Acum cateva zile am luat domeniu` fanclubs.ro eu zic ca e misto pentru ca merge steaua.fanclubs.ro rapid.fanclubs.ro etc !! Astept pareri situ` e in contructii !!
Acum cateva zile am luat domeniu` fanclubs.ro eu zic ca e misto pentru ca merge steaua.fanclubs.ro rapid.fanclubs.ro etc !! Astept pareri situ` e in contructii !!
esti super stresant
parerea mea
love is in the air........
sincer nu inteleg..zici ca e un site cu chestii cu steaua, rapid..desi nu stiu de ce ai vrea sa faci asa ceva
si pe site vad ca faci bloguri
care e logica/?![]()
Ultima modificare făcută de barosanu; 12th May 2007 la 00:25.
o intreaga armata![]()
dar domeniu e misto ???
Salut
1)@zuk de ce e stresant ?Sau nu stii tu sensul cuvantului stresant !Omul te`a intrebat ce parere ai despre domeniu nu daca este stresant !
2)@barosanu Se vede ca nu intelegi omul a zis steaua.fanclubs.ro sau rapid.fanclubs.ro a crezut ca intelegeti dar vad ca ... Vrea sa spuna ca poti face niste subdomenii de toata frumusetea ex iti place de formatia "parazitii" poti face un fanclubs "parazitii.fanclubs.ro ...
3)@Mascka's la tine ce sa mai zic ma uimeste prostia ta !
4)@inscaun scuze dar nu am inteles ce vrei sa zici ? Ce nu ti se pare in regula la site?Spune si voi remedia
Deci sa revenim va place domeniul ?
De Rest Numai Bafta !![]()
ti-ai facut si clona ?
adik ? ce clona visezi ?
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)