Vise
Cine o sa apara in locul actualelor toppuri 50-100? Cei din 200-500 care nici nu au auzit de adsense?
Google nu are cum sa-si penalizeze clientii unde isi plaseaza reclamele. Doar pe motor e prea putin si site-urile penalizate care aveau adsense fie vor renunta la aceasta sursa de monetizare, fie vor inceta definitiv.
Ce rost mai are sa actualizeze un site care nu le aduce venit?
Trecand peste toate: A urmarit cineva evolutia actiunilor google in functie de comunicatele pe care le lanseaza? Microsoft/Yahoo si alti mari jucatori de pe piata motoarelor de cautare par efectiv muti in comparatie cu google.
--- Later Edit --- (ca mi-a fost lene sa apas "Edit")
Update, recitind un post mai vechi din 2009: intrebare duplicate content
Cum zicea Toto: Cum adica sablon?? Pai simplu: sablonul acela este algoritmul de rankare, ala care de curand a suferit modificari si multi au luat-o la vale pentru ca nu mai corespundeau cu noul sablon. Si in acest sablon se masoara si onpage-ul, si off-pageul cu ibl-uri, cu ancore, cu vechimea unui site, zona geografica cu absolut tot...
Modificari de algoritm au mai fost. Acum insa google si-a perfectionat comunicarea. Bravo lor.
Credinta la institutiile specializate. Aici facem Servicii de seo
Mi se spunea 1nesco
da asteaptasa vedem ce va fi
Eu ma focusez pe optimizari on-page.
Sa nu uitam nici de link-bait ca si metoda de link building. Asta e mai usor de facut intr-o echipa unde exista si "cineva pe SEO" si un online marketer sau un content/community manager.
@gaby
Relax ca si pana acum.
Nu exista motive rezonabile de penalizare site-uri care apar in directoare (web, articole, firme) din moment ce exista 2 mari si consacrate: Dmoz si Yahoo Directory, din care ultimul chiar are optiuni cu plata.
Mi se spunea 1nesco
Cine ia locul celor mici, brandurile mari si de paginile lor, poate prefera sa concentreze veniturile in directia unor companii, siteuri in care au incredere, oricum brandurile mari aduc sume importante, multe din ele au zeci de mii de vizitatori unici, unele poate sute de mii de vizitatori, zilnic.
Ultima modificare făcută de 100R; 18th August 2012 la 14:21.
Brandurile mari nu stau dupa googleUn amic de la un magazin de flori online a avut deopotriva si reclama la tv. Ziare si reviste clasice nu citesc, de radio nu am timp asa ca nu stiu daca a aparut si acolo desi nu e un efort mare.
La o adica google are concurenta serioasa in mijloacele de promovare offline, asa ca nu-si permite sa faca schimbari cu adevarat majore.
Pe moment e suficient sa ridice un deget, da actiunii un nume si lumea scrie despre el. De aici ideea de a verifica si pretul actiunilor.
In afara de asta, mai exista si portalurile consacrate, care si-au fidelizat vizitatorii si prea putin conteaza pe ce pozitie sunt. Ca din search mai intra vizitatori noi e altceva, dar dupa atatia ani au deja vizitatori fideli: le afiseaza o serie de bannere si asta e.
Seopedia de ex la mine e setat ca homepage. Cuii ii pasa pe ce pozitie e, daca e banat sau penalizat? Intru oricum ca aici gasesc informatia care ma intereseaza in primul rand.
Ultima modificare făcută de Sorin Frumuseanu; 18th August 2012 la 14:21.
Mi se spunea 1nesco
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)