Eu ma ocup de site`uri id meu de mess robert301990 sa vezi ca nu si`a fac o clona !
Eu ma ocup de site`uri id meu de mess robert301990 sa vezi ca nu si`a fac o clona !
Nu vad ce ar fi de placut la domeniul ala...
In afara de un multi user blog care nu mai are link-ul catre wordpress (oare de ce nu ma mira)... nu vad nimic interesant... e .. 0 (zero in caz ca nu intelegeti).
Numele domeniului are intradevar ceva viitor... insa pentru asta mai trebuie sa mai stii sa il si exploatezi...
Bafta..
raspunsul care v-ar multumii pe voi.. pe onshop ar trebui sa fie ceva de genul: da.. e BESTIAL!!!!? e cel mai tare nume de domeniu!!
faceti un site calumea si reveniti cu intrebarea cum vi se pare site-ul.. ce ar mai trebui lucrat si alte alea..
spor!
e fra-su...
Nu v`am intrebat de site ! Am zis de numele domeniului !Aaaa si apropo nu este scriptul de la WordPres !
Si Barosanunam frati ! Se vede dupa nick`ul tau ca asculti numai Gutza
!NU sunt antimanelist dar atatea manele strica omul !
![]()
Ultima modificare făcută de robert0; 12th May 2007 la 21:52.
pffffff ce va certati frate eu va cer parerea si voi o luati cu manelele cu frati etc !!
EDIT: n-am zis nimic.
Ultima modificare făcută de Gabriel Puscuta; 13th May 2007 la 00:44.
pai bai robert0.. daca nu intelegi o propozitie te rog sa te duci frumusel sa-ti termini clasele gimnaziale.. si nu te mai mira tu de prostia altora.. si ca sa-mi confirmi opinia, ai sa ataci in continuare toate persoanele care nu vad in denumirea acelui site ceva misto, cum vrei tu.. te rog sa nu te obosesti sa dai reply sau quote ca nu are rost. faci flame pe site.
moderatorii sa se implice!
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)