1 out of 1 members found this post helpful.
Vad ca grupul amintit nu se poate vedea nelogat. NP.
Directoare articole. Am gasit sub 30 ok.
Comunicate de presa: sunt cam max 25, unele cu plata dar care merita. Pt ca tocmai am vazut La Brasov Internet Festival prezentarea, recomand Comunicate de presa - distributie si promovare , oameni cu care am stat de vorba. Cei care nu stiu, are pr 7.
Articole pe propriul blog, de care multi uita, preferand sa ingrase facebuc, twiter.
Problema e: Cine le scrie?
Credinta la institutiile specializate. Aici facem
Servicii de seo
Mi se spunea 1nesco
2 out of 2 members found this post helpful.
Parerea mea despre link building pe ro - nu foarte avizata pentru ca nu am foarte multe siteuri pe ro.
1) Inscrierea in directoare - functioneaza destul de bine ca raport efort/rezultate.
2) Posturi pe forumuri - mult prea putine forumuri care te lasa cu semnatura curata, mult prea putine nise pt care poti posta pe forumuri. S-ar putea sa gresesc.
3)Guest posturi pe bloguri. Functioneaza pentru putine nise, daca ai un magazin de mobila online, gasesti foarte rar un blog care sa te lase sa postezi pe el, cam indiferent ce articol scrii si cat e de calitate.
4)Articole virale. Iar extrem de greu pt anumite nise mai obscure. Cum faci un articol viral despre un magazin de piese auto?
si adaug de la mine, o metoda care merge pe ro, din experienta
5) Linkuri cumparate. Atat advertoriale, cat si sitewide sau homepage. Trebuie sa stii cum si ce sa cumperi sa iesi profitabil, dar in general functioneaza.
Si 2 metode care ajuta mult pe .com prin prisma efort/rezultate, dar care lipsesc pe ro
6) Directoarele de articole.
7) Retele de bloguri facute special pentru a posta advertoriale si a vinde linkuri.
Ma gandesc de ceva vreme daca ar functiona pe ro o infrastructura creata special pentru a fi de ajutor firmelor care ofera servicii seo ( un amestec de link brokering, retea privata de bloguri/ directoare de articole, automatizarea unor taskuri repetitive - gen inscrierea in directoare, eventual contract cu majoritatea directoarelor pentru aprobarea automata si punctuala daca siteul a fost pre-verificat si aprobat de un singur editor) dar nu stiu cate firme/persoane ar plati sa aiba access la asa ceva. Si mai ales, cat.
Voi ce credeti?