.
    Krumel - apeleaza la serviciile oferite de mine prin formularul de pe blog.

Reputatie:
    38
    Data înscrierii
    4th February 2008
    Locaţie
    Romania
    Posturi
    713
    Putere Rep
    38

Implicit

Multumesc pentru atitudine Krumel.

Cei interesati sa afle caile legale pentru sanctionarea firmei atat in Romania cat si in Germania ma pot contacta.

Citat Postat în original de Krumel Vezi Post
    Trecand peste problemele de patriotism, punctul meu de vedere e urmatorul: Marius are specificat aici pe site faptul ca licenta e pe 2 ani. Lucru care nu e indeajuns, ar trebui sa fie si pe site. Marius ar trebui sa rezolvi problema asta daca softul si vanzarea lui te mai intereseaza. Tu pari "acoperit" cu termenii si conditiile pe care le ai, dar oamenii de pe site au crezut ca iau o licenta intreaga, nu pe 2 ani. Faptul ca nu specifici la cumparare nu e prea ok. (idee a e ca trebuie sa specifici clar daca licenta nu e pe viata si e limitata, tendinta e de a crede ca e pe viata)

Daca unii dintre voi se considera inselati cred ca cel mai ok e sa mergeti si sa va judecati in tribunal, daca lucrul asta se poate. E cea mai buna cale, balacareala pe forum nu ajuta decat orgoliul.

Cred ca era cineva pe aici care oferea gratuit consultanta juridica, ati putea sa vb cu el daca exista o perspectiva.

Krumel este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    72
    Data înscrierii
    15th November 2004
    Locaţie
    Iasi
    Vârstă
    48
    Posturi
    6.261
    Putere Rep
    72

Implicit

Topic mutat ptr ca nu e un studiu de caz si ptr ca ar trebui sa fie avertizati si alti oameni. Marius e singurul care poate rezolva problemele.
    Krumel - apeleaza la serviciile oferite de mine prin formularul de pe blog.

Marius Mailat este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    42
    Data înscrierii
    16th November 2005
    Vârstă
    48
    Posturi
    1.818
    Putere Rep
    42

0 out of 1 members found this post helpful.

Implicit

Inteleg problema. Am reactionat la comentarii de cateva zile am adaugat si pe pagina de cumparare datele legata de durata. Pe langa prezenta la instalarea aplicatiei (in EULA din installer) si datele din terms and conditions si din prezentarea de pe seopedia acum se regaseste peste tot.

Daca cineva ma acuza de rautate sau inselatorie nu ma cunoaste. Aplicatiile atunci cand le-am construit au fost emulatia comunitatii (atunci eram mult mai activ pe SEO). La fel ca atunci, conditiile sunt aceleasi ca si acum. Cred ca pentru membrii Seopedia am trimis mai mult de 50 de licente gratuite si pe langa asta reducerile de 25%.

Aplicatiile incerc sa le actualizez cat de des pot, e adevarat ca pe sf de an nu am reusit asa de mult. Pricing modelul a fost de la inceput clar, aplicatia este valabila timp de 2 ani , in aceasta perioada actualizarile fiind gratuite.

Marius
    Directory Submitter - soft de inscriere in 4500 de directoare straine si 1025 romanesti
    Anunturi - soft de inscriere in 500 de siteuri de anunturi

Reputatie:
    38
    Data înscrierii
    4th February 2008
    Locaţie
    Romania
    Posturi
    713
    Putere Rep
    38

Implicit

Bun, recunoasterea "greselii" este un lucru admirabil.

Sper sa retrimiti licentele valabile tuturor care au cazut in aceasta "plasa"

Eu inca mai astept.

PS:
    "de cateva zile am adaugat si pe pagina de cumparare datele legata de durata"
    NU ai adaugat de cateva zile, azi dimineata nu erau.

Iar pe pagina de prezentarea a produsului (cea mai importanta), unde apare pretul, dar nu este specificata perioada de valabilitate, NU
    Ultima modificare făcută de Consumatorul; 17th January 2012 la 10:42.

Pagina 5 din 9 PrimulPrimul ... 34567 ... UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. CMS (Suite) + Vbulletin Forum
    De Uricanez în forumul Webmaster Tools
    Răspunsuri: 4
    Ultimul Post: 30th June 2011, 18:50
  2. Magazin online licente
    De SeerKan în forumul Website-uri
    Răspunsuri: 25
    Ultimul Post: 24th January 2008, 10:24
  3. www.submit-suite.com de vanzare
    De Marius Mailat în forumul Domenii
    Răspunsuri: 1