11th November 2011, 18:03
3 out of 3 members found this post helpful.
Daca ti-au pus ceilalti parteneri link-uri sitewide pe 20 de site-uri, este posibil sa fii penalizat, pt ca am vazut ca n-aveai backlink-uri aproape deloc. De ce te-ai grabit cu link exchange-ul? N-ai citit in prezentarea lui Krumel cum ar trebui sa faci la inceput, impartit pe luni? Sincer, cred ca o sa fii penalizat. Ramane de vazut, dar clar n-ai facut bine ce-ai facut
Nu prea poti grabi procesul de optimizare, sa urci intr-o zi pe prima pagina daca faci rost de sute sau mii de link-uri. Tu ce parte n-ai inteles din "obtine backlink-urile incet, treptat"? Pai tu practic acu apari cu mii de backlink-uri in cateva zile, presupunand ca site-urile unde apare link-ul tau in sidebar au indexate sute sau mii de pagini.
Ma rog, eu iti sugerez sa lasi maxim 1-2 sitewide, sa incepi cu inscrierea in directoare si 5-10 comentarii pe bloguri, apoi poti incepe sa pui si niste articole in directoare de articole si mai bagi si cate un link sitewide pe saptamana sa zic
Nu exista o reteta perfecta, dar tre sa faci sa para natural, ori ce-ai facut tu e strigator la cer ca-i ne-natural, ca sa nu mai zic ca nu-i f sanatos sa ai link-uri doar din link exchange..
Signatura lipsa
13th November 2011, 08:41
1 out of 1 members found this post helpful.
Da, este ceva mai bine. Asa am facut si eu pe un blog si totul a fost ok. Desi nu cred ca sunt foarte importante heading-urile, dar posibil sa conteze putin....
Signatura lipsa