14th November 2011, 13:48
2 out of 2 members found this post helpful.
Metoda eficienta link-building
Salutare,
Din ce stiu nu am vazut pe forum prezentata recent aceasta metoda, metoda care mi se pare foarte eficienta si usor de aplicat .
Exista pe internet zeci de site-uri numite CSS Galleries (majoritatea au PR foarte bun si ofera link direct , dofollow) unde sunt listate site-uri cu un design foarte bun .
Asadar daca site-ul tau are un design frumos, il trimiti acolo si poti primii backlink-uri.
De exemplu : Poiana Craitelor , are backlink-uri de la 2 site-uri , principalul fiind asta : CSS Gallery Web Design Gallery For Inspiration ( PR6), iar poianacraitelor a primit un frumos PR4 (deloc de neglijat ) .
Aici : The CSS Gallery List - Submission Made Easy , exista o lista de 100 de site-uri de acest gen si PR-urile aferente, iar ei ofera si un serviciu de submit la 20$ ( nu pot da un feedback) , sa folositi lista e gratis .
O sa va spun ce rezultate am obtinut eu pentru psdbucket.com la ei, am comandat o trimitere de test.
PS : Am si eu un site de genul asta : CSS Galleries | cssCow , acum incep sa ma ocup de promovarea lui
14th November 2011, 13:54
1 out of 1 members found this post helpful.
Nu e o metoda tocmai noua de linkbuilding. Daca nu ma inseala memoria, a fost prezentata de krumel inca de acum cativa ani. Intr-adevar, desi nu stiu ce impact pot avea in serp aceste linkuri, vor aduce cel putin un trust sanatos siteului astfel promovat.
Asteptam noutati de la tine, cu privire la efectul pe care il va avea submiterea siteului tau.
Daca te pot ajuta cu un sfat sau daca doresti o oferta de optimizare pentru siteul tau, da-mi un mesaj!
16th November 2011, 11:42
1 out of 1 members found this post helpful.
Revin cu un update pentru csscow.com , l-am trimis prin : thecssgallerysubmit.com (20$ pentru 200 submituri ) , statisticile sunt pentru a doua zi de la submit . Inainte de asta site-ul avea 0 vizite /zi .
Apare pe prima pagina PR5 aici : http://www.css-design-yorkshire.com/ si aici http://www.cssmania.com/ (PR4), asta din ce am vazut rapid.