Vand Advertoriale (pr 5)
Vrei comentari?Sectiunea de comentarii dintr un blog e facuta pentru discutii si pentru a interactiona cu cititorii. Eu nu stiu cum sa fac sa primesc mai multe comentarii si altii cer bani
Te rezolv eu, doar spune-mi care sunt cerintele tale(cate cuvinte sa aibe un comentariu minim), pe ce nise sa fie site-urile celor ce comenteaza pe la tine si te rezolv eu.
Daca treci si pe dofollow, te pun in lista mea de favoriti.
--- Later Edit --- (ca mi-a fost lene sa apas "Edit")
Poti comenta gratis, insa adminul e mai glumet, aproba cand are chef si la cine are chef, spun asta din propria experinta.
Am incercat sa scriu comentari cat mai lung, insa n-are chef.
Am vazut ca la unii aproba comentari de cateva cuvinte, deci blog ul lui e ceva gen, blog ul prietenilor si cunocutilor, ceea ce nu mi se pare corect.
Ultima modificare făcută de Analiză; 6th December 2012 la 10:45.
@Radu.R, discutam aici despre asta pentru ca este o metoda de link building...simplu...nu te intereseaza, nu platesti....nici vorba de reclama, nu-l cunosc pe baiat.
Consider ca pentru cei care detin mai multe bloguri e o modalitate buna de a obtine backlinkuri deoarece poti schimba linkul din semnatura, cu atat mai mult daca nimeresc vreun post pe subiectul blogului.
Fiecare isi face strategia de linkbuilding cum crede de cuviinta.
Aici gasesti cel mai bun dictionar | Click aici pentru marturii nunta
Ce juice sa iau de la un singu blog? Ce putere asa mare imi aduce un link dofollow, intr-o pagina in care poate sunt alte zeci de comentarii? In plus comentez cu link ca sa ma aflu in treaba? . Pagina aia trebuie sa fie si relevanta cu blogul/site-ul meu, ca sa spun cat de cat ca am "ceva de castigat".
Ok, daca e o metoda de facut bani, cu atat mai bine. Repet, il respect pentru asta. Numai ca eu nu as da nici un ban sa comentez. Oriunde ar fi. Daca vreau sa imi spun parerea gasesc alte 1000000000000000 de site-uri unde pot sa o fac gratis.
--- Later Edit --- (ca mi-a fost lene sa apas "Edit")
Daca are mii de cititori, este meritul lui. Nu cred ca e asa simplu sa iti faci o comunitate.
SEOarch.ro - Strategii si Tehnici de Optimizare. SEO nu inseamna SPAM.
In plus, probabil e doar o chestiune de timp pana ce va fi raportat si va primi o penalizare pentru vanzare de linkuri
Daca te pot ajuta cu un sfat sau daca doresti o oferta de optimizare pentru siteul tau, da-mi un mesaj!
Pai unde ai vazut ca trebuie sa dai bani sa comentezi? Vad ca tii una si buna.
Dai banul doar sa-ti pui linkul. Stiu ca nu e la fel cu cele 1000000000 metode link building folosite de tine.
Dar pana una alta e o metoda, daca nu esti de acord cu ea nu o folosi am inteles asta.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)