Salut, stie cineva cum se determina "link value" din Seo Spyglass? Am un link dofollow, de pe pagina cu PR5, 17 obl-uri si arata link value 0.097![]()
(+ multe alte exemple asemanatoare)
Salut, stie cineva cum se determina "link value" din Seo Spyglass? Am un link dofollow, de pe pagina cu PR5, 17 obl-uri si arata link value 0.097![]()
(+ multe alte exemple asemanatoare)
Nu iti bate capul cu asa ceva. Sint valori subiective in functie de cine ofera informatiile.
Krumel - apeleaza la serviciile oferite de mine prin formularul de pe blog.
Nu acord importanta acestui lucru, insa eram curios de ce Seo Spyglass ofera o valoare asa mica pentru un link cel putin ok zic eu. Ce inseamna din punctul lor de vedere un link de 0.25 de ex? PR8 si 4 obl-uri. :o
SEO SpyGlass: Online Help :
Link Value — shows how much PageRank the page may potentially pass with a link. Roughly, the higher PageRank and the fewer outgoing links, the higher the link value.
Asta este definitia lor... desi eu sunt de parere ca e cam useless "Link Value". Sincer, nici eu nu-mi dau seama cum se calculeaza, insa nici nu tin cont de ea.
Din ce-mi dau eu seama, ei impart PR-ul la nr total de link-uri de pe pagina, nu doar link-urile externe, ceea ce mi se pare ok, avand in vedere ca asa se calcula initial PR-ul. Teoretic, s-ar imparti PR-ul la nr total de link-uri, indiferent ca-s interne sau externe: The Anatomy of a Search Engine
We assume page A has pages T1...Tn which point to it (i.e., are citations). The parameter d is a damping factor which can be set between 0 and 1. We usually set d to 0.85. There are more details about d in the next section. Also C(A) is defined as the number of links going out of page A. The PageRank of a page A is given as follows:
PR(A) = (1-d) + d (PR(T1)/C(T1) + ... + PR(Tn)/C(Tn))
Signatura lipsa
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)