More info:
Google's Next Penguin Update Will Be "Jarring & Jolting"
So get ready to be wiped off, if you were linking badly,
More info:
Google's Next Penguin Update Will Be "Jarring & Jolting"
So get ready to be wiped off, if you were linking badly,
oo daaa ).Iara down
Matt Cutts: "Certainly links are a primary area to monitor. Been true all this year; expect to continue"
Incep sa ma bucur intr-un fel ca pentru unele siteuri n-am apucat inca sa incep link-buildingul...
The best things in life aren't things
Sper sa fie pe merite ) de data asta.Si Sustin Down Spammeri
Toti care practica off-site seo sunt tinta Google, eu asa am inteles.
Recent a avut loc o conferinta seo, Search Masters Brasil iar Pedro Dias, care a lucrat la Google acum la Engeeno a publicat asta:
Ce sa inteleg...
Din cele doua imagini inteleg asa:
- o crestere brusca cu mentinere dupa aceea, trage alarma la ei
- o crestere brusca cu scadere dupa aceea, pe o perioada de timp x iarasi trage alarma
Eu inteleg ca spune tipul de linkuri penalizabile, dupa cum se observa in imaginile astea graficele arata fluctuatia algoritmica in Google in functie de penalizare:
1) Linkuri menite sa manipuleze (linkuri cumparate, widgeturi, infografice, directoare de articole, directoare de linkuri etc)
2) Penalizare agresiva pentru spam (linkuri in footer, comentarii spam, profiluri spam, hacking etc)
Site sters din motorul de cautare
Posibila cerere de reconsiderare sau expirare a acesteia
Fluctuatie algoritmica
continut slab, exces de publicitate, abuz de linkuri afiliate
Pedro Dias e in white hat membru al searchqualityalliance.org/about/
Viitorul pare pe zi ce trece mai negru. Google are ca scop sa traga spre el toti banii din piata online, nu poate tot, dar cat mai mult, vrea sa lase cat mai putini bani proprietarilor de afaceri online, o pare mare din profitul acestora se va duce catre adwords, iar unii vor da faliment, vor ramane doar cei foarte mari.
Acum internetul este mediul unde se poate face o afacere de catre oricine, si cu investitii mai mici, dar cu ceva mai mult creier, in curand va fi doar pentru cei foarte mari
Nu ma pricep la SEO dar ma bag in seama
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)