Azi noapte pare sa fi fost un update, cel putin pe .com si .de... Pe .ro n-am verificat. Partea buna e ca am observat doar cresteri pt site-urile pe care le monitorizez.. Am vazut ca au mai fost persoane care au spus ca incet incet isi revin site-urile care au pierdut cateva pozitii dupa pinguin 2.0...
Signatura lipsa
se pare ca Google detesta din ce in ce mai mult tehnicile uzuale de promovare
precizez si eu am la anumite site-uri care au fost penalizate in trecut, dupa 2.0 am observat redresari.
Am trecut cu bine peste toate update-urile de pana acum dar acesta m-a afectat rau si nu vad vreun semn de revenire, ciudat este ca a adus pe primele locuri niste site-uri care chiar nu au ce cauta acolo, dar asta e...
La mine, pana acum, totul a ramas la fel, sunt pe aceleasi pozitii.
Penguin 2 a fost doar un fâs!
Penguin 2.0 un mare esec din partea GOOGLE
Nu trimite PM cu intrebari, posteaza pe forum! Nu ofer sfaturi, audit sau raspunsuri pe PM.
Let me share some:
- in GA ptr site-urile romanesti se vad cresteri inca din 6 mai, cu mult inaintea anuntatului update. Am vazut asta si pe niste site-uri de pe .com
- la unele cautari, in special cele pe brand de site/firma, au revenit site-uri mai vechi ce vorbesc sau au continut despre brand.
- au revenit si profilele de forumuri si SM, chiar tag-uri facute pe nume de brand
- la cautarile pe cuvinte cheie englezesti dar facute de romani pe google.ro au reaparut site-urile in engleza, desi multe cuvinte cheie englezesti sint adoptate in limba romana in formatul original. Laptop, mouse, poate chiar SEO (desi e un acronim specific englezesc).
- MFA-uri romanesti penalizate acum un an de zile au revenit si au reinceput sa aiba trafic desi ele au fost o data penalizate si pe perioada penalizarii nu s-a mai facut nimic la ele. Nu s-a modificat continutul, nu s-a postat continut, nu s-au construit backlink-uri.
- cu ocazia asta am aflat ca Bogdan Suvar numai face parte din echipa Google Search Quality si nici nu mai lucreaza ptr Google. Ii trimisesem un mail privind partea cu cuvintele cheie englezesti.
N-am urmarit ce s-a scris pana acum, imi cer scuze daca se repeta.
Ultima modificare făcută de Krumel; 29th May 2013 la 16:20. Motiv: corectari
Krumel - apeleaza la serviciile oferite de mine prin formularul de pe blog.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)