Eu sunt nou in acest domeniu asa ca va rog sa imi explicati ce inseamna link building?
Eu sunt nou in acest domeniu asa ca va rog sa imi explicati ce inseamna link building?
foarte pe scurt, linkurile spre siteul tau formeaza o structura. Ritmul, forma, cuvintele cheie, ancorele si suportul acestor linkuri variaza foarte mult, practic este o constructie in timp, de aici termenul de link building.
Sunt multe de spus asa ca linkul asta o sa fie de ajutor Link building: Metode testate de experti romani - Web Copywriter
Nu am dat gres. Doar am aflat 10,000 de moduri care nu functioneaza. (T. Edison)
Si pentru asta trebuie sa inscriu site-ul pe undeva?
Versiunea simpla: adunare de linkuri spre site-ul tau, atat spre prima pagina cat si pagini interne.
Undeva pe forum avem un subiect gen "99 metode de a obtine linkuri".
Pentru site-uri .ro la rapid:
1. Inscriere in directoare web (cu cap)
2. Articole in comunicate de presa si directoare de articole.
3. Directoare firme.
4. Anunturi care permit si link (nu prea sunt).
Alte uzuale:
- comentarii pe bloguri;
- comentarii pe forumuri unde fie ai link in semnatura ca aici, fie linkezi catre site-ul tau;
Mai putin uzuale: linkuri youtube, retele sociale.
Basic rules, recomandarea mea (am vazut un subiect pe aici unde se spune ca nu conteaza nisa): zonele unde postezi sa fie related la domeniul tau.
Credinta la institutiile specializate. Aici facem Servicii de seo
Mi se spunea 1nesco
Exista firme sau persoane particulare care se ocupa cu SEO care presteaza doar campanii de linkbuiliding fara auditare site, optimizari onsite, etc. Strict backlinks fara insa a se limita la "inscrieri in directoare"? Adica sa gaseasca site-uri cu continut relevant, sa publice articole pe blog-uri, sa cumpere advertoriale, etc? Cum se deruleaza o astfel de colaborare, ma refer aici la plata: comision + buget de link-uri? Aveti experiente cu astfel de colaborari?
Esti pe un forum SEO.
Aproape toti care suntem pe aici ne ocupam de SEO
Daca te pot ajuta cu un sfat sau daca doresti o oferta de optimizare pentru siteul tau, da-mi un mesaj!
@adrian
Se poate orice. Totul se contorizeaza in ore.
Mi se spunea 1nesco
1nesco, merci de raspuns. Chiar si campaniile de linkbuilding se contorizeaza in ore? Eu am apelat de cateva ori la firme care au inscris un site in directoare romanesti si acolo se plateste la numarul de directoare.
Si inscrierea in directoare se poate contoriza in ore. De regula e munca de 4 zile X 8 ore la inscriere manuala (fara link back).
Mi se spunea 1nesco
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)