Pagina 3 din 3 PrimulPrimul 123
Rezultate 21 la 28 din 28

Subiect: Metoda link building

alias74 este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    33
    Data înscrierii
    28th November 2010
    Locaţie
    Rome
    Vârstă
    50
    Posturi
    616
    Putere Rep
    33

Implicit Metoda link building

Citat Postat în original de robyroy Vezi Post
    In plus, probabil e doar o chestiune de timp pana ce va fi raportat si va primi o penalizare pentru vanzare de linkuri
    Cica primise un update de pr, citisem pe undeva.

Robert este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    95
    Data înscrierii
    7th August 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    46
    Posturi
    4.027
    Putere Rep
    95

Implicit

Citat Postat în original de danielicb Vezi Post
    Nu stiu ce sa zic aici, nu prea cred. Cei care il citesc sunt convins ca nu vin acolo din Google. Sau daca vin din google vin din cautarile : arhi, arhi blog, etc.
    ma refeream la un drop de PR.
    Daca te pot ajuta cu un sfat sau daca doresti o oferta de optimizare pentru siteul tau, da-mi un mesaj!

danielicb este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    36
    Data înscrierii
    4th February 2011
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    37
    Posturi
    440
    Putere Rep
    36

Implicit

@Alias am zis ca nu am comentat niciodata la el pe blog. E vorba de banii pentru linkuri la comentarii, sau comentatorii premium trebuie sa dea bani. Asta a zis cel care a inceput discutia. Nu vreau sa intru in polemici. Fiecare e liber sa procedeze cum vrea el. Eu aici sustin ce as face si ce nu as face eu pentru linkuri. De 4 euro, fac pariu ca gasesc aici pe forum 2 bloguri Ok, pentru care sa scriu 2 articole foarte tari si din care sa imi iau 3-4 linkuri, relevante, care ma pot ajuta.

Citat Postat în original de alias74 Vezi Post
    Pai unde ai vazut ca trebuie sa dai bani sa comentezi? Vad ca tii una si buna.
    Dai banul doar sa-ti pui linkul. Stiu ca nu e la fel cu cele 1000000000 metode link building folosite de tine.
    Dar pana una alta e o metoda, daca nu esti de acord cu ea nu o folosi am inteles asta.

--- Later Edit --- (ca mi-a fost lene sa apas "Edit")

@Roby, nu sunt foarte convins. Linkurile sunt in sectiunea de comentarii, unde este normal sa apara. Nu sunt footer sau in alta parte.
    SEOarch.ro - Strategii si Tehnici de Optimizare. SEO nu inseamna SPAM.

Robert este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    95
    Data înscrierii
    7th August 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    46
    Posturi
    4.027
    Putere Rep
    95

Implicit

Citat Postat în original de danielicb;231453[/COLOR
    @Roby, nu sunt foarte convins. Linkurile sunt in sectiunea de comentarii, unde este normal sa apara. Nu sunt footer sau in alta parte.
    Da bre, dar omul spune pe fata ca vinde linkuri. Iar asta contravine politicilor google.
    Daca te pot ajuta cu un sfat sau daca doresti o oferta de optimizare pentru siteul tau, da-mi un mesaj!

alias74 este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    33
    Data înscrierii
    28th November 2010
    Locaţie
    Rome
    Vârstă
    50
    Posturi
    616
    Putere Rep
    33

Implicit Metoda link building

Corect, nu e vorba de polemici, doar dicutam. E o metoda suplimentara de link pe langa metodele traditionale. Cu 4 euro poti sa faci multe sau nimic.

Radu V este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    29
    Data înscrierii
    31st January 2009
    Locaţie
    Constanta
    Vârstă
    36
    Posturi
    214
    Putere Rep
    29

Implicit

Ideea e ca nu mai sunt alte zeci de comentarii cu link. Introducand plata a mai redus din numarul celor care comentau doar pentru un link. Intr-o pagina in care sunt un numar de 10-15 link-uri in commenturi mie mi se pare ca poti obtine un juice destul de bun. Tine cont ca si paginile lui au tendinta sa creasca in Pr de-a lungul timpului.

Citat Postat în original de danielicb Vezi Post
    Ce juice sa iau de la un singu blog? Ce putere asa mare imi aduce un link dofollow, intr-o pagina in care poate sunt alte zeci de comentarii? In plus comentez cu link ca sa ma aflu in treaba? . Pagina aia trebuie sa fie si relevanta cu blogul/site-ul meu, ca sa spun cat de cat ca am "ceva de castigat".

Ok, daca e o metoda de facut bani, cu atat mai bine. Repet, il respect pentru asta. Numai ca eu nu as da nici un ban sa comentez. Oriunde ar fi. Daca vreau sa imi spun parerea gasesc alte 1000000000000000 de site-uri unde pot sa o fac gratis.

--- Later Edit --- (ca mi-a fost lene sa apas "Edit")

Daca are mii de cititori, este meritul lui. Nu cred ca e asa simplu sa iti faci o comunitate.

danielicb este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    36
    Data înscrierii
    4th February 2011
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    37
    Posturi
    440
    Putere Rep
    36

Implicit

Citat Postat în original de robyroy Vezi Post
    Da bre, dar omul spune pe fata ca vinde linkuri. Iar asta contravine politicilor google.
    Le vinde, da. Poate la un raport manula sa primeasca vreo penalizare pentru asta.
    SEOarch.ro - Strategii si Tehnici de Optimizare. SEO nu inseamna SPAM.

matei este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    41
    Data înscrierii
    6th October 2010
    Vârstă
    35
    Posturi
    888
    Putere Rep
    41

1 out of 1 members found this post helpful.

Implicit

Din punctul meu de vedere, situatia sta cam asa (nu pun la socoteala ca il detest din suflet pe posesorul acelui blog):
    Pana acum, articolele aveau "n" comentarii, marea majoritate fiind pentru link (ciprian pardau, robintel, perfu si alti baieti de baieti) si aveau tag-ul "nofollow".
    Dintr-o data, 90% dintre articole nu mai au comentarii cu link-uri, singurele link-uri existente fiind cele din articole (de afiliere, mostly, nu ca ar avea vreo relevanta) si cele din comentarii.

Parerea mea e ca la cati inamici si hateri declarati al respectivului blogger sunt, sunt 100% sigur ca se vor trimite rapoarte la Google. E posibil ca pe termen scurt, cei 4 euro investiti sa aduca rezultate, insa ma indoiesc ca pe termen lung e o strategie prea buna.

In plus, daca va uitati prin comentarii, cei mai multi sunt fie aplaudaci, fie sunt din categoria bautorilor de bere si a mancatorilor de seminte. Personal, nu as avea nevoie de asemenea trafic pe site-urile mele (sau nah, poate doar daca as avea un site de afiliere cu vanzare de seminte, ghiduri pentru misogini, de adulat unele partide etc), pentru ca sunt slabe sanse ca respectivul trafic sa-mi fie folositor in vreun fel.
    Ma ocup si cu testare manuala/automata.
    PS:Vand advertoriale ieftine pe site cu profil medical.

Pagina 3 din 3 PrimulPrimul 123

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Ati incercat Squidoo ca metoda de link building
    De dexterz în forumul Link Building
    Răspunsuri: 16
    Ultimul Post: 27th July 2012, 00:50
  2. Link exchange ca tehnica de link building
    De Diana în forumul Link/banner exchange
    Răspunsuri: 2
    Ultimul Post: 28th April 2012, 02:40
  3. Link building
    De szaszsebespaul în forumul Link Building
    Răspunsuri: 10