Salut,
Am si eu o curiozitate. Nu inteleg de ce google nu indexeaza si site-ul meu dupa o cautare "director web"!
Are cineva idee?
Site-ul din semnatura.
Merci.
Salut,
Am si eu o curiozitate. Nu inteleg de ce google nu indexeaza si site-ul meu dupa o cautare "director web"!
Are cineva idee?
Site-ul din semnatura.
Merci.
iti indexeaza numa ca e departee...
eu l-am gasit cam pe locu 50 la o cautare dupa "director web" la site-urile .info
so greu...
Hmm,
da, vad ca la cautare preferentiata dupa .info il gaseste.
Nu inteleg de ce la o cautare normala nu il gaseste. La o cautare normala sunt vre-o 800 de rezultate si nu se regaseste pe acolo. Sa fie de vina faptul ca e pe .info?
E ceva ce nu-i convine de nu ma afisaza decat pe .info.
Pai hai sa vedem:
1. URL-ul tau nu contine cuvantul cheie "director web" ci directorweb, pentru care esti pe poz. 5 (ca tot ai intrebat in alt topic)
2. Toate linkurile tale au acelasi title: "director web pentru siteurile web", pentru care esti pe poz. 3.
3. Ai doar 10 IBL, fiecare cu alt anchor, dar cu anchor "director web" simplu nu.
Am un magazin online de Cosmetice romanesti si un portal de Afaceri
Merci diana.
Asta cu cuvantul cheie in url nu cred ca aveam cum sa pun "director web". Nu cred ca poti pune spatiu in url. Deci nimeni nu prea ar avea cum sa aibe "director web" in url.
Titlul de la linkuri ai dreptateUitasem ce am pus. o sa schimb acum.
O sa incerc sa pun in practica ce ai zis tu. Merci
Cu spatiu nu, dar cu "-" da. Degeaba spui ca ai cuvand cheie in url, daca cuvantul e directorweb. Asta e un singur cuvant si google nu cred ca il percepe ca "director web".
Am un magazin online de Cosmetice romanesti si un portal de Afaceri
sunt si cazuri cand percepe ... de ex http://www.google.ro/search?hl=ro&q=web+directory&meta= dau exemplu si la site-uri RO daca vrei
Later edit: sau o dovada mult mai buna...
http://www.google.ro/search?hl=ro&q=...web.info&meta=
Ultima modificare făcută de Aurel Dragut; 2nd May 2007 la 18:38.
Da am observat ca nu il percepe ca "director web".![]()
Dar nici "director-web" nu cred ca e perceput ca "director web".
Google desparte cuvintele din url! De cand s-a inventat Googleul! Nu asta e problema!
Ideea e ca directoarele sunt un domeniu foarte competitiv asa ca mai greu o sa ajungi pe prima pagina.
Nu ziceam ca de ce nu sunt pe prima pagina.
Zic ca de ce nu sunt deloc in cele peste 800 de siteuri afisate.
Ultimul sa fiu, dar sa fiu idexat.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)