daca am 100 pagini si doar una este duplicate adunci google i-mi filtreaza doar pagina cu duplicate sau tot situl ????
daca am 100 pagini si doar una este duplicate adunci google i-mi filtreaza doar pagina cu duplicate sau tot situl ????
de obicei la duplicate, atunci cand se detecteaza nicidecum nu filtreaza un site ci il penalizeaza cateva pagini mai sus.. citeste documentatie despre duplicate content, ft usor o sa il elimini din robots.txt
Aici gasesti cele mai tari Jocuri cu masini si mai poti juca alte Jocuri Gratis
Google in general analizeaza si rankeaza fiecare pagina in parte, in functie de cat de bine se muleaza pagina respectiva pe algoritmul sau.
Daca o pagina aprinde beculetul rosu de duplicate content acea pagina va fi depunctata/penalizata/sodomizata/violata in grup de inginerii google in gasca cu crawlerul lor.
Restul paginilor vor fi foarte bine merci... pana cand o sa aprinda fiecare beculetul rosu, daca va fi cazul, cand vor fi si ele luate pe rand de aceeasi gasca de mai sus...![]()
Daca ai nevoie de un programator... | Nu folosesc !YM
Cred ca am intelesmersi pentru ajutor
Ioi, de jale rau.
Ca sa nu deschid al thread: Duplicate content pe subdomenii (subdomenii ale aceluiasi site, cu content similar dar diferite de cele de pe domeniul principal) ar putea bana si domeniul principal?
As vrea sa experimentez pe subdomenii ceea ce intrebam pe Comunicare: Blog versus forum, fara sa semnalez ca este studiu, test...
Astfel, voi avea pe un subdomeniu blog, pe altul forum si, de ce nu, daca permite, chiar o platforma de imagini, care sa permita descrieri la poze cu dimensiuni similare cu ale unui post de blog, forum, fara nici o legatura cu domeniul principal.
Practic ma intereseaza care platforma este mai agreata de google si nu voi semnaliza ca este un test sau studiu, urmarind indexarea fireasca, inclusiv penalizarea, daca este cazul.
Intrebare:
E vreun risc ca testul pe subdomenii sa duca la banarea domeniului principal?
Multumesc.
Credinta la institutiile specializate. Aici facem Servicii de seo
Mi se spunea 1nesco
Din cate stiu subdomeniul este considerat un site de sine statator; daca va avea continut duplicat, indiferent ca este de pe domeniul principal sau de pe alt site, va fi penalizat doar subdomeniul.
Oricum, nu vad de ce ti-ai face griji ca vei avea acelasi continut pe blog, forum etc... nu vad rostul pentru care ai crea/importa acelasi continut dintr-o parte intr-alta.
Consultanta si externalizare servicii IT prin Suport IT
@CCraciun, el vrea sa testeze care dintre cele 2 platforme (blog vs forum) e mai bine vazuta de un motor de cautare.
Totusi, nu cred ca poti sa faci crawlerul sa le indexeze in acelasi timp (nu prea vad cum), iar daca lasi ca indexarea sa fie naturala, va fi si mai aleatorie diferenta de indexare. Fiind acelasi continut, teoretic primul va ranka deja mai sus, pentru ca al doilea e duplicate content.
Deasemenea, sunt sanse sa te linkeze cineva fara sa stii, si sa iti influenteze rezultatul. Mai pot fi diferente si de optimizarea onpage [de ex poate nu folosesti cele mai optime pluginuri in ambele cazuri.]
Cred ca e genul de test care are nevoie de conditii imposibile ca sa poti afla exact raspunsul.
Ai putea sa studiezi bloguri vs forumuri mari ca sa vezi care predomina in rezultate. Poate facand o statistica pe un esantion mare de site-uri ai sa poti trage vreo concluzie.
Da, corect... am citit eu in graba.
Depinde foarte mult de platforma; dintre forumuri singurul care mi se pare foarte bine orientat catre SEO este Vbuletin insa costa, iar alternativele freeware iti dau ceva bataie de cap.
Blogul in schimb (daca vorbim de platforma wordpress) este gratuit si zic eu mult mai usor de optimizat - trebuie doar sa ai grija la regulile de indexare din robots.txt ca sa eviti contentul duplicat (practic ai aceeasi pagina la categorii, taguri, calendar etc.)
Dintre cele doua variante, as alege blogul daca ar trebui sa aleg strict legat de SEO; alegerea totusi ar trebui sa o faci in functie de utilitatea pe care o va avea site-ul.
Consultanta si externalizare servicii IT prin Suport IT
Google nu face diferenta intre siteul static al unei companii, un blog, sau un forum. El nu stie sa categoriseasca siteuri/pagini dupa astfel de criterii.
El are un sablon pe care il pune deasupra unei pagini web si repet "pagini web". Cu cat pagina respectiva se apropie mai mult de modelul ideal reprezentat de sablonul acela cu atat pagina va fi mai bine pozitionata.
Luati-o ca pe un test grila... pagina web - sablon - rezultate.
Cum adica sablon?? Pai simplu: sablonul acela este algoritmul de rankare, ala care de curand a suferit modificari si multi au luat-o la vale pentru ca nu mai corespundeau cu noul sablon. Si in acest sablon se masoara si onpage-ul, si off-pageul cu ibl-uri, cu ancore, cu vechimea unui site, zona geografica cu absolut tot...
Chiar nu cred ca fix acelasi continut, facand abstractie de duplicate, vorbim la modul ideal, pus pe un blog sau pe un forum iti poate da un raspuns la intrebarea care e mai bun? forumul sau blogul? Din start vor fi diferite ca structura si clar amandoua au sanse sa claseze mai bine, acum depinde de cat de bine se muleaza fiecare varianta pe sablonul respectiv.
Daca ai nevoie de un programator... | Nu folosesc !YM
Super explicatiile si tocmai de asta vreau sa experimentez.
Revin la intrebarea initiala: e posibil sa baneze si domeniul principal care nu are nici o legatura cu subdomeniile de test?
Multam fain
Credinta la institutiile specializate. Aici facem Servicii de seo
Mi se spunea 1nesco
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)