Ce parere aveti de linkurile de pe acest gen de siteuri:
wikilink.us
allonlinemarketing.com
usbmemo.com
webcollection.org
Pot fi penalizate de Google?
Ce parere aveti de linkurile de pe acest gen de siteuri:
wikilink.us
allonlinemarketing.com
usbmemo.com
webcollection.org
Pot fi penalizate de Google?
Vrei linkuri de pe ele pentru site-uri din Ro?
Poate ca esti la inceput si e mai greu cu bugetele, iti recomand niste metode clasice link building care merg bine in ro si prin care iti poti aduce linkuri bune: Metode Clasice de Link Building Implementate Corect: Ghid Complet
SEOarch.ro - Strategii si Tehnici de Optimizare. SEO nu inseamna SPAM.
interesant articol
ce inseamna "hostate pe acelasi IP"
adik daca io am hostate mai multe siteuri pe acelasi host, google se prinde ?
de exemplu eu am un domeniu .com si unul .ro (siteuri pe aceeasi nisa cu continut diferit, si design diferit) hostate pe acelasi IP, daca pun link de la unu spre celalt nu e ok pentru google (link building)?
Ultima modificare făcută de cris; 16th November 2012 la 18:13.
@cris: pai nu ti se pare normal sa se prinda ? Gandeste-te putin: Tu daca te imbraci in alte haine, nu te mai recunoaste lumea pe strada ? Asa este si cu site-urile (unde hainele = site-urile, iar tu ip-urile) sper sa intelegi explicatia.
Referitor la link-building nu este ok sa ai multe link-uri de pe acelasi ip.
Si nu doar IP-uri diferite, ci sa fie din clase C diferite, altfel nu ai facut nimic.
Daca sunt .com, ideal ar fi sa nu fie inregistrate pe acelasi nume, ca degeaba au ip-uri diferite daca este identificat posesorul ca fiind acelasi
Nu e mare scofala ca google sau oricare alt "search engine" sa afle niste date care oricum sunt publice...
Nu este total adevarat ....Am mai multe siteuri pe acelasi pachet de shared la un provider , pe cateva ip's din acceasi clasa .. am pus linkuri intre ele si nu numai ca au crescut in Serps dar au transferat si page rank.
Sigur ca ideal ar fi sa aveti linkuri doar de pe ip-uri diferite, clasa C diferita , dar merge si asa .
Pe langa indicatorul de ip mai exista unul care puncteaza Domenii diferite...
imi puteti explica termenii:
ce inseamna "ip clasa C"
ce este "serps"
nu mi-o luati in nume de rau de mult citesc pe forum de serps dar nu stiu ce este
Classful network - Wikipedia, the free encyclopedia - Clasele de ip-uri
Search engine results page - Wikipedia, the free encyclopedia - SERP
Cu putina engleza eu zic ca intelegi perfect.
Spor.
Vand pachet de advertoriale pe site-uri autoritare -> vezi oferta
Ai nevoie de un site profi pentru afacerea ta? Contacteaza-ma!
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)