Rezultate 1 la 7 din 7

Subiect: Inbound Link Building

ConstantinLG este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    29
    Data înscrierii
    2nd April 2009
    Locaţie
    Sibiu
    Posturi
    364
    Putere Rep
    29

Implicit Construirea Link-urilor interne

Salut .Am si eu o intrebare referitor la construirea link-urilor interne. Presupunem urmatorul lucru: fiecare pagina are un 'meniu principal' care contin linkuri spre celelate pagini ale site-ului pe cuvinte sugestive utilizatorului ex: servicii ,home. Daca ma aflu in orice alta pagina care deja contine un link spre pagina 'servicii' iar eu sa fac linkul mai SEO spre aceeasi pagina 'servicii' cu anchor din cuvinte cheie,ex :'web design',ar scadea relevanta sau ar putea dauna per total daca am doua link-uri in aceeasi pagina care sa pointeze spre o singura pagina comuna? multumesc anticipat
    Ultima modificare făcută de ConstantinLG; 5th April 2009 la 17:33. Motiv: Exprimare gresita :( .Am corectat in urma unor reply-uri

interval este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    2nd April 2009
    Posturi
    13
    Putere Rep
    0

Implicit

Eu cred ca tu vorbesti despre linkuri interne, cele care ajuta la navigarea in interiorul siteului tau. Din cate stiu eu acestea nu sunt inbound links.

eugen este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    35
    Data înscrierii
    28th August 2006
    Locaţie
    RO
    Posturi
    436
    Putere Rep
    35

Implicit

Exact, linkurile definite de tine nu se numesc InBound Links ( IBL )

IBL-urile sunt acele linkuri către situl tău venite de pe situri externe. ( detalii aici )

Reputatie:
    29
    Data înscrierii
    2nd April 2009
    Locaţie
    Sibiu
    Posturi
    364
    Putere Rep
    29

Implicit

aveti dreptate baieti,despre construirea link-urilor interne vorbeam .ma puteti ajuta referitor la ele?cum este mai bine? multumesc mult de corectare,daca aveti si raspunsul la intrebare ar fi cu atat mai bine

forapathy este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    33
    Data înscrierii
    7th May 2007
    Locaţie
    Iasi
    Vârstă
    38
    Posturi
    212
    Putere Rep
    33

Implicit

internal linking e foarte util daca e facut cum trebuie..
    ideea de baza e sa nu exagerezi cu linkurile in sensul ca de pe pagina A pui linkuri spre paginile B C D E F .. cate vreo 2 -3 de fiecare si ar iesi de exeplu: 3 * 5 = 15 linkuri din pagina A.. si apoi din pagina B faci la fel si spre A C D E F .. si tot asa..
    Trebuie sa faci ceva de genu: A cu linkuri spre B si C .. B cu linkuri spre A si D .. si tot asa..
    Gandeste uman.. pentru vizitatori.. nu pentru google.. si o sa ai rezultate.
    Scriu, rar, pe point47 diverse tips&tricks in web-dev.

Broscoi este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    38
    Data înscrierii
    17th July 2008
    Locaţie
    Braila
    Posturi
    1.295
    Putere Rep
    38

Implicit

Daca linkul pe care il pui face parte dintr-o banda de linkuri copiata din meniul pricipal , te ajuta putin sau chiar deloc .Daca exagerezi cu numarul linkurilor s-ar putea sa dauneze .
    Daca te referi la un link contextual atunci ajuta atat "per total" cat si la relevanta .
    Si mai mult te-ar ajuta din punct de vedere al relevantei o "contextualitate" a ancorei , adica sa nu faci link catre pagina ( ai deja ), ci catre o anumita zona de text relevanta . Ar ajuta atat userul pe care il trimite direct la tinta cat si la relevanta .
    Asta presupune sa faci o ancora in pagina servicii.html ( inserezi la inceputul zonei de text relevante <a name="numeancora" >cuvinte cu rost </a> ) si faci legatura la ea din pagina cealalta (<a href="servicii.html"#numeancora">web design</a> ).Cuvinte cu rost si numeancora pot fi folosite din punct de vedetre SEO .
    Ultima modificare făcută de Broscoi; 5th April 2009 la 20:33.

Reputatie:
    29
    Data înscrierii
    2nd April 2009
    Locaţie
    Sibiu
    Posturi
    364
    Putere Rep
    29

Implicit

Broscoi -asta este raspunsul ce-l cautam de ceva vreme. mersi mult. am vrut sa lamuresc bine de tot treaba asta. sa auzim de bine

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Link exchange ca tehnica de link building
    De Diana în forumul Link/banner exchange
    Răspunsuri: 2
    Ultimul Post: 28th April 2012, 02:40
  2. Redirect sau link building ?
    De Fabius în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 3
    Ultimul Post: 16th May 2009, 18:48
  3. Link building pentru Romania
    De aurora în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 12
    Ultimul Post: 11th January 2009, 11:33
  4. Link building elegant
    De Federals în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 21
    Ultimul Post: 23rd March 2008, 00:50
  5. Intrebare link-building
    De gerovinos în forumul Google
    Răspunsuri: 9
    Ultimul Post: 30th December 2007, 06:22

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •