Ce conteaza mai mult la un pr mare ?? linkurile de calitate sau vizitele ?? Multumesc !!
Ce conteaza mai mult la un pr mare ?? linkurile de calitate sau vizitele ?? Multumesc !!
conteaza pagerankul + nr. de linkuri de pe paginile pe care ai tu link catre siteu tau .
Ultima modificare făcută de lunatique; 25th April 2007 la 20:51.
Ca sa ai un PageRank cat mai mare trebuie sa ai un nr cat mai mare de backlink-uri.
Edited: data viitoare o sa citesc mai bine intrebarea...
Ultima modificare făcută de upper; 26th April 2007 la 00:13.
Deci chiar daca nu am multa lumea pe site pot avea pr mare !! Pentru asta trebuie sa fac link echange cu situri care au pr mare !! adik directoare web care transfere pr asa am inteles din ce am mai citit pe forum !! Multumesc Seopedia cel mai tare forum de seo din Romania !!
Hmmmmmmmmz am mai citit nitel !! la o pozitie buna conteaza si meta name sa fie un fel de descriere a sitului sau un fel de titlu sau nu conteaza ?
nu face link exchange doar de dragul de a face..
Cauta site-uri relevante cu care sa faci exchange.Daca faci de exemplu link exchange cu un site despre "vaci" si tu ai un site despre "Scripturi PHP" nu prea rezolvi nimic,nu urci in SERPs,si mai ai parte si de low quality traffic.
Sper ca ai inteles ideea.
Ma tatica, ce scrieti voi aici? Poate apar mezei sau krumel sa va mai scada din reputatie. PR e legat strict de cate linkuri ai catre tine, de cate linkuri sunt in pagina care-ti da IBL-ul si de PR-ul paginii. Ce-i dati voi cu relevanta si alte prostii?
META TAGs...
Unii zic ca ar fi bine sa le folosesti,altii nu.Probabil numai Google stie daca le mai ia sau nu in seama,si daca da, in ce masura.Poti sa le folosesti.Pune la description o mica descriere a site-ului si incearca sa folosesti si keyword-urile aici.
Cod:<META name="description" content="descrierea site-ului...">
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)