3 out of 3 members found this post helpful.
@Mrjonny. Site-ul nu este ok, este destul de slab, seo la haotic (e psoibil sa ma insel daca ai folsit disavow), si o gramada de linkuri platite .
Acum eu nu inteleg problema ta. Ai platit mii de euro de linkuri, si ceri consultanta gratuita pe forum? Suntem si noi oameni de business, sau?
Revenind la business. Eu sunt fumator de 6 luni (de la accident) de tigare electronica, si-ti spun sincer, ca nu am dat de site-ul tau pe nici o cautare, si nici o recomandare. 90% sunt site-uri de 2 lei, dar sunt cateva site-uri ok.
Blogul tau l-am citit acum ceva timp, dar scurt, ca e foarte complicat pentru mine, cititor.
Ai cs-cart, site-ul e mai slab decat versiunea default. Ce-ai avut cu el?
Eu comand lunar de la un site din ploiesti, lichide+rezistente, si nu pt pret, seo, sau altceva, pentru ca asta nu e nisa de loc 1, e nisa de "credibilitate". Eu comand pentru ca sunt credibili!
Asta cred eu ca-ti lipseste tie. De la domeniu, la site si continut. Dupa, vezi ce e cu seo, dar daca platesti linkuri, plateste si tu consultanta, ca nu esti site umanitar.
Pe nisa asta nu ai nevoie de loc 1, pentru ca e nisa de analiza si studiu. Ai nevoie de continut si "credibilitate", iar asta tie iti lipseste cu desavarsire. In loc sa dai cateva sute de euro pe un link, nu mai bine iti faci magazinul, si in loc de alt link, iti refaci blogul? Nu de alta, dar sunt sanse sa cresti conversia, si sa aduci mai mult trafic pe long tail, decat sa "cresti' cu cele 2-3 linkuri.
Care e "customer lifetime value" acum ? Banuiesc ca esti de 2-3 ani pe piata.
Poti sa ma injuri, sau poti sa ti cont de cateva sfaturi.
Ultima modificare făcută de Tom; 2nd July 2013 la 02:18.
Nu trimite PM cu intrebari, posteaza pe forum! Nu ofer sfaturi, audit sau raspunsuri pe PM.
1 out of 1 members found this post helpful.
De ce apare textul din boxul verde pe toate paginile ? (sau pe unele din ele, nu am sta sa vad restul paginilor, 3 au fost deajuns).
Ai probleme cu optimizarea on site: description, keywords.
Si titlul Este:Tigara electronica|tigari electronice.....
Incearca sa refaci designul si ai multe ancore pe exact mach din ce vad eu pe blogul tau si altele.
Restu este explicat foarte bine de Tom.Am si eu un magazin online si credema ca recomandarile sunt cea mai buna reclama.
Succes
scriu gramatical prost :D:D:D:D
2 out of 2 members found this post helpful.
Candva am fost si eu activ pe aceasta nisa si ce pot sa iti spun este faptul ca nu conteaza daca esti pe locul 4 sau pe locul 9 in serp. Din experienta mea am observat ca omul vizita foarte multe siteuri pana ajungea sa efectueze o comanda. Analizand rapid siteul si cazul tau iti recomand urmatoarele:
- redesign, dar fara a schimba arhitectura siteului, ai nevoie de ceva foarte simplu de utilizat de catre vizitatori pentru a fi mai usor sa-i transformi in viitori clienti. Incearca sa lucrezi mai mult pe acest plan.
- nu stiu cat de in regula sunt ancorele profilului de backlinkuri https://ahrefs.com/site-explorer/anc...nr1.ro/phrases
- cel mai important... sa ai o oferta WOW! atunci cand cineva este 50% convins sa cumpere in general o tigara electronica dupa ce iti viziteaza tie site-ul sa fie 100% convins sa cumpere oferta ta
- ofera un pret foarte mic pentru un kit de tigara nou si un pret mai mare pe consumabile si rezerve, cat timp esti tu singurul care vinde marca viper, astfel pe termen lung este mai profitabil
- loialitatea clientilor este la fel importanta, incearca sa faci tot posibilul sa iti pastrezi clientii o data ce au ajuns sa cumpere o tigara de la tine sa cumpere pe viitor si toate consumabilele
2 out of 2 members found this post helpful.
O intrebare offtopic, ai zis ca ai aplicat disavow acum cateva luni, teoretic inainte de pinguin 2
Ai observat o recuperare sau nu o data cu noul pinguin?
Nu ma pricep la SEO dar ma bag in seama
Ce mi-a sarit mie in ochi:
- Indexul are 4 H1 ("Tigara electronica | Tigari electronice | NR 1"; "Despre TigaraElectronica-Nr1.ro"; "Tigari electronice originale! Cadouri la kitul de tigara electronica Ego W", si "Livram produse in toata tara. Cele mai bune preturi in conditii de siguranta si incredere!") - este indicat sa fie prezent doar un singur H1.
- Descrierea site-ului este prea lunga, cu greseli si nu suna prea bine ("Numai la noi tigari electronice Premium Vipercig originale. Suna si te vom consilia pentru a alege tigara electronica potrivita tie. Suntem in Bucuresti. Alege calitatea! Citeste pe forum! Stoc Sailebao terminat"). Ar trebui refacuta si sa contina maxim 160 de caractere.
- Meta keywords: ("Tigara electronica, tigari electronice, tigare electronica, pret, promotie, trabuc electronic, forum, electrica, electrice, sailebao, dse901, EGO W, elipse, vipercig, atomizor, giantomizor, clearomizor, consumabile, lichid, e-lichid, liquid, dekang, vegetal, vg, Bucuresti, despre, tigareta, tigarete, magazin, originale, calitate, premium")
Sunt in total 32 cuvinte-cheie, sunt prea multe. Daca se foloseste este indicat sa se aleaga cuvintele-cheie cu cea mai mare pondere/importanta si sa fie sub 20 de cuvinte-cheie.
Modificarile sunt usor de facut, succes!
Ultima modificare făcută de Geany; 3rd July 2013 la 01:22.