14th November 2011, 12:48
2 out of 2 members found this post helpful.
Metoda eficienta link-building
Salutare,
Din ce stiu nu am vazut pe forum prezentata recent aceasta metoda, metoda care mi se pare foarte eficienta si usor de aplicat .
Exista pe internet zeci de site-uri numite CSS Galleries (majoritatea au PR foarte bun si ofera link direct , dofollow) unde sunt listate site-uri cu un design foarte bun .
Asadar daca site-ul tau are un design frumos, il trimiti acolo si poti primii backlink-uri.
De exemplu : Poiana Craitelor , are backlink-uri de la 2 site-uri , principalul fiind asta : CSS Gallery Web Design Gallery For Inspiration ( PR6), iar poianacraitelor a primit un frumos PR4 (deloc de neglijat
) .
Aici : The CSS Gallery List - Submission Made Easy , exista o lista de 100 de site-uri de acest gen si PR-urile aferente, iar ei ofera si un serviciu de submit la 20$ ( nu pot da un feedback) , sa folositi lista e gratis
.
O sa va spun ce rezultate am obtinut eu pentru psdbucket.com la ei, am comandat o trimitere de test.
PS : Am si eu un site de genul asta : CSS Galleries | cssCow , acum incep sa ma ocup de promovarea lui