Uitati hal de rezultate relevante: https://www.google.ro/search?q=Bater...Pro+A300&pws=0
Pe Google.ro din 10 rezultate, 7 sunt straineze
Ca sa incarci o baterie laptop ai nevoie de un incarcator laptop !
Dar cumva a fost exclusa optiunea de a vedea o imagine de cache a siteului in dreapta coloanei de cautare ? Am incercat si logat si tot nu mai este disponibila.
Ea era frumoasa ca umbra unui gand ... Intre ape, numai ea era pamant ...
Ma gasiti pe www.SeoPower.ro.
Stiu ca asa inca este, imi placea treaba cu acel preview, nu mai intram pe siteuri care nu aveau legatura cu ceea ce ma interesa, plus ca in acel preview arata exact fragmentul de text in care a gasit keyword ul.
Ea era frumoasa ca umbra unui gand ... Intre ape, numai ea era pamant ...
mesaj sters...
PS: scuze, cautam din greseala pe google.ca, in loc de .com... Credeam ca s-a facut un nou update pe .com...![]()
Ultima modificare făcută de tymbark; 25th May 2013 la 17:07.
Signatura lipsa
M-am uitat in istoric pentru un site ce era vazut ca autoritate intr-un anumit domeniu (nu e brand, dar pentru cautarile din domeniu in circa 50% din cazuri incepand cu pagina 2 era un loc "rezervat" pentru el in cele 10 pozitii din SERP).
Cu o zi inainte a fost declasat din aceasta ipostaza, ramanand in SERP doar cu primele rezultate.
A doua zi, pinguinul a dus a pierderea unor pozitii pe longtail (in jur de 2 locuri pentru majoritatea expresiilor de pe care a cazut).
Nu mai CAUT content writer
Nu stiu ce sa mai cred dar site-urile afectate au revenit pe pozitiile vechi... sau o fi inca oscilatii... vedem zilele urmatoare...
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)