Pagina 1 din 3 123 UltimulUltimul
Rezultate 1 la 10 din 23

Subiect: Urcare rapida pe un cuvant cheie cu un site nou

Guess Who este deconectat Banned
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    14th January 2011
    Locaţie
    Romanian, Constanta
    Vârstă
    34
    Posturi
    526
    Putere Rep
    0

1 out of 4 members found this post helpful.

Implicit Urcare rapida pe un cuvant cheie cu un site nou

Salut, am deschis un site acum cateva zile pe nisa filme, si vreau sa urc repede la o cautare "download filme" de exemplu una dintre ele.Nu este cine stie ce cautata nisa de utilizatori, dar ma va ridica cand cineva scrie pe google "download nume film" ?

Domeniu contine cuvantu cheie adica "download filme", dar problema e ca vreau sa urc rapid in google.Bun nici prea rapid, ca dupa cum urc asa scad.
    Ce ma sfatuiti sa fac ?
    M-am gandit sa fac ca aici , apoi sa nu fiu penalizat ca aici, in fuctie cum raspund membrii. Am citit ce a scris si Morariu aici si as incepe sa creez pe forumuri si sa raspund pe forumuri cu semnatura, si sa creez conturi pe youtube etc.

Bun din experienta mea personala, as inscrie si in 300 directoare romanesti ( cele mai bune directoare din ro ) si as mai posta advertisoare pe cateva bloguri, dar din alta nisa.
    Isi mai au rost advertisoarele sau directoarele?
    Sa fac 3way cu toti dupa prima pagina de la cautarea download filme ? Ar ajuta mult mai mult asta ?

tymbark este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    47
    Data înscrierii
    5th November 2010
    Locaţie
    Iasi
    Posturi
    1.355
    Putere Rep
    47

1 out of 1 members found this post helpful.

Implicit

Ca sa rankezi bine pt Download + nume film, ar trebui sa ai o optimizare buna on-page pt paginile de filme. Ori titlul este cel mai important si tu pt marea majoritate a paginilor momentan ai ceva de genu:

"nume film + subtitrat - Download Filme Gratis"

Dar ideal ar fi sa ai Download + nume film + subtitrat, la care poti sa mai adaugi de exemplu in loc de "download filme gratis", "descarca filme gratis", desi nu te ajuta prea mult pt deep pages. Poti sa-l scoti de tot si sa lasi doar "Download + nume film". De asemenea, vezi sa ai acelasi keyword si in H1, in paragrafe, in alt la imagini.

Krumel a sustinut la Tecomm o prezentare despre cum sa faci link building si cred ca te-ar putea ajuta putin, desi cred ca stii cateva din lucrurile astea Link building Tecomm Cluj

Oricum, inscrierea in directoare este inca destul de utila la noi pe .ro, asa ca ti-o recomand mai ales la inceput, advertorialele de asemenea sunt f bune (ce-s alea advertisoare?) si comentarii pe bloguri, atat dofollow din orice nisa, pentru a-ti creste putin nr de backlink-uri si autoritate domeniului, dar si pe bloguri de filme, ca-s foarte multe.

Pe langa advertoriale poti pune si articole in directoare de articole. Vezi ca mai era un thread pe forum despre asta cu o lista destul de frumoasa, dar nu gasesc acu link-ul. Da-i un search dupa "directoare de articole"

Eventual, niste schimburi de link-uri sitewide cu site-uri din aceeasi nisa, dar ceva mai incolo, cand ai cateva sute de backlink-uri.
    Signatura lipsa

Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    14th January 2011
    Locaţie
    Romanian, Constanta
    Vârstă
    34
    Posturi
    526
    Putere Rep
    0

Implicit

Mersi mult tymbark pentru sfaturi si idei, dar nu am inteles ceva "De asemenea, vezi sa ai acelasi keyword si in H1, in paragrafe, in alt la imagini." ? unde sunt astea ? Adica am si in paragrafe si in alt "Download filme subtitrate" ? Alta idee, sa pun nofollow linku care duce imaginea, duce la link-ul postului, dar exista deja titlu.

Apropo mi-ai aratat aici , ce a facut krumel este excelent, dar acolo cu alerta backlink-uri, acel "link management" unde il pot gasi sub aceasi forma ?
    Ultima modificare făcută de Guess Who; 9th November 2011 la 14:53.

Reputatie:
    47
    Data înscrierii
    5th November 2010
    Locaţie
    Iasi
    Posturi
    1.355
    Putere Rep
    47

2 out of 2 members found this post helpful.

Implicit

Da, adica in continutul paginii, in descrierea filmului, pe undeva, sa folosesti keyword-ul principal. H1, H2 depind de tema site-ului. Unele teme au pe toate paginile H1 titlul paginii si H2 numele postarilor, altele au H1 titlul postarii, depinde de tema folosita.

Nofollow la link-ul pe imagine nu-i nevoie sa pui, pt ca primul link este titlul postarii, ori google ia in considerare doar primul link spre acelasi url, deci pe cel cu imaginea sau alte link-uri din sidebar le ignora. Nu iti face griji din cauza asta.
    Signatura lipsa

Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    14th January 2011
    Locaţie
    Romanian, Constanta
    Vârstă
    34
    Posturi
    526
    Putere Rep
    0

1 out of 1 members found this post helpful.

Implicit

Ce imi sugerezi sa fac ? Sa pun h2 pe titlu postului ? si H1 sa las doar sus in header ?

Am facut cum ai zis tu, am pus h1, doar in header, iar titlu fiecarui post din prima pagina e cu h2.In pagina dexemplu aici, titlu postului sa il las cu h1 ?

Apropo mi-ai aratat aici , ce a facut krumel este excelent, dar acolo cu alerta backlink-uri, acel "link management" unde il pot gasi sub aceasi forma ?

Reputatie:
    47
    Data înscrierii
    5th November 2010
    Locaţie
    Iasi
    Posturi
    1.355
    Putere Rep
    47

Implicit

Oricum am inteles ca heading-urile (h1, h2, h3) nu mai au valoare asa mare, dar din moment ce poti profita de orice mic avantaj, de ce sa n-o faci?

Asa ca iti recomand sa modifici template-ul si sa pui H1 titlul blogului doar pe homepage, in rest sa fie un simplu <div> cu stil css ca sa se vada la fel cum se vede H1, iar titlurile articolelor sa fie h2(tot pe homepage)

Iar pe paginile cu postari sa pui titlul postarii <h1> si apoi ce mai vrei tu.. Ideal ar fi sa pui si un H2 in continutul postarii.

Pentru link management nu stiu ce a folosit, pare sa fie un tool online, dar nu stiu despre ce este vorba. Poate ne spune el
    Signatura lipsa

-Rares- este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    51
    Data înscrierii
    14th May 2009
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    39
    Posturi
    1.620
    Putere Rep
    51

Implicit

Play fun, maire grija, pentru ca de cele mai multe ori o urcare rapida se finalizeaza cu o scadere si mai rapida. Sfatul meu e sa te concentrezi pe mai multe cuvinte cheie si pe continut de calitate astfel incat sa ai o crestere mai naturala.

Reputatie:
    47
    Data înscrierii
    5th November 2010
    Locaţie
    Iasi
    Posturi
    1.355
    Putere Rep
    47

Implicit

@Rares depinde ce consideri uracare rapida, si oricum rapiditatea asta este relativa la competitia pt keyword-ul respectiv. Adica pt unele keyword-uri din 2-3 cuvinte aparea pe prima pagina pe google un articol imediat ce-l postam, la max juma de ora. Dar asta nu inseamna ca era prea rapid, pt simplul fapt ca era competitie mica pt keyword-ul ala... Si oricum era un articol abia postat, deci nu se pune pb de link-uri. Era doar bine optimizat on-page si probabil domeniu cu autoritate.

Oricum, stiu ce zici si ai dreptate, am patit si eu asa cu un site, cu ceva timp in urma. Dar era vb de o competitie destul de mare si am reusit sa-l urc pe prima pagina in vreo 5-7 zile, dar cu postat de comentarii serios, inscriere in directoare .ro, link-uri sitewide.. dar na, nu stiam pe atunci ca trebuie obtinute backlink-uri mai usurel, ca-i mai bun pe termen lung. Pe termen scurt functioneaza, dar nu prea se merita
    Signatura lipsa

Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    14th January 2011
    Locaţie
    Romanian, Constanta
    Vârstă
    34
    Posturi
    526
    Putere Rep
    0

Implicit

Rares ai dreptate, o sa incerc sa fac treptat, si cum a zis timbark o sa incep cu directoare web principale din romania

lovelife este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    100
    Data înscrierii
    8th July 2006
    Locaţie
    Galati
    Vârstă
    48
    Posturi
    5.993
    Putere Rep
    100

Implicit

Citat Postat în original de -Rares- Vezi Post
    Play fun, maire grija, pentru ca de cele mai multe ori o urcare rapida se finalizeaza cu o scadere si mai rapida.
    vin si eu cu o completare, daca este o crestere prea brusca de IBL-uri caderea poate fi aproape definitiva, adica penaliza sau banare domeniu
    Nu ma pricep la SEO dar ma bag in seama

Pagina 1 din 3 123 UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Inlocuire cuvant cheie in URL
    De Emil în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 2
    Ultimul Post: 24th November 2010, 04:38
  2. Adwords cu domeniul meu ca si cuvant cheie
    De attempt în forumul Adwords
    Răspunsuri: 1
    Ultimul Post: 25th November 2009, 12:47
  3. Problema cu un cuvant cheie!
    De eugenmt în forumul Google
    Răspunsuri: 15