27th June 2015, 09:58
1 out of 1 members found this post helpful.
Eu cand am intrat pe site prima data, pe langa faptul ca mi s-a incarcat greu, nici nu am vazut unde pot da search. Am stat 30 de secunde si am iesit, vazusem chestii irelevante acolo, asa cum deja s-a amintit. Asta a fost experienta mea. Acum site-ul nici nu merge, ca sa ma mai uit o data.
Legat de ce intrebi tu, de idee, nu am ce sa iti zic, dar tot sunt sceptic in legatura cu ce ai zis legat de ce ai in spate. Nu inteleg de ce ar folosi cineva si C++ si C#, cand doar C++ ar fi ideal aici, e super rapid. C# cand ai zis ca il folosesti deja imi suna a ceva "necurat" in sensul ca am impresia ca doar vrei sa impresionezi pe cei care habar nu au. Eu nu vad la ce ai folosi tu C#, sincer.
Apoi la fel si la bazele de date. "combinatie intre Oracle, SQL Server si MySQL - fiecare cu atuurile sale" - sa fim sinceri, suna ciudat, adica cine ar folosi la un singur proiect asa ceva. DACA imi spuneai ca folosesti o combinatie intre apache si nginx fiecare cu atuurile sale, DA, te credeam si ma gandeam, bai cam stie ce face. Dar asa ? Nicidecum, am impresia ca ai scris aia ca un necunoscator care vrea sa impresioneze pe alti necunoscatori.
In fine, nu vreau sa zic ca minti sau sa "dau" in tine. Am vrut doar sa iti zic parerea mea, mai sunt pe aici si oameni care stiu si altceva, nu doar SEO 
Oricum, lasand la o parte ceea ce intrebi tu legat de ideea in sine, cred ca problemele spuse mai inainte sunt toate reale si trebuie rezolvate. Daca foloseai 200 VPS aka CDN sincer mi se incarca site-ul instant, nu in 1 secunda.
Am vrut sa iti zic parerea mea, tu ia ce e bun din ea 
Multa bafta!