9th November 2011, 14:04
1 out of 4 members found this post helpful.
Urcare rapida pe un cuvant cheie cu un site nou
Salut, am deschis un site acum cateva zile pe nisa filme, si vreau sa urc repede la o cautare "download filme" de exemplu una dintre ele.Nu este cine stie ce cautata nisa de utilizatori, dar ma va ridica cand cineva scrie pe google "download nume film" ?
Domeniu contine cuvantu cheie adica "download filme", dar problema e ca vreau sa urc rapid in google.Bun nici prea rapid, ca dupa cum urc asa scad.
Ce ma sfatuiti sa fac ?
M-am gandit sa fac ca aici , apoi sa nu fiu penalizat ca aici, in fuctie cum raspund membrii. Am citit ce a scris si Morariu aici si as incepe sa creez pe forumuri si sa raspund pe forumuri cu semnatura, si sa creez conturi pe youtube etc.
Bun din experienta mea personala, as inscrie si in 300 directoare romanesti ( cele mai bune directoare din ro ) si as mai posta advertisoare pe cateva bloguri, dar din alta nisa.
Isi mai au rost advertisoarele sau directoarele?
Sa fac 3way cu toti dupa prima pagina de la cautarea download filme ? Ar ajuta mult mai mult asta ?
9th November 2011, 14:24
1 out of 1 members found this post helpful.
Ca sa rankezi bine pt Download + nume film, ar trebui sa ai o optimizare buna on-page pt paginile de filme. Ori titlul este cel mai important si tu pt marea majoritate a paginilor momentan ai ceva de genu:
"nume film + subtitrat - Download Filme Gratis"
Dar ideal ar fi sa ai Download + nume film + subtitrat, la care poti sa mai adaugi de exemplu in loc de "download filme gratis", "descarca filme gratis", desi nu te ajuta prea mult pt deep pages. Poti sa-l scoti de tot si sa lasi doar "Download + nume film". De asemenea, vezi sa ai acelasi keyword si in H1, in paragrafe, in alt la imagini.
Krumel a sustinut la Tecomm o prezentare despre cum sa faci link building si cred ca te-ar putea ajuta putin, desi cred ca stii cateva din lucrurile astea Link building Tecomm Cluj
Oricum, inscrierea in directoare este inca destul de utila la noi pe .ro, asa ca ti-o recomand mai ales la inceput, advertorialele de asemenea sunt f bune (ce-s alea advertisoare?) si comentarii pe bloguri, atat dofollow din orice nisa, pentru a-ti creste putin nr de backlink-uri si autoritate domeniului, dar si pe bloguri de filme, ca-s foarte multe.
Pe langa advertoriale poti pune si articole in directoare de articole. Vezi ca mai era un thread pe forum despre asta cu o lista destul de frumoasa, dar nu gasesc acu link-ul. Da-i un search dupa "directoare de articole"
Eventual, niste schimburi de link-uri sitewide cu site-uri din aceeasi nisa, dar ceva mai incolo, cand ai cateva sute de backlink-uri.
Signatura lipsa
9th November 2011, 14:51
2 out of 2 members found this post helpful.
Da, adica in continutul paginii, in descrierea filmului, pe undeva, sa folosesti keyword-ul principal. H1, H2 depind de tema site-ului. Unele teme au pe toate paginile H1 titlul paginii si H2 numele postarilor, altele au H1 titlul postarii, depinde de tema folosita.
Nofollow la link-ul pe imagine nu-i nevoie sa pui, pt ca primul link este titlul postarii, ori google ia in considerare doar primul link spre acelasi url, deci pe cel cu imaginea sau alte link-uri din sidebar le ignora. Nu iti face griji din cauza asta.
Signatura lipsa
9th November 2011, 14:56
1 out of 1 members found this post helpful.
Ce imi sugerezi sa fac ? Sa pun h2 pe titlu postului ? si H1 sa las doar sus in header ?
Am facut cum ai zis tu, am pus h1, doar in header, iar titlu fiecarui post din prima pagina e cu h2.In pagina dexemplu aici, titlu postului sa il las cu h1 ?
Apropo mi-ai aratat aici , ce a facut krumel este excelent, dar acolo cu alerta backlink-uri, acel "link management" unde il pot gasi sub aceasi forma ?