Are cineva idee daca etarget si adsense sunt compatibile? Vreau sa pun reclame etarget dar sa nu renunt la adsense in acelasi timp. Dar parca nu m-as risca sa imi suspende contul adsense din cauza asta.
Are cineva idee daca etarget si adsense sunt compatibile? Vreau sa pun reclame etarget dar sa nu renunt la adsense in acelasi timp. Dar parca nu m-as risca sa imi suspende contul adsense din cauza asta.
Mda, nu au trecut 24 de ore si rezultatele nu sunt prea incurajatoare: CPC ~ 11 bani (acceptabil sa zicem), insa un CTR foarte mic de ~ 0,125%. Poate altii sa aiba mai mult succes.
Unde se gasesc termenii si conditiile pentru Parteneri ?
Cam putine date personale au cerut, nici un mail, nici o confirmare.. nimic.
Ultima modificare făcută de Andrei Luca; 30th January 2008 la 22:36.
mie mi s-a parut aiurea sistemul l-am avut si eu .. am revenit la google adsense
Advertising and news - https://www.iasi4u.ro
CTR de 0.425% şi eCPM de 0.34 Ron.
Suspect de puţine clickuri (2210 impresiuni, 9 clickuri) şi mai puţin de 1 RON.
NOT! Înapoi la AdSense.
Au trecut mai bine de 8 zile de cad i-am contactat (telefonic si prin email) in legatura cu o problema legata de cont. Inca nici un raspuns. Cred ca sunt foarte ocupati![]()
Consider corect sa anunt ca azi 04.02.2008 mi s-a raspuns la email.
In afara de neplacerea cauzata de intarziere consider ca problema a fost rezolvata intr-un mod rezonabil.
Ultima modificare făcută de Mircea Budean; 4th February 2008 la 19:13.
mda si eu am cerut detalii pe email ... si mi sa zis sa revin sapt asta ca e f ocupat domnusa vedem ce iese:>
Schiez la Voineasa in weekend !
Stiti cumva daca merge sa inscri un site daca nu ai firma?
Etarget sunt cei care au reclame pe trilulilu acum nu? Par destul de seriosi, sa vedem cum evolueaza.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)