Astazi am descoperit ca google a inceput sa ofere direct raspunsuri si pe .ro chiar si pentru chestii banele
Cei ce au site-uri de continut sunt scosi din joc usor, usor. Totul va ramane la google
musetel.png
Astazi am descoperit ca google a inceput sa ofere direct raspunsuri si pe .ro chiar si pentru chestii banele
Cei ce au site-uri de continut sunt scosi din joc usor, usor. Totul va ramane la google
musetel.png
Nu ma pricep la SEO dar ma bag in seama
foarte mari avand in vedere ca nu va reusi sa raspunda automat si satisfacator la un numar mai mare de cuvinte (e in crestere numarul de cuvinte mediu pe cautare)
Membru fondator al societății secrete Afiliatti.
eu nu cred ca e mare branza ceea ce fac ei acum; adica uita-te ce ti-au afisat 2 randuri de continut si 1 poza. Cel putin in cazul meu daca as cauta musetel pe net, as dori sa aflu mult mai multe, nu doar atat.
Daca o sa dati search dupa cuvantul "realitatea" acum, o sa observati ca va returneaza un continut irelevant. Am mai cautat cuvantul "carpa" (cârpa) si mi-a returnat informatii despre crap (peste).
Din ce stiu, respectivele informatii sunt luate de pe wikipedia asa ca, nu cu google concurezi pe "musetel" ci cu wikipedia iar asta era o lupta foarte grea si pana acum.
Sansele in lupta asta depind de fiecare, daca ai un magazin care vinde musetel, wikipedia nu e un concurent dar daca vrei sa ai o enciclopedie de plante medicinale ... singura sansa este sa ai continut de calitate mai buna deca wikipedia si asta va duce la comunitate si branding, fara astea nu prea aveai sanse nici pana acum.
O zi buna,
-Valentin
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)