Cu acest tool realizat de mine, ammseo.com , puteti face SEO cu usurinta. Toolul nu e inca lansat dar puteti sa il testati in stadiul actual.
Caut parteneri.
Cu acest tool realizat de mine, ammseo.com , puteti face SEO cu usurinta. Toolul nu e inca lansat dar puteti sa il testati in stadiul actual.
Caut parteneri.
Hmmm.. "the first software that's white hat AND it's automated! It is after you if you want to use it as black hat."
Google Webmaster Guidelines: "Don't use unauthorized computer programs to submit pages, check rankings, etc. Such programs consume computing resources and violate our Terms of Service. Google does not recommend the use of products such as WebPosition Gold™ that send automatic or programmatic queries to Google."
Afirmatia asta ca este un tool white hat strica din start reputatia tool-ului si a celui care a facut sales page-ul si ma opresc aici, ca sa nu merg mai departe cu afirmatiile. Totusi o sa-l incerc
Signatura lipsa
Sincer pare banal , cei de la google lucreaza din greu sa faca cautarea in motor mai usor si noi il ingreunam .
daca nu am cont paypal nu pot sa-l testez ? ai un link de download ? merci
Nu as incerca pentru nimic in lume softul tau, as risca mari penalizari de la Google for sure, dar prezentarea mi se pare bestiala! Succes!
Cred ca daca ti-as da 1 milion de dolari l-ai incerca
Lucrurile sunt mai simple decat par: cine stie sa faca SEO manual fara penalizari va sti sa faca si SEO automat fara penalizari.
Multumesc pentru feedback.
--- Later Edit --- (ca mi-a fost lene sa apas "Edit")
Am schimbat in "the first software that could be used just as a white hat tool (although it can be used as black hat tool)"
Referitor la politicile Google... la orice problema in general se poate gasi o solutie.
Multumesc pentru feedback.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)