Salut, a folosit cineva optiunea de external links din SEO Spyglass? Cat de precis returneaza datele? A testat cineva?
Salut, a folosit cineva optiunea de external links din SEO Spyglass? Cat de precis returneaza datele? A testat cineva?
Merge super SpyGlass. Iti arata foarte bine toate datele (pr, ip, title, external + internal links, alexa rank, domain pr, age)
SEOarch.ro - Strategii si Tehnici de Optimizare. SEO nu inseamna SPAM.
Vreau sa il incerc si eu multumesc pentru idee chiar aveam nevoie de asa ceva !
SEO SpyGlass este unul din cele mai bune softuri pentru a obtine datele enumerate de @danielicb.
Cu toate acestea secretul sta in a sti sa interpretezi ceea ce iti afiseaza, lucru ce necesita timp sau cunostinte temeinice...
Pentru simplitate eu folosesc o versiune gratuita Traffic Travis![]()
Nu mai raporteaza atit de multe linkuri ca in trecut. Eu gasesc mai eficiente tooluri online ( Linkscape de la SEOmoz, searchmetrics, etc )
Eu il folosesc si este foarte util. Inainte sa folosesc SEO Spyglass foloseam SEO book insa, SEO Spyglass afiseaza mult mai bine linkurile externe. Iti permit gratis sa incerci sa analizezi o data pe zi un site ceea ce este destul de bine. Iti afiseaza pana la 1000 de backlinkuri si eu zic ca este destul de bine mai ales ca nu platesti nimic. Daca vrei mai mult poti sa iti faci cont la ei dar trebuie sa platesti.
Teoretic intrebarea mea e legata si de SEO Spyglass. Voi folositi lista de proxy-uri default sau altele manual introduse?
Merge Ok fara proxy. Daca nu ai niste proxy-uri rapide dureaza destull de mult analyza backlinkurilor
foarte bun spyglass. unul dintre multele lucruri pentru care multumesc comunitatii seopedia. este adevarat, pana sa ajungi sa intelegi toate valorile trebuie destul de multa experienta in spate. dar chiar si asa, pentru un incepator, toate programele din familia spyglass iti ofera sunt date care pot consolida o logica, care pot oferi un tablou a ceea ce trebuie sa faci si, mai ales, a ceea ce ai facut.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)