Pe arhiblog.ro, site cu autoritate si PR 5, comentariile erau afisate fara link.
Acum a introdus optinea de comentator premium cu plata.
Detalii mai jos.
Comentator premium
Pe arhiblog.ro, site cu autoritate si PR 5, comentariile erau afisate fara link.
Acum a introdus optinea de comentator premium cu plata.
Detalii mai jos.
Comentator premium
Aici gasesti cel mai bun dictionar | Click aici pentru marturii nunta
apropo de inventivitateAchiziționarea statutului de Business Member vă permite, contra a 50E, 4 linkuri de acest tip pe lună, pe un singur user. Nu este posibilă cumpărarea de mai multe linkuri, dar puteți, cu inventivitatea românească, să vă mai faceți un user.![]()
Offtopic si imi asum eventualele buline rosii: decat sa dau unui individ care promoveaza misoginismul, care jigneste membrii acestui forum (intr-un schimb de replici cu zoso zicea ceva de krumel, din cate imi aduc eu aminte) si nu numai, care minte vadit in articole si care nu aproba comentarii in care i se spune ca minte, prefer sa dau 4 euro pe fiverr unei asiatice sa spuna ce vreau eu sau dau 20 de lei unui sarac sa-si ia ceva de mancare. Am sanse sa obtin rezultate mai bune.
Ma ocup si cu testare manuala/automata.
PS:Vand advertoriale ieftine pe site cu profil medical.
Off: matei, ti-ai spus si tu of(f)ul insa e cam off. Poate ca ai insa si tu partea ta de dreptate totusi.
On: Per total, e o metoda buna insa mare pacat ca pentru cei 4 E in care iti apare link-ul in fiecare comentariu, nu poti promova un site care vinde or shit ci numai blog personal. As fi totusi tentat sa risc cu un site, sa vedem cat tine. Banuiesc ca de vreo 4E.
Din cate am inteles eu (poate am inteles gresit, poate nu) Nu e foarte bine pentru un site sa folosesti foarte mult sistemul acesta de obtinere a back link-urilor. Tot odata metoda de acolo mi-se pare o tampenie (Daca este printr-o oarecare masura luata ca vanzare de link-uri, iar cineva il da in gat la Google ?) doar o parere de a mea si asta. Totusi, acum cativa ani (vre-o 4) Nu am avut atat de multe resurse pentru obtinearea de BL-uri, dar in ziua de azi parca-s infinite, iar daca chiar vrei s-o faci prin metoda asta sunt zeci de bloguri care accepta comentarii cu link-uri spre site-ul propriu, iar asta gratis.
Ps. E cumva asta reclama pentru tipu respectiv ? (Nu-l citesc, nu citesc nimic din genul de bloguri) Intreb si eu asa....
Ps2. E de laudata ideea, poate chiar prinde si aduce un venit in plus... Interesanta treaba !
tosin.
Folosesc metoda de linkbuilding de 2 luni cam, ce am obeservat:
1. linkurile sunt vazute de href destul de repede, mult mai repede decat alte linkuri, cred ca tine de indexarea lor
2. au o autoritate destul de mare (href) mult mai mare decat comentariile de pe blogurile dofollow
3. este bine sa-ti pui linkul unde sunt pitene comentarii si respectiv putine linkuri
E tipic romanesc. Cum sa ii dau bani unuia sa mai si comentez la el? Imi face vreun favor? Nu cred ca exista vreun site in lumea asta sa ma faca sa dau bani ca sa comentez. As da la webmasterworld care e un forum. Daca face bani din asta eu il respect si ii compatimesc pe cei care platesc sa isi spuna parerea.
Sectiunea de comentarii dintr un blog e facuta pentru discutii si pentru a interactiona cu cititorii. Eu nu stiu cum sa fac sa primesc mai multe comentarii si altii cer bani![]()
SEOarch.ro - Strategii si Tehnici de Optimizare. SEO nu inseamna SPAM.
Foame mare. Ma intreb ce ar spune Google de toata treaba asta (aka plata pentru linkurile din comentarii)?
Parca se lauda ca face nspe milioane pe luna din afiliere, acum cere bani pentru comentarii? Inca un "guru" jenant.![]()
Siteul tau e in balarii, nu urca? Competitorii te bat de iti suna apa in cap? Ai fost penalizat si nu stii ce sa faci? Cel mai probabil ai nevoie de un audit SEO complet. :)
asta pana gaseste pe cineva care sa urmeze procedura de aici: How to report paid links
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)