bun ... o sa folosesc si eu etarget ...
bun ... o sa folosesc si eu etarget ...
Tinand cont ca libertatea si GSP au inceput sa-l foloseasca inseamna ca produce ceva, oricum peste neogen!
si antena1.ro
Ultima modificare făcută de bogdan.mihai; 15th December 2010 la 16:54.
eu l am pus pe site dar mi se pare slow ... la un click in jur de 0.10 ... mai mult nu am primit...
la google din 50 clikuri luam 3 euro
la etarget din 50... 4 ron cam asa
eu am castigat 1,77 ron intr-o luna. 34.000 de impresii = 1,77 ron. Ramaneti la Adsense!
"Blog de afiliat si calatorii: Dragos Bunea Blog"
Macar 10 euro daca erau insa asta e, nu mai spun ca am pus in decembrie si banner de la profitshare-ul celor de la emag si ajunsesem pe primul loc in topul afiliatilor pentru ctr insa am avut doar o vanzare si aia mi-a adus 21 de lei. Problema e ca 80% din trafic vine din google si cu toate ca petrec cam 2 min pe site nu se vad rezultatele, o sa incerc si alte metode de monetizare. Si ca sa fiu ontopic, va spun ca am primit si un mail din partea celor de la etarget unde ma anuntau ca mi-a fost facturata suma de 1,56 ron, tare, nu? :-)
"Blog de afiliat si calatorii: Dragos Bunea Blog"
Cu siguranta cei enumerati de tine probabil au un acord special, de fapt astfel de site-uri ofera credibilitate si inclusiv clienti. Acesta e un motiv important sa faca tot posibilul sa ii multumeasca pe cei mari, iar profitul sa adune de la cei multi si ceva mai mici.
<lipsa text>
Ultima modificare făcută de Vipe; 22nd March 2011 la 03:22.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)