Siteul tau e in balarii, nu urca? Competitorii te bat de iti suna apa in cap? Ai fost penalizat si nu stii ce sa faci? Cel mai probabil ai nevoie de un audit SEO complet. :)
Google Engineer Defending SEO On Hacker NewsYou should read this as shorthand for "build your business the traditional way and the users will come." Don't just count on ranking highly for a competitive query for your business to succeed. Build a brand and customers, and people will seek you out. You will have no difficulty ranking for [the name of your company] and this is where most good sites get most of their traffic from Google.
░▒▓█▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀█▓▒░
Faptul ca au schimbat fraza respectiva poate fi foarte bine o poveste pentru gaste.
Ei stiu ca linkbuildingul si spamul au scapat de sub control, asa ca sugereaza SEO-istilor (singurii care citesc paragraful ala) ca linkurile nu mai sunt asa importante ca si ranking signal.
Siteul tau e in balarii, nu urca? Competitorii te bat de iti suna apa in cap? Ai fost penalizat si nu stii ce sa faci? Cel mai probabil ai nevoie de un audit SEO complet. :)
Fiecare tip de site are are caracteristicile lui.
Portals / Social Networks — around 10-30% bounce;
E-commerce — around 20-40% bounce;
Blog / Content sites — around 60-70% bounce;
Landing pages — can range around 70-90% bounce;
Bounce Rate Demystified | Engeeno
I understand your point, but in fact what *should rank* is something very ambiguous. For example:
- For a user in a hurry that just wants the info and no bells and whistles, what should rank?
- For the Social Media addict that likes to share everything, what should rank?
- For the person that wants reliable and well structured information, what should rank?
- For anyone searching for information where a video is the best result, what should rank?
What is Quality Content | Engeeno
De exemplu, in Analytics exista de cateva luni niste categorii pe care trebuie sa le alegi atunci cand adaugi un site nou: site ecommerce, blog, tehnologie etc. Eu cred ca fiecare dintre aceste nise are un pattern / un tipar / niste limite in care trebuie sa se incadreze, atat in zona de linkuri cat si in zona de comportament a userului.
Probabil in acest tipar e realizat in functie de cele mai puternice siteuri din nisa (analizate manual). In functie ce cum se pozitioneaza un site fata de tiparul mediu al siteurilor verificate manual, poate fi caracterizat ca fiind folositor sau nu si pozitionat ca atare.
Ultima modificare făcută de Nichita; 20th June 2013 la 23:29. Motiv: Am vrut sa mai adaug ceva!
@Nichita. Asta e teorie, practica ne omoara.
daca eu am firma de "termopane", si nu am analytics, nu rankez?
Nu trimite PM cu intrebari, posteaza pe forum! Nu ofer sfaturi, audit sau raspunsuri pe PM.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)