Share poate insemna si sa puna un link despre site intr-un forum.
Siteul tau e in balarii, nu urca? Competitorii te bat de iti suna apa in cap? Ai fost penalizat si nu stii ce sa faci? Cel mai probabil ai nevoie de un audit SEO complet. :)
share = links, nu doar social media. Social media nu e quality, oricine poate pune linkuri acolo.
Nu-ti poti pune linkuri (sau bookmarks) in SM? Pai daca oricine poate, de ce ar conta?
Poti sa-ti iei link de la nato.int? usa.gov? Nâț! Deci conteaza!
share= links.
Cand dai "share", tu de fapt, pui un link! Share suna mai "web 2.0".
Deci avram, zi ma, tu ce site vrei sa folosesti?
Ultima modificare făcută de Tom; 20th June 2013 la 17:38.
Nu trimite PM cu intrebari, posteaza pe forum! Nu ofer sfaturi, audit sau raspunsuri pe PM.
Prin Share cred ca se refera la toate variantele prin care continutul tau este distribuit de useri, bloguri, forum , sm, bookmarks etc
Nu ma pricep la SEO dar ma bag in seama
Social media nu are nici un efect in ranking-ul google. Am un site care are zeci de share-uri zilnic la articole (se adauga continut continuu ) si nu exista nici un efect in google , partea faina e ca am o comunitate care creste pe pagina aia de facebook si imi iau trafic bun din FB (asta e avantajul social media pentru mine ). In rest , imi copia una continutul pe un site blogspot, punea link catre mine, dar era peste mine in cautari . Articolele se posteaza pe facebook ,google+ , twiter si vorbim de peste o mie .... da asta e mesajul din spatelor cuvintelor Cand dai "share", tu de fapt, pui un link! Share suna mai "web 2.0". .. scriu (nu eu ) pentru aia de pe facebook si nu pentru google
░▒▓█▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀█▓▒░
lasa ma share, ca acolo e clar, e doar reformulare pentru links.
Want to use?
afiliatii?
spam content?
...?
caut haine online, ce site vreau sa folosesc?
caut doctor ortoped, ce site vreau sa folosesc?
caut asigurari rca, ce site vreau sa folosesc?
Nu trimite PM cu intrebari, posteaza pe forum! Nu ofer sfaturi, audit sau raspunsuri pe PM.
Poate e doar o coincidenta.
Recent un articol despre un magazin renumit mi-a fost publicat pe pagina lor de facebook unde a fost shareuit de o parte din fani. Dupa chestia asta fara sa se aduca absolut nici 1 link la articolul respectiv a urcat aproximativ 10 pozitii in google. Precizez ca era un articol destul de vechi, care era stabil pe pozitia respectiva de ceva timp.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)