4 out of 4 members found this post helpful.
Link building - pt incepatori , varianta personala :)
Am zis ca ar fi de ajutor pentru unii sa prezint experienta mea privind strategia de alcatuire de link-uri in jurul unui site.
Link-urile catre site sunt dupa parerea mea unul dintre cei mai importanti factori in rezultate SERP , si nu intotdeauna cantitate inseamna si calitate deci trebuie sa fim si selectivi.Si sa nu uitati de continutul site-ului , trebuie sa fie intotdeauna de buna calitate si informativ!
Voi face o mica lista cu cateva puncte legate de acest lucru :
1. Adaugare in directoare free sau cu plata (DMOZ o singura data dupa ce v-ati asigurat ca ati gasit categoria voastra) dirpedia.ro este o lista interesanta cu directoare .ro ;
2.Puteti adauga cand aveti timp coment-uri RELEVANTE pe anumite blog-uri Do Folow (sa nu aveti un com. de genul , Dan are dreptate .. );
3.Inscrierea pe forum-uri .ro daca targetul vostru este romania sau .com international , si adaugarea unei semnaturi ;
4.Articole si advertoriale pe site sau pe alte site-uri / blog-uri ,si sa nu fie copiate! ;
5.Prezenta pe FaceBook eventual Twitter este deasemenea importanta pentru trafic;
Link-urile de calitate pentru fiecare nisa pot fi ..
1.Website-uri relevante nisei tale;
2.Website-uri cu page rank mare ..
Deasemenea trebuie sa stiti ca un articol pe un site cu trafic destul de mare si cu vechime poate aduce mult mai multe beneficii decat 100 de link-uri.Deci de preferat calitatea decat cantitatea.
Ah si am vazut .. recent post-uri gen , te pot ajuta sa ajungi pe primul loc pt cuvantul/cuvintele respectiv .. atentie inainte sa faceti un pas in acest sens . . .
Oricum pe acest forum daca aveti rabdare sa cititi aveti foarte multe informatii...deci o scrumiera... o cafea si multe nopti pierdute 
Succes!