Am afisat de aseara,ora 20, cateva reclame etarget pe un site care il detin si la 10 clickuri am obtinut 6,67 RON,in doar cateva ore.
Ce parere aveti?
PS:Am observat la inregistrare ca nu mai este necesara firma.
Am afisat de aseara,ora 20, cateva reclame etarget pe un site care il detin si la 10 clickuri am obtinut 6,67 RON,in doar cateva ore.
Ce parere aveti?
PS:Am observat la inregistrare ca nu mai este necesara firma.
Hmm.. am testat si eu putin etarget... 2 click-uri 0.15 roni. Poate am avut ghinionCred ca ma intorc la adsense
![]()
Ieri am citit topicul asta si azi am bagat pentru prima data reclamele de la etarget. In o zi de activitate pe un site de 1500 viz/zi am facut 10 RON din 2 bannere 468/60
Numai ca nu stiu sigur daca voi primi acei bani. Nu am primit nici o confirmare a acceptarii site-ului in sistem, nici daca trebuie firma, n-am gasit formular pentru a completa datele contului bancar....ii putin ciudat.
Sa nu va treziti apoi ca sunt bani "virtuali" pe care ii bagati in vreun "adwords" de al lor.
mda...oricum le-am trimis mail. Se pare ca au program de luni pana vineri...asa ca astept un raspuns luni. Daca nu, mai trimit un mail![]()
M-a sunat azi managerul de la etarget,Dusan Urban, si mi-a spus ca se pot primi banii si fara firma sau PFA.A spus ca au deschis un cont special pentru asa ceva,pentru a putea face platile celor care nu au firma sau nu sunt persoane fizice autorizate.
Se ascute concurenta pe piata publicitatii online , si asta este un lucru bun !
Asteptam sa vina yahoo , atunci sa te tii reclame si oferte de aderare la diferite sisteme de publicitate !
Interesant... am avut niste probleme cu contul si am sunat la ei vineri 25.01.2008. Mi s-a spus sa le trimit un mail pentru ca singurul care se ocupa de astfel de probleme este Dusan Urban, iar atunci nu era la servici. Am trimis mail tot vineri in care am descris problema, si am lasat toate datele de contact. Astazi - marti 29.01.2008 - inca nu am nici un raspuns.
P.S.
Cu ce ocazie te-a sunat pe tine freezy ?
Ultima modificare făcută de Mircea Budean; 29th January 2008 la 15:47.
salut,
eu sunt de cealalta parte a baricadei in sensul ca am cumparat reclama prin ei. tipa de la vanzari m-a sunat de fiecare data: la inscrire in sistem, dupa prima plata, dupa ce mi-au dat un bonus (promotie de care eu nu stiam). in schimb mi-a parut destul de slab documentata pe partea tehnica.
prima zi de reclama a fost ieri. in statisticile lor am primit 19 vizite, verificate de log-ul meu de trafic. dintre astia cam 80% au fost vizite relevante, adica au parcurs mai mult de 5-8 pagini din site si au stat mai mult de cateva minute.
deci banii de la mine au plecat... ar trebui sa ajunga la voi.
E o solutie binevenita pe piata din RO. Ar trebui sa fie seriosi, altfel nu cred ca rezistau pana acum in cele cateva tari in care activeaza. In portofoliul lor de publisheri apar niste nume mari din peisajul online RO, insa pe unele din site-urile respective nu am vazut ad-urile lor. Am facut si eu un cont de publisher sa vad in 24 de ore cam care-i treaba (CPC, CTR).
Offtopic: stie cineva care este ad-networkul care gestioneaza adurile prin ad20.net?
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)