bing a luat proportii mari in sua
Mai putem sa adaugam si faptul ca " today we’re teaming with Mozilla to release Firefox with Bing, a version of the popular Web browser that includes default search settings for Bing". -potrivit blogului Bing
Putina cancurenta nu strica, caci vedem pe zi ce trece cat de autoritar si de MONOPOLIST incepe sa devina Google.
"is this a joke"?
Film de 3 minute din care am inteles ca asiaticii de la Microsoft lucreaza cu tigrii si ssduri pentru a imbunatati Bing. ATAT. Altceva nu este.
Am lista de directoare românești gratuite și o unealtă pentru căutare de utilizatori în rețelele sociale românești.
CE am inteles eu este ca Microsoft este incompetent sa dezvolte ceva competitiv Google, asa ca apeleaza la asiatici sa faca o astfel de platforma pe care o va plati (probabil in orez) dupa ce va fi terminata.
Nu este 1 aprilie... nu?
In US, si poate nu numai, Google creste de la luna la luna ( Google Gains U.S. Search Market Share in October, Comscore Says - Businessweek ); pe .ro Google chiar este monopol cu peste 98% ( StatCounter Global Stats - Browser, OS, Search Engine including Mobile Market Share ).
In contextul acesta Microsoft vine cu tigri si chinezi?!? Poate au probleme cu bugetul, altfel nu-mi explic atitudinea...
Am un blog de afiliere blog Comparix dar si site Comparix.
Nu cred ca vor reusi sa-l bata pe Google
Poate in US mai misca Bing. Intrebarea e in Romania cand o sa ajunga Bing sa conteze pe piata motoarelor de cautare?
Sa inteleg ca da daca nu apareau ssd-urile pe piata nu le venea ideea asta?
Deloc impresionant... pana la urma se reduce la capacitatea serach engine-ului de a afisa ceea ce te intereseaza si de a naviga cat mai putin pentru a ajunge la informatia dorita.
Si desigur se rezuma si la brand... Bing nu va putea depasi niciodata spread-ul pe care il are google. V-a avansa putin odata cu raspandirea Windows Phone dar nu prea mult... si BlackBerry au pus pe PlayBook-ul lor Bing ca si default search engine plus Bing Maps ca si map app. Dar android se raspandeste tot mai mult lucru care il avantajeaza pe Google.
Iar pe piata romaneasca... hai sa fim seriosi! Tastati bing.ro... o sa va lamuriti! Iar Firefox cu putin timp in urma a semnat cu Google prelungirea pentru default serach engine.
Asa ca degeaba nu sta microsoft degeaba ca tot degeaba e!
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)