17th January 2012, 11:00
1 out of 2 members found this post helpful.
Yorgus, modul in care siteul si paginile sunt construite nu e un o chestie colaborativa pe care eu cu clientii mei o hotarasc. Nu am sa duplic informatia pe 10 pagini. E decizia mea sa pun un anumit text pe o anumita pagina si in anumit context. Insa nu tu esti persoana care imi hotaraste mie modul de plasare a terms and conditions sau modul de plasare a butonul de cumparare. Poate multi din ambasadori isi amintesc ca acum cativa ani am cerut parerea in ambasada despre layoutul paginilor si pozitia butoanelor de cumparare, despre test etc.
Am sa incetez sa iti raspund, eu nu mi-am permis sa te jignesc, lucru pe care tu il faci constant. Problema ta cu mine este ceea prezentata aici: Discutii licente Submit Suite
Imi pare rau ca ti-am lasat tie impresia de teapa si de plasa si de alte chestii. Nu a fost intentia mea asa cum nu este intentia mea sa insel pe nimeni. Din punctul meu de vedere discutia este incheiata. Cine doreste sa ma contacteze o poate face prin Contacteaza echipa Submit Suite
O zi placuta.
Directory Submitter - soft de inscriere in 4500 de directoare straine si 1025 romanesti
Anunturi - soft de inscriere in 500 de siteuri de anunturi