Pagina 2 din 3 PrimulPrimul 123 UltimulUltimul
Rezultate 11 la 20 din 23

Subiect: Urcare rapida pe un cuvant cheie cu un site nou

Guess Who este deconectat Banned
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    14th January 2011
    Locaţie
    Romanian, Constanta
    Vârstă
    34
    Posturi
    526
    Putere Rep
    0

Implicit

Stiu, am patit-o. Am patit-o de altfel si cu continutul duplicat pe site-ul de aici. Lua automat dupa peteava.ro si avea acelasi titlu, aveam in jur de 20k si sa dus deodata la 3k, pana a scazut la nr infim din statistici.Pacat ca nu il mai pot ridica la un nr mai mare de vizite, sau macar cresterea in ibl( nu imi indexeaza posturile ) doar cautarile.

--- Later Edit --- (ca mi-a fost lene sa apas "Edit")

Update: Salut, am facut link exchange cu vreo 20 site-uri , 60% din aceeasi nisa, restul bloguri. Poate cauza probleme site-ului ? Ce pot face ? Sa mai sterg din ele, sa continui cu parteneriate, sa opresc, daca da cat timp ?

tymbark este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    48
    Data înscrierii
    5th November 2010
    Locaţie
    Iasi
    Posturi
    1.355
    Putere Rep
    48

3 out of 3 members found this post helpful.

Implicit

Daca ti-au pus ceilalti parteneri link-uri sitewide pe 20 de site-uri, este posibil sa fii penalizat, pt ca am vazut ca n-aveai backlink-uri aproape deloc. De ce te-ai grabit cu link exchange-ul? N-ai citit in prezentarea lui Krumel cum ar trebui sa faci la inceput, impartit pe luni? Sincer, cred ca o sa fii penalizat. Ramane de vazut, dar clar n-ai facut bine ce-ai facut Nu prea poti grabi procesul de optimizare, sa urci intr-o zi pe prima pagina daca faci rost de sute sau mii de link-uri. Tu ce parte n-ai inteles din "obtine backlink-urile incet, treptat"? Pai tu practic acu apari cu mii de backlink-uri in cateva zile, presupunand ca site-urile unde apare link-ul tau in sidebar au indexate sute sau mii de pagini.

Ma rog, eu iti sugerez sa lasi maxim 1-2 sitewide, sa incepi cu inscrierea in directoare si 5-10 comentarii pe bloguri, apoi poti incepe sa pui si niste articole in directoare de articole si mai bagi si cate un link sitewide pe saptamana sa zic Nu exista o reteta perfecta, dar tre sa faci sa para natural, ori ce-ai facut tu e strigator la cer ca-i ne-natural, ca sa nu mai zic ca nu-i f sanatos sa ai link-uri doar din link exchange..
    Signatura lipsa

Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    14th January 2011
    Locaţie
    Romanian, Constanta
    Vârstă
    34
    Posturi
    526
    Putere Rep
    0

Implicit

Multumesc de sfaturile acordate pe privat, te respect pentru ceea ce faci. +1

--- Later Edit --- (ca mi-a fost lene sa apas "Edit")

Update: Inca o intrebare, legata de seo onpage. M-am gandit sa fac un costom field nou, unde sa imi pun prin el tot ce vreau in loc de "Download filme subtitrate - Filme online gratis 2012" in pagina filmului. Ce spuneti sa fac asta ? Sa pun Download nume film subtitrat si atat ?Vreau sa am vizitatori nisati numai pentru download, cand intra, intra cu scopul de a downloada.Acum am H1 si in title "Download filme subtitrate - Filme online gratis 2012" dar si in numele filmului dupa pagina postului exemplu "Download film Midnight in Paris (2011) AC3" sau aici. Mai are rost sa pun si sus unde scrie Download filme subtitrate bla bla H1 cu Download nume film subtitrat si atat ?

Reputatie:
    48
    Data înscrierii
    5th November 2010
    Locaţie
    Iasi
    Posturi
    1.355
    Putere Rep
    48

Implicit

Nu prea am inteles ce vrei sa zici, dar ideea e simpla: pe homepage tre sa ai asa:

Title, h1, si in continut, in bold, italic, poate underline, alt si title la imagini, etc keyword-ul principal, in cazul tau "Download filme" + ce mai vrei tu

Pe pagina cu o postare sa ai asa:

Title, h1, in continut, in bold, italic, alt si title la imagini "Download Midnight in Paris", ca doar pt asta vrei sa optimizezi. Nu stiu daca are rost sa mai pui si Download film + nume film. Pune doar Download + nume film. Altceva nu inteleg ce vrei mai clar de-atat
    Signatura lipsa

Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    14th January 2011
    Locaţie
    Romanian, Constanta
    Vârstă
    34
    Posturi
    526
    Putere Rep
    0

Implicit

Vreau ca pe pagina postului sa pun in loc de <h1>Download filme subtitrate - Filme online gratis 2012</h1> sa apara <h1>Download numele filmului</h1>. Ar fi o idee buna ? Tinand cont ca eu si in title din content am h1. Ai inteles acum ?

Reputatie:
    48
    Data înscrierii
    5th November 2010
    Locaţie
    Iasi
    Posturi
    1.355
    Putere Rep
    48

Implicit

pai eu ce-am zis mai sus? "Title, h1, in continut, in bold, italic, alt si title la imagini "Download Midnight in Paris""

Doar ca nu stiu daca poti modifica title-ul din content de care zici tu, dar poti lasa title-ul asa cum e el, doar ca nu-l pui H1, il pui <span> pe paginile cu postari. Exact ce am explicat aici
    Signatura lipsa

Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    14th January 2011
    Locaţie
    Romanian, Constanta
    Vârstă
    34
    Posturi
    526
    Putere Rep
    0

Implicit

Uite ce am facut. Pe index.php am pus H1 pe "Download filme subtitrate - Filme online gratis 2012", iar pe titlurile filmelor H2 ( gen: Download film Midnight in Paris (2011) AC3 ),iar in single.php ( pagina posturilor ) am pus H2 pe "Download filme subtitrate - Filme online gratis 2012" si H1 pe numele filmului "Download film Midnight in Paris (2011) AC3" . Este bine asa ?

Reputatie:
    48
    Data înscrierii
    5th November 2010
    Locaţie
    Iasi
    Posturi
    1.355
    Putere Rep
    48

1 out of 1 members found this post helpful.

Implicit

Da, este ceva mai bine. Asa am facut si eu pe un blog si totul a fost ok. Desi nu cred ca sunt foarte importante heading-urile, dar posibil sa conteze putin....
    Signatura lipsa

Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    14th January 2011
    Locaţie
    Romanian, Constanta
    Vârstă
    34
    Posturi
    526
    Putere Rep
    0

Implicit

Mai are rost sa pun Related Post in pagina articolului ?

Reputatie:
    48
    Data înscrierii
    5th November 2010
    Locaţie
    Iasi
    Posturi
    1.355
    Putere Rep
    48

Implicit

Eu zic ca da, ca mai ajuta putin cu niste cuvinte cheie related, teoretic. Eu recomand folosirea related posts, atat pt seo, cat si pt vizitatori, poate chiar sunt interesati si de un alt film asemanator, in cazul tau.
    Signatura lipsa

Pagina 2 din 3 PrimulPrimul 123 UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Inlocuire cuvant cheie in URL
    De Emil în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 2
    Ultimul Post: 24th November 2010, 04:38
  2. Adwords cu domeniul meu ca si cuvant cheie
    De attempt în forumul Adwords
    Răspunsuri: 1
    Ultimul Post: 25th November 2009, 12:47
  3. Problema cu un cuvant cheie!
    De eugenmt în forumul Google
    Răspunsuri: 15